תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 09:50
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
בעיות FLOYD ROSE שעוד לא נתקלתי בהן...
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars
  tomski  
Act Compatible
בעיות FLOYD ROSE שעוד לא נתקלתי בהן...
הודעה פורסם: שבת 04 אוק',03 03:08   
טוב... בד"כ אני מסתדר עם בעיות כאלו אבל נתקעתי כאן במצב קצת מלחיץ .. בכל אופן, אני לא כ"כ יודע איך זה קרה (אני יודע.. אני לא מאמין ) בכל אופן נשברה לי ידית הטרמולו.. ונשארה חתיכה של כ ס"מ אחד בתוך החור המיועד... בצד השני של הגשר אין חור כך שאי אפשר לדחוף אותה החוצה. אי אפשר למשוך עם פלייר כי החתיכה שקוע בעומק החור המיועד...

השאלה היא.. איפה אפשר לקנות גשר פלויד רוז במחיר הגון (די לגניבות - חלאס כלי זמר ) , האם חייב להיות של פלויד רוז או שגם חברות אחרות מיצרות גשרים כאלו ששוים משהוא ???

מישהוא יודע כמה גשר כזה עולה??? ראיתי במיוזיק סנטר גשר של KAHLER ב 1200 שח וזה נראה לי די יקר לא??? האם זה גשר טוב??? כי במחיר כזה אפשר לקנות גיטרה עם גשר דומה ולשלוף אותו משם...

אולי עדיף ש אקדח חור קטן בחתיכה, אכניס מוט מתכתי לחור אדביק אותם היטב עם דבק אפוקסי ואמשוך את החתיכה ??

#guitarist
צופיפניק
S.Supporter
הודעה פורסם: שבת 04 אוק',03 10:44   
נסה לשלוף את החתיכה השבורה בצורה שציינת. אני לא חושב שצריך ממש לקדוח בתוכה, מספיק להכניס מוט קטן מרוח בדבק חזק מאוד, לחכות כמה שניות ואז לשלוף את שניהם ביחד.
לאחר מכן, קנה ידית חלופית בחנות לפי בחירתך.

בקשר לגשר - אני בספק אם הגשר שלך הוא פלויד רוז מקורי: ברוב הגיטרות יש גשרים צפים שהם *ברשיון* של פלויד רוז, כלומר - נבנים ע"י החברה שייצרה את הגיטרה (למשל איבנז) תוך שימוש בפטנט של פלויד רוז.
איזו גיטרה יש לך? (חברה+דגם)
  tomski  
Act Compatible
הודעה פורסם: שבת 04 אוק',03 11:32   
IBANEZ RG 470 #guitarist

נראה לי שבכל זאת אני רוצה להחליף אותו... הוא כבר לא מה שהוא היה לפני 5 שנים שקניתי אותה... עם כל השנים והטלאות שהגיטרה עברה, לדעתי כדאי גם ככה להחליף את הגשר כי הוא מתחיל להחליד אייפה שהקוביות שתופסות את ה מיתר עצמו וזה מקשה על החלפת מיתרים כי כל פעם שנקרע מיתר אני צריך פלייר ועוד כל מיני גאדגטים כדי לשחרר אותו כי הקוביות הקטנות מתחילות להחליד ושימון פעם ב.. באיזור המחליד לא עוזר כבר...

אם כבר מדבריים רציתי להגיד שזה שזה קרה בצופים....(ג'סטות טקסים....) לא קצת אירוני ?????

#clap
צופיפניק
S.Supporter
הודעה פורסם: שבת 04 אוק',03 12:41   
חח
בהחלט אירוני..
הייתה לי פעם גיטרה כזו בדיוק...
הגשר הוא Lo-Trs של איבנז אם אינני טועה.
בדר"כ לא מחליפים רק את הגשר: המחיר של הגשר, ההתקנה והסטאפ כבר יגיעו לשווי המלא של הגיטרה שלך... אולי כדאי שתשקול כבר למכור את הגיטרה ולקנות אחת חדשה.
  tomski  
Act Compatible
הודעה פורסם: ראשון 05 אוק',03 01:54   
חבל למכור.. לא אקבל הרבה עלייה, לעומת זאת יש מספיק זכרונות..., גם אני לא צריך שיעשו לי התקנה וסטאפ... כבר עשיתי לה את כל האלקט' מחדש, החלפתי פקאפים, סטאפ מתי שצריך, הקפיצים מתוחים בדיוק כמו שצריך, הגובה, השריגים קצת שחוקים אבל רק במידה שמוסיפה לצליל, לדעתי גיטריסט צריך לדעת לתקן את הגיטרה שלו, זה כמו לתפעל מעצורים ללוחם, או לסדר טריס שנפתח כל הזמן או משהוא כזה...
TamirE
Act Compatible
הודעה פורסם: ראשון 05 אוק',03 02:45   
קודם כל נראה לי שדיברת על גשר של שאלר ולא של קאהלר, הבדל קטן אך מאוד חשוב, ומדובר בגשר מאוד רציני... בנוסף שווה לך לבדוק באתר של איבנז, ראיתי אז בזמנו שהם מוכרים פלוידים בנפרד, אבל לא ידוע לי אם זה גם בארץ... ובנוסף הם שינו את העיצוב של האתר ואין לי מושג איפה הדף עם הפלוידים כרגע...

לגבי נסיונות להציל את הפלויד שלך (גם לי יש LO-TRS באיבנז שלי אגב, וגם הוא מחליד כבר... אגב שמעתי הרבה דברים רעים על ה Lo-TRS אבל משום מה אני מסתדר איתו מאוד טוב... אולי זה קשור לזה שיש לי את הדגם I ולא II...) אתה בהחלט מראה יוזמה... כדאי לברר אולי גם אם תוכל לפרק מהצד השני את ההברגה בחלק שלא נגיש כל כך בעקרון...
שים לב שיש קפיץ ובורג שניתן לסובב מתחת לידית הטרמולו בצד השני, אולי משם תבוא הישועה (כדאי לך לברר לפי העלון הזה שמקבלים עם הגיטרה, אני ממש כרגע מסתכל על איך שהטרמולו בנוי לעומק... אם אתה צריך סריקה של זה רק תגיד).
  tomski  
Act Compatible
תודה
הודעה פורסם: ראשון 05 אוק',03 03:57   
נראה לי שיום כיפור יהיה יום כיפור של מיקסים ופירוק הטרמולו, תודה על התרשימים, אפיץ את זה פה כדי שיהיה במאגר את הקישור...

רק יועיל...

http://warmoth.com/Guitar/Hardware/ShallFloyd.htm
http://warmoth.com/Guitar/Hardware/OFloyd.htm
TamirE
Act Compatible
הודעה פורסם: ראשון 05 אוק',03 12:35   
לא דיברתי על התרשימים האלה...
יחד עם האיבנז שלי קיבלתי בזמנו כזה דף שמפרט הכל על מצבי הפיקאפים, סוגי טרמולו שונים וכד', ובחלק על ה LO-TRS הם הראו ממש איך כל אחד מהחלקים מתפרק שם. המבנה של ה LO-TRS שונה טיפה ממה שראית בתרשימים מוורמות' אבל זה עדיין לא רוקט-סיינס...
_shay_
הודעה פורסם: שני 06 אוק',03 03:53   
בזמנו גם אני קניתי את הגשר ההוא ב 1200 ממיוזיק סנטר. הגשר באמת ברמה גבוהה והקניה בהחלט תהיה משתלמת. למען האמת זה יעלה לך כמעט אותו הדבר כמו להזמין אותו באופן עצמאי מהאינטרנט, רק שבשקלים הבודדים ששילמת יותר, אתה נותן לחנות להתעסק עם התשלום הבינלאומי והמשלוח וכל מה שכרוח בכך.

אבל הייתי מציע לך קודם לנסות להוציא אותו לבד, אולי תנסה פלאייר דק וארוך ובמקרה הכי קיצוני תנסה באמת את העניין של הקידוח. מילא, אם לא הצלחת ואפילו אם הרסת את הגשר אתה בכל מקרה תזמין אחד חדש.
  tomski  
Act Compatible
הודעה פורסם: רביעי 08 אוק',03 00:40   
תודה על התמיכה... בסוף מצאתי את החור מהצד השני ודחפתי את החלק השבור עם קיסם!!! הכל הסתדר בסוף.. את החלודה אוריד שוב מהאוכפים ו אקנה קוביות חדשות בנוסף לגשר ווילקנסון כי יש עכשיו חפירה חדשה... בגיטרה אחרת!!!!!
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון