Art Reviewer
פורסם: ראשון 27 יול',03 14:44
שלום
אני וחבר עשינו מעבר למוסיקה אלקטרונית ורוצים להתעסק במוסיקת האוס ווקאלי מסחרי ואפילו קצת צ'ילאאוט ...לכן אני מעוניין לדעת איך יוצרים סאונד של באס וקיק שיהיו חדים אבל עוצמתיים עם נוכחות ...באיזה מכשירים להשתשמש ? אפקטים ? אקולייזר ותדרים ?
וקיו ...מהו ובאיזה פלאגין אני מוצא אותו ?
סליחה מראש על הבורות ...לכן אשמח לקבל תשובה בנויה שלב שלב כי אני ממש לא חזק בסאונד ואני רוצה ללמוד , לכן שמתי את הנושא הזה בראש מעייני ...
תודה מראש
פורסם: ראשון 27 יול',03 21:01
סה"כ ביקשתי קצת עזרה ...ברצינות ...
זה אתר למוסיקאים ...לא קומיקאים ....
ובטוח שלא לכאלה עם הומור נמוך .... :yuck:
תשובות רציניות יתקבלו בברכה
כי חיפשתי בפורומים ולא מצאתי משהו שיענה על הצרכים ....
פורסם: שני 28 יול',03 01:29
כאשר השאלה רצינית ברוב המקרים תזכה לתשובה רצינית. אני מאמין ששאלתך נשאלה בשיא הרצינות אבל בכל זאת... אתה שואל פה שאלה כמו: "איך לעשות סאונד סנר של רוק כבד".
אני אנסה קצת לעזור כמה שאני יכול,
כמו בכל דבר על מנת לעשות סגנון אתה צריך להכיר אותו היטב...
אם הבנתי אותך נכון אתה מדבר על חבר'ה כמו ATB, DJ SAMMY, ALICE DEEJAY ועוד... (למרות שאלה נוטים יותר להגדרה של דאנס שאותה אני מכיר קצת יותר אבל בסה"כ יש הרבה משותף).
אחרי ששמעתי והכרת ולמדת, נסה ליצור את הסאונד.
אני אנסה קצת לסכם ולתת טיפים:
סאמפלים!!! יש כאלה מיליונים ברחבי האינטרנט, חלקם אפילו בחינם! אתה סקרן עוד יותר נסה לנתח את היענות התדרים של אלה שאתה אוהב (ברוב הקטעים נניח יש קטע רק עם BD וHH)
כלים... אין כמו הדברים האמיתיים אבל היום יש כמה כלים שבשימוש נכון ניתן להוציא מהם דברים יפים:
הFM7 הוא מוצר נחמד מאוד... ועכשיו גם יש את הNOVATION, אלו כלים וירטואלים בהחלט מעניינים...
חפש כלים פנה לאתרים כמו KVR לראות את כל החבר'ה שקיימים ואולי לשמוע דגימות להוריד DEMOים ולחקור את הנושא.
"תשתפשף" - אין שום דרך אחרת להתקדם מבלי לנסות לחקור ולקרוא בעצמך...
חפש!!! - פה בפורום נשאלו לא מעט שאלות בכיוונים די דומים, אני לא בטוח עד כמה שאלתך רלוונטית לפורום בו היא נמצאת בעת כתיבת תגובה זו.