ציטוט: |
. לחבר שני נגדים בטור למיקרופון. אתה יכול לחבר אותם בתוך הקונקטור של כבל, כך שהגידים 2 (+) ו 3 (-) יחוברו לרגליים בקונקטור דרך נגד. ההתנגדות שיראה המיקרופון היא התנגדות שני הנגדים ועוד התנגדות הכניסה של קדם המגבר. התנגדות כניסה אופיינית היא בערך 1500 אום אז הנגדים יהיו הערך הכי קרוב ל14.2 קילו אום.
אתה יכול לנסות גם נגדים של 150 קילו אום בכדי לקבל התנגדות כניסה של 300 קילו אום אך זה נשמע לי גבוה מידי. (אין לך מניעה כמובן להתנסות עם התנגדויות שונות). |
2. לחבר שני נגדים בטור למיקרופון. אתה יכול לחבר אותם בתוך הקונקטור של כבל, כך שהגידים 2 (+) ו 3 (-) יחוברו לרגליים בקונקטור דרך נגד. ההתנגדות שיראה המיקרופון היא התנגדות שני הנגדים ועוד התנגדות הכניסה של קדם המגבר. |
האם נגדים לפני מעגל ההגבר נחשבים לחלק מ- "התנגדות כניסה" של הפראמפ
או שהם הופכים לחלק מהתנגדות "המוצא" של המיק המחובר בעצם זה מעניין. |
כפי שאפשר לראות כאן המיקרופון הוא UNBALANCED כך שהוא מחובר באמצעות פינים 1 ו2 (figure 3)
אז אני צריך לחבר שני נגדים של 14.2 קילו אום בין פין 1 ל2? |
יכול להיות שההיענות הגבוה יותר בתדרים הגבוהים שראינו בLO Z היא בעצם רעש? HISS של הפרה אמפ שאני מניח שהיה עם הרבה מאוד גיין? |
לא בטוח שרלוונטי בשבילך וסביר להניח שההמלצות שלפני יותר מתאימות אבל הנה אופציה: ישנה קופסת תיאום אימפדנס שנגני הרמוניקה נוטים להשתמש למיקרופונים קריסטלים עתיקים,האימפנדנב יציאה וכניסת ה HI-Z שלך זה פחות או יותר מה שהם מתמודדים איתו כשהם מנסים להתחבר למגברי גיטרה מסויימים ,בכל מקרה המעגל הוא פשוט רק תראה שיש לו סיכוי להביא אותך לתוצאה נכונה: |