תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 10:26
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies
  DoronTt770  
PREAMP ומיקרופון זול, יש הבדלים בינהם או לקחת את הזול ביותר?
הודעה פורסם: שני 15 אוג',16 14:01   
אין לי כסף ואני רוצה לקנות מיקרופון קבלי לצילום (לשים על בום) וגם בשביל להקליט בנוסף לדינאמי שיעורים שאני מצלם.
עיקר הבעיה שלי היא שהרב שמדבר בשיעורים שלי מדבר מאד מאד חלש ודינאמי לא ממש מצליח לקלוט אותו.
ראיתי שיש את ה ART TUBE MP שעולה 400, ויש את ה M412 שעולה רק 200 ושניהם יכולים לספק פנטום למיקרופון רק של ART יש ווליום וGAIN בנוסף.
אז השאלה אם בתווכים האלה יש הבדל בינהם?
ואם אני כבר פה, התכנון הוא לחבר להם או את ה RODE NTG1 או את ה SRC10 שיותר זול ממנו ב200 שקל והבנתי שעושה עבודה ממש טובה.

האלטרנטיבה האחרונה מצידי היא לקנות STG4 PLUS ולוותר על הקדם מגבר בתקווה שמה שיוצא ממנו יהיה יותר טוב ממוגבר.
אגב, הכל אני מכניס ל ZOOM H1 ובמחשב מחבר למה שאני מצלם בCANON 700D שלי.

עצות?
Silenus
תומך
הודעה פורסם: שני 15 אוג',16 17:23   
למה לא להשתמש במכשיר zoom כלשהוא עם מיקרופון מובנה ולסנכרן את הסאונד והתמונה אחרכך ?
Silenus
תומך
הודעה פורסם: שני 15 אוג',16 17:30   
או לחלופין יש את ה zoom h4 הישן והטוב שאתה יכול לחבר אליו 2 מיקרופונים והוא גם מספק פאנטום בנוסף לזוג קונדנסרים המובנים שלו.
  DoronTt770  
הודעה פורסם: שני 15 אוג',16 21:47   
לזום יש דפוס קליטה רחב מאד והוא קולט יותר מדי מהסביבה, אני צריך משהו צר מאד לבידוד האובייקט למטרה של צילום וידאו (כמו שעושים עם בום ומעבירים אותו משחקן לשחקן, אגב, פטנט ממש טוב לגרום לאנשים לא לדבר אחד לתוך השני)
נכון שיש לו פנטום אבל אני לא יודע עם הקדם מגבר הפנימי שלו עדיף באיכות על קדם מגבר שמוציא לזום H1 (שלא לדבר על זה שזה מה שיש לי כרגע, ורכש זה עוד הוצאה של כסף והמחיר של ה H4 שווא בערך לזה של המיקרופון הממש טוב עם פנטום פנימי, ה NTG4 PLUS).

אבל תודה על כך שלקחתה מהזמן שלך לענות לי
yraziel
Act Compatible
הודעה פורסם: שלישי 16 אוג',16 04:37   
ראיתי על הרבה סטים שמשתמשים בzoom בתור פרה אמפ לשוטגאנים האלו.
אני מת אישית על ה mkh416 אבל גם הrode יעבוד יפה.
בגדול, כל עוד שתשמור על עוצמה טובה ולא תתפתה לעבוד בווליום גבוה מדי שעשוי להכנס בדיסטורשן, אתה תהיה סבבה.
אגב, אפילו הקלטה לאייפד/אייפון על משהו כזה יעשה לך את העבודה
הודעה פורסם: שלישי 16 אוג',16 07:46   
רעיון חמוד הכרטיס קול לאייפון, אבל הוא עולה הרבה יחסית ואני לא יודע אם הוא יותר שקט.
נוח מאד זה נכון אבל השאלה אם יעיל.
לגבי המיקרופון, אני לא קונה גרמני ואני יודע שזה בעייתי מאד בצילום כי גם הם עושים מיקרופונים טובים, גם מגברים וגם עדשות אבל זו ההחלטה שלי.

לדעתך, או אם מישהו אחר מבין.
האם Ntg4 Plus שיש לו פנטום פנימי מחובר עם איזה מתאם xlr-pl יתן לי אות יותר נקי מאשר ה Stc10 עם הפריאמפ ב200₪?
לפי הנתונים המיקרופון שקט יותר וטוב יותר (וכמובן גם עולה יותר) השאלה אם ה2db האלה שווים אלפיה?
  DoronTt770  
הודעה פורסם: שלישי 16 אוג',16 07:49   
ונכון, לקחת מקליט נייד ככוח למיקרופון גם מאד נח, אבל הייתי מעדיף את ה Tascam DR-40 רק בגלל האופציה הממש חמודה שלו של הקלטה בגיין כפול ככה שאם השחקן מחליט לצעוק יש לך טרק גיבוי בלי עיוותים מוקלט במקביל למקורי.

ממש דבר חמוד
acidhead
Expert
הודעה פורסם: רביעי 17 אוג',16 18:41   
אולי מיקרופון דש חוטי לרב. אם הוא מדבר חלש ואתה רוצה כמה שפחות רעשי סביבה קירבה תהיה משמעותית יותר ואולי נוחה יותר גם בשבילו.

ציטוט:
רק בגלל האופציה הממש חמודה שלו של הקלטה בגיין כפול ככה שאם השחקן מחליט לצעוק יש לך טרק גיבוי בלי עיוותים מוקלט במקביל למקורי.

מעניין. חוסך לימיטר.
אפשר לנסות את זה גם עם מיקסר, שתי יציאות וערוץ הקלטה נוסף #smile
  DoronTt770  
הודעה פורסם: חמישי 25 אוג',16 14:21   
חוסר הנוחות שלו היא הסיבה לכל החיפוש הזה, הוא לא אוהב שדברים מחוברים עליו ומגבילים אותו כולל הדינמי שמדי פעם הוא מתנגש בו עם הידיים שהוא מחווה איזה מחווה ספונטנית.

בסוף באמת קניתי לעצמי את ה STC10 ומיני קדם מגבר הזה ואני לא מצליח להבין אם הרעש רקע שאני שומע סביר או לא לצילום של סרטים.

יכול להיות שאם אני אקנה את ה Tascam DR-6d Mii שלפי החוות דעת יש לו קדם מגבר שקט זה יגרום לשינוי מדהים ביותר של שמיים וארץ ממש בין מה שיש לי עכשיו או שבעצם זה לא ממש יהיה מורגש?

וגם, יש לו לימיטר אבל לא הצלחתי להבין מה הדבר הזה עושה.
האמת שרוב הנתונים שכתובים בטבלה של המיקרופון סינית בשבילי
(הטבלה נמצאת באתר הזה http://www.sontronics.co.il/items/695703-STC-10-%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%A0%D7%A1%D7%A8-%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%A9%D7%98%D7%97-Sontronics#techDetailsAName
אשמח אם תעזרו לי לפרשן את הכתוב)
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון