תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 06:49
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
Hammond SK2 / SK1-73
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth
  latingate  
Hammond SK2 / SK1-73
הודעה פורסם: שני 20 אוק',14 10:28   
התלהבתי מה-Hammond Sk2 ומתלבט אם לרכוש אותו (או אולי את ה-SK1-73 למרות שאהבתי את ה-2 קומות). אשמח לשמוע דעות של אנשים...
אופציה נוספת היא ה-Nord Stage 2 - 76 שיותר יקר
C172
Expert
הודעה פורסם: שני 20 אוק',14 13:39   
אוקיי....אז קודם כל תמיד משמח לראות שיש עוד חולי רוח כמוני במקום הזה, כי לפעמים אני מרגיש פה כמו מהגר מסודן #smile

אז לגבי כל הדגמים של ה-SK, כרגיל, יש הרבה גורמים לשקול:
1) לטעמי האישי הסאונד של הדגמים הדיגיטלים של האמונד הוא מעולה, אבל מאד מוכוון לכיוון funk ו-jazz. אם זה הטעם שלך, אז כן, הם בשבילך. אני מתכוון כמובן לסאונד עצמו. לי אישית חסר לכלוך אמיתי ופאנץ'. אם סאונד נקי הוא אתה, אז הם הכי טובים בזה.
2) קח בחשבון שיש רק סט אחד של drawbars, מה שאומר שאם אתה מאלה שכל הזמן מכינים את הסט הבא לחלק הבא בשיר וברגע הנכון מפעילים אותו, כמוני, אז תהיה לך בעייה.
3) המקלדות עצמן נפלאות למגע. התחושה בידיים קרובה מאד למה שתרצה לנגינת אורגן אמיתית. זה אומר מהירות תגובה, גליסים כיפיים וכו'. בקטע הזה אין עליהם.
4) אם full organ הוא הסאונד שאתה מחפש, או אם אתה רוצה סאונד יותר "רע", אין מה לעשות, הנורדים החדשים הם העניין. אני מתכוון לאלקטרו הקטנים (E4D למשל) שגם יתנו לך את הטאץ' הנכון במקלדת.

אם יש משהו יותר ספציפי שאתה רוצה לדעת, תשאל.
הודעה פורסם: שני 20 אוק',14 13:42   
ושכחתי עוד משהו שהוא קריטי בעיני:
סימולטור הלזלי המובנה. נו מה.... #smile
אז ככה....
כן, ב-SK הסימולטור טוב מאד יחסית, אבל בכלל לא בהשוואה לנורד. אם תלך על ה-SK, אני מאד מאד ממליץ לצרף לו את ה-Neo Instruments Ventilator.
עוד באותו עניין
הודעה פורסם: חמישי 13 נוב',14 18:19   
אני גם שרוט במקצת וחולם להביא האמונד XB2 או XK3 היקר או את SK1 שגם די יקר וזה די נדיר למצוא אותם בשוק היד שניה בארץ (מי שיש לו אחד לא ממש מוכר)
ולייבא אחד זה סיפור יקר ובד"כ צריך כתובת בארה"ב כדי לרכוש אחד שמור מebay.

מבחינת ביצועים לניגון ג'אזי ופאנק אתה אומר שלנורד הדגמים החדשים (ED4ׂ) יש סאונד שהוא דומה להאמונד+הלזלי מעניין אולי כדאי לחשוב בעצם לכיוון של נורד ולקנות אותו בארץ במקום.
חידשת לנו
הודעה פורסם: חמישי 13 נוב',14 21:02   
באמת נדיר למצוא XK3/XK3c יד שנייה, אבל אפשרי. אני עצמי מכרתי אחד כזה לפני איזה שנה ומשהו. XB2? זה אפילו יותר קשה, ולא בטוח שאפילו כדאי, כי יש היום, כאמור, דברים הרבה יותר טובים.
את ה-E4D הבאתי לטובת גיגים, כי הוא נשמע פנטסטי וגם קליל לסחיבה. רק חבל שהוא כזה יקר.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון