Act Compatible
פורסם: שני 08 ספט',03 18:19
שלחתי לתיקון לפני חצי שנה את הבלוזדויל שלי-זה מגבר פנדר מנורות בגלל שהיה יוצא לי דיסטורשן בצליל-בתיקון אמרו לי שזה הגיטרה וטחנו אותי במחיר.
משום מה הבעיה הפסיקה אחרי שהחזרתי אותו 3 פעמים לתיקון-אז בלי לבלבל לכם את השכל-חזר לי הדיסטורשן אחרי חצי השנה(יעני עכשיו), ואני שוב לא יודע מה הבעיה -גיטרה או המנורות במגבר?
בדיקות שעשיתי:
חיברתי אותו לפסנתר חשמלי(קלבינובה) -עדיין שומעים בעיקר בסאונד שקרוב לגיטרה(כמו פנדר רוהדס), ששאלתי בחנות אמרו לי שזה לא מגבר לקלווינובה -רק לגיטרה...
הגיטרה- היא באמת יד שניה מפעל-כלומר יש איזה דפק פיצפון שבגללו מוכרים אותה בחצי מחיר(זה WASHBURN WES MONTGOMERY).
אני יודע שזה בעיה וואחד יחודית, אבל את המעבדה המקצועית נסיתי-יש אולי דרך לבדוק את זה כמו בן-אדם?
פורסם: שלישי 09 ספט',03 07:26
חיברת אותה למגבר אחר? חיברת גיטרה אחרת למגבר שלך? בדקת כל מיני פיקאפים של הגיטרה?
Act Compatible
פורסם: רביעי 10 ספט',03 11:04
חיברתי אותה למגבר אחר-למרות שהוא מגבר די דפוק וזול, אבל יצא צליל נקי(יחסית למגבר)...
חיברנו גיטרות אחרות ויצא צליל נקי....
אבל זה לא סותר לדעתי-כי כשבדקתי גיטרה אחרת ואז החזרתי את שלי-אין שום בעיה.
הבעיה שזה בא והולך-יכול להיות שזה חיבור רופף בפיקאפים בגיטרה, אה ולגבי פיקאפים-הטרבל פיקאפ עובד הרבה יותר נקי מהצליל של הפיקאפ העמום...
הנה עוד דבר מוזר-ככל שאני שם יותר REVERB במגבר אני מקבל את הדיסטורשן הזה יותר חזק...אני צריך שתהיה לי גיטרה חשמלית נוספת בסטנד-ביי כדי שאני אוכל לבדוק את זה ברגע שזה קורה.
בלי שום קשר-צליל של כמו דיסטורשן מהמגבר -לא מעיד על מנורות דפוקות?