פורסם: חמישי 24 יול',14 02:55
אהלן
יש לי חלל שבו אני עורך הופעות חיות. מכוון שכרגע אין תקציב למשהו ענק, ההגברה נעשת לפי חשיבות. כלומר אני לא מגביר תופים למעט בייסדראם . המקום עצמו לא גדול |בערך 15 על 7. אולי טיפה יותר. במקום יש 2 רמקולים מוגברים 12" ולפעמים 15".ו עוד סאב אחד במידה וצריך לחזק בס. על מנת שהכל ייתישב טוב אני ממקם הכל לפי התופים מה שגורם לתוצאה מאוד חזקה בחוץ. גם אם כמעט אין הגברה ברמקולים התופים נשמעין מאוד מאוד חזק במקום. בנוסף יש תקרה גבוהה במקום בערך 4.5 5 מטר. רציתי לדעת אם יש אפשרות כלשהי להוריד את עוצמת התופים כך שיהיה אפשר להוריד את המיקס הכללי.
תודה
פורסם: חמישי 24 יול',14 08:24
ובכל מקרה כדאי להגביר את התופים- לא רק בגלל שרק כך אפשר לייצר בלאנס נכון ומאוזן אלא גם כדי שהמתופף יוכל לנגן חלש יותר ועדיין להישמע בפי.איי, מה שיתרום עוד להורדת הווליום הכללי..
פורסם: חמישי 24 יול',14 14:48
תודה,
אנחנו הולכים להוסיף בקרוב ספוגים לאזור הבמה באמת. לגבי להגביר גם את התופים, ברמת העקרון מכוון שהמקום קטן אין צורך להגביר אף כלי בהנחה שמגברי הגיטרה והבס מספיק חזקים. אני ספציפית גם אוהב את הסאונד הזה מאשר סאונד שיוצא דרך הpa. הסיבה היחידה להגברה היא השירה מן הסתם. ובשביל שזה לא ישמע מוזר שרק השירה יוצאת דרך הרמקולים אני גם מגביר את שאר הכלים למיקס יותר מאוזן.