תומך
פורסם: שלישי 15 אפר',03 00:01
ברשותי גיטרה בס תוצרת החברה condor , גיטרה עתיקת יוצין עם סאונד מעולה.
במרוצת השנים מישהו הוסיף לה קיט אלקטרוני שכולל בתוכו אפקטים(פייזר,דיסטורשן,בוסטר) וכפתורים של on-off וbypass .
מצבו העכשוי של הקיט הנ"ל הוא ש2 כפתורים של שלושה מצבים שבורים וכעוד כפתור של שני מצבים שבור,
משמע צריך להחליף אותם.
בנוסף לכך,נורת בקרה שמסלול הבדיל שמגיע אליה נקטע כחצי סנטימטר,כאילו הבדליל שם התקלף.
בנוסף לכך, חוטי ה + - נקטעו ואין לי מושג לאן לחבר חדשים,יש לזכור שנורת הבקרה איננה עובדת
ואין לי דרך לבדוק עם שנאי.
עזרה?
תודה.
דרור.
Wavelab 9.5 Pro/Nuendo8.3/Pro tools 12.5
פורסם: שלישי 15 אפר',03 01:24
גם לי יש קונדור, שנמצאה בפח זבל בירושלים. מישהו פירטלס אותה בגסות, ולכן נתתי אותה להרצל שהחליק לה את הגריף וסידר את האלקטרוניקה. את יחידת האפקטים, שהיתה רקובה לגמרי, פשוט העפתי. עם השנים גם החלפתי את הגשר ושמתי ניט ממתכת, ששיפר את ה-Sustain פלאים.
אני מת על הסאונד שלה, למרות שלעתים הוא רזה לי מדי. האם גם אצלך יש רזון, או שמא יחידת האפקטים הנ"ל עושה נפלאות?
S.Supporter
פורסם: שלישי 15 אפר',03 07:14
וגם כאן לא נוכל לעזור.
אם היה מדובר בלוח מקורי אז אפשר היה איך שהוא להגיע לשרטוט ולייעץ (יכול להיות שחיפוש מדוקדק בארגזי הגארבז' שלי היה גם מעלה איזה פיסה) אבל מאחר ומדובר במשהו שהוחלף, אין לנו כל דרך לדעת מה הולך להיכן בלוח.
מה שכן:
אם אתה רוצה שרטוטים של מעגלים אלקטרוניים של פייזר, קורוס וכ"ו בשביל לשחזר את מעגל הקסמים הזה. זו כמובן לא בעיה.
בוררים (שלושה, שני מאתיים) מצבים אין בעיה להשיג בחנויות אלקטרוניקה, בהנחה שמדובר בבורר מגעים ABC פשוט ולא באיזה RELAY.
את חיבור ה- + ניתן להסיק מכיוונן של הדיודות אבל יש עוד רמזזים.
ובכלל, שיפוץ של לוח כזה, יכול לעשות כל אלקטרונאי.
S.Supporter
פורסם: שלישי 15 אפר',03 07:34
ואם בא לך לנסוע לאשדוד.............
Supporter
פורסם: שלישי 15 אפר',03 09:07
יש לי חשמלית כזאת. יחידת האפקטים (לא ברור אם זהה בדיוק) עבדה אחרי שעברתי עם מעט בדיל על חלק מהמעגל. כרגע אין לי מצלמה זמינה, אבל אם אתה מגיע לירושלים אשמח להראות לך את היחידה בתקווה שתבין לאן לחבר את החוטים.
פורסם: שלישי 15 אפר',03 11:02
איזה קטע פסיכי, חבר שלי הביא לי CONDOR כזאת לפני כמה חודשים שהפסיקה לעבוד באיזה שהוא שלב ב-23 שנותיה.
בתור אחד שלא מבין ב-SHIT בחישמול לקחתי אותה לחבר שמבין גם מבין, והוא אמר לי, שמע, תעיף את האפקטים קיבינימט, בלי להחליף המעגל אין ממש סיכוי שהיא תישמע כמו שצריך. פתחנו את הגיטרה והמצב של כל החישמולים היה ממש על הפנים! אז פתרנו את הבעיה בחמש דקות+קטר+מלחם. הקטר שימש לחתוך את כל החישמול המיותר, חיברנו את 2 הפיקאפים ישירות ל-PL. היא נשמעת בן בן זונה (סליחה על השפה) אבל יש לה סאונד אדיר! והמיתרים (לפי החבר שהביא לי אותה בני יותר מ-8!! שנים). אני אישית לא בסיסיט, אבל מאז שהיא עובדת אני לא מפסיק לנגן עליה.
droch אם תרצה הוראות מפורטת עם תמונות תפנה אלי בפרטי ואני אדאג לשלוח לך איך עשינו את זה.
Act Compatible
פורסם: שלישי 15 אפר',03 12:13
דרור.. גם לי זה היה נראה כמו עניין של כמה הלחמות פשוטות.. אתה מוזמן לקפוץ אלי וננסה לעשות את זה ביחד.
אגב... שמעתי אותה... גם לדעתי יש לה סאונד נהדר..
מישהו מוכר?
אולי בכל זאת?
טוב נו...