הצטרף: 19 מאי 15
הודעות: 33
מיקום: ישראל
פורסם: שני 29 פבר',16 23:27
אני אמורה לעבור דירה לבית שיש לי בו אפשרות לעשות באחד מתוך 3 חדרים אולפן ביתי. מאחר ואני יודעת שאם אחצה חדר זה יגדיל לי את מאגר הלקוחות, אני ממש מתעקשת על זה (וא"א לשכנע אותי יותר) העניין הוא שאני לא יודעת באיזה חדר עדיף לעשות את זה- יש ממ"ד גדול שיחסית מבודד ועוד 2 חדרים אחד ריבוע עם חלון אחד לכיוון כביש סואן , ואחד צר וארוך עם 2 חלונות לכביש.
באיזה חדר כדאי לי לבנות? אני רק רוצה להדגיש שאני כמעט ולא מקליטה כלים חיים אלא רק שירה, ולכן המיקסים שלי ממוקדים בשירה. מה הייתם ממליצים? בממ"ד הטיפול יקר בגלל המיד והנמוכים המודגשים, ובידוד מאסיבי גם עולה יקר... האם כדאי לי להביא מישהו שיראה את החדרים ויתן יעוץ והכוונה ואנחנו נבנה לבד והוא יבוא רק לפינישים של הספוגים? או שכדאי להזמין מישהו להכל?
נ.ב יש לי אחים שיש להם אחלה ידיים וניסיון בבניה.
_________________
סולפג' - הפקות מוסיקה וסאונד
הצטרף: 19 מאי 15
הודעות: 33
מיקום: ישראל
פורסם: שלישי 01 מרץ,16 11:48
דווקא יש לי המון הקלטות של מקהלות קטנות - עד 4 אנשים... זה העניין שאם אני אחצה אני אהיה ליגה אחת מעל- מבחינת הלקוחות, ואמרו לי את זה כמה וכמה פעמים... אז נכון שעדיף חדר אחד במקרה הזה, אבל מה כן ניתן לעשות כדי לחצות, ובאיזה סוג של חדר ישנה עדיפות ?
(אני ממש לא יודעת איך משרטטים...)
_________________
סולפג' - הפקות מוסיקה וסאונד
הצטרף: 19 מאי 15
הודעות: 33
מיקום: ישראל
פורסם: חמישי 10 מרץ,16 20:23
יש לכם המלצה על איש מקצוע טוב ולא יקרן מידי? (אני נמצאת בבית שמש)
_________________
סולפג' - הפקות מוסיקה וסאונד