תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 08:21
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
שלאלה בקשר למגבר ביתי
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בקרת צליל, שמיעה
  eliran dror  
שלאלה בקשר למגבר ביתי
הודעה פורסם: שלישי 28 אוק',03 08:52   
רציתי לדעת מה מיוחד כלכך בחברה NAD ולמה הרסיברים שלה נחשבים לטובים בעולם?
TheEmbryo
הודעה פורסם: שלישי 28 אוק',03 10:36   
חברת NAD היא בהחלט אחת החברות המובילות בעולם בייצור רסיברים, מה מיוחד?
כנראה שלא תמצא איזה שהם פונקציות מיוחדות אבל הצליל שלהם שונה. יותר חם ויותר אמיתי.

אין דרך מסויימת להסביר את זה פשוט תלך לחנות ותקשיב.
  eliran dror  
אז ...
הודעה פורסם: שלישי 28 אוק',03 13:24   
אח שלי קנה רסיבר וקומפקט דיסק שלהם והאמת הסאונד באמת חם
הייתי רוצה מאוד לדעת משהו...
המחשב שלי מחובר למערכת, יש לי כרטיס קול דלטה 44
היציאות הולכות לEQ דיגיטלי של שרהווד ומשם לרסיבר של LENCO (סטראו מסדרת TA ישן)
ומשם למעבד סרראונד של אודיוסורס
הרמקולים הקידמיים הם של MOREL והאחוריים של אומגה אדיו

האם יש לי איפה שהוא יתרון על פני רסיבר שאינו מחובר למחשב לאי קיו ולמעבד סרראונד
כלומר האם אני יכול להפיק בעזרת המחשב צליל יותר איכותי ממגבר טוב?
UV
Supporter
הודעה פורסם: שלישי 28 אוק',03 14:49   
קמת הגזימו עם המחמאות על NAD. נכון, המגברים שלהם נשמעים טוב יותר מרוב הג'אנק שמסתובב בחנויות חשמל, אבל "הטובים בעולם"? הגזמה פראית. על התואר "הטובים בעולם" בתחום הביתי מתחרות חברות כמו Mark Levinson, Linn, Krell, Electrocompaniet ועוד רבות, שמרבית המוצרים שלהם שקולים במחירם לרכב חדש אם לא לדירה קטנה. (טוב, לא ממש, אבל בכיוון). יש חברות אחרות שנמצאות איפהשהוא באמצע ומציעות מגברים וקומפקטים הרבה יותר טובים מ-NAD במחירים שבין 4000 ל10000 ש"ח לפריט. חיבור ישיר של כרטיס קול למגבר טוב יכול כמובן לשפר את הצליל, מכיון שבכל מערכת הוספת אלמנטים מיותרים בנתיב מעבר הסיגנל תפגע בצליל. השאלה היא אם הרכיבים האלה אכן מיותרים, למה הם משמשים, והאם נזקם מרובה מתועלתם. נסה לנתק את השרווד שלך ולראות אם יש שיפור. נסה לשמוע עם שני רמקולים במקום עם ארבעה ולוותר על מעבד הסוראונד. שפוט בעצמך. קווים מנחים לקניית מוצרי סטריאו ביתיים צריכים להיות: 1. לא לקנות במקום שלא מתמחה במערכות סטריאו בלבד. 2. לבוא עם דיסקים מוכרים. 3. לקנות במקום שאפשר לקבוע בו הדגמה אישית. 4. להתעלם לחלוטין מכתבות במגזינים למיניהם ולשפוט לפי האוזן 5. לא לקנות במקומות שמציבים בהם רמקול על רמקול על רמקול וממתגים בין רכיבים ע"י "מרכזיה" 6. לא ללכת באופן אוטומטי על סוראונד - לעתים קרובות סטיראו יישמע יותר "נכון" כשמדובר במוסיקה ולא בסרטים. צריך לזכור שחמישה ערוצי הגברה וחמישה רמקולים עולים יותר משניים, אלא אם כן חותכים באיכות...
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בקרת צליל, שמיעה

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון