פורסם: שישי 13 יונ',14 18:26
אתה צודק, לא אופציה כרגע לצערי הרב.
פורסם: שבת 14 יונ',14 21:09
נמרוד- תודה על המידע, בגדול הפיוי נחשבים לפחות על הנייר לרמקולים איכותיים יותר, אלמנטים אמריקאים מול סיניים מה גם שבחנות הרמקולים נשמעו לי פיצוץ, אז החלטתי לרעננן בין היתר גם בגלל שלא עפתי על הסאונד של הימהה.
Avig- הרמקולים באותו מיקום בדיוק באותן זוויות.! אשמח אם תסביר למה התכוונת ב hpf על נקודת ה 10db?
Expert
פורסם: שבת 14 יונ',14 21:46
אי מכיר היטב את שתי המערכות והתיאור שלך לא עולה בקנה אחד עם הנסיון שלי איתן. היאמאהה הוא רמקול שאני משתמש בו למשימות עדינות יחסית. הפיוי עושה את המשימות הקשוחות יותר. גם בעוצמה הכללית וגם בתדרים נמוכים.
פורסם: ראשון 15 יונ',14 00:31
avig- הבנתי תודה לך.
לשאלתך החדר מטופל, הלכנו על המראה היבש :)
נמרוד, כן זו בדיוק היתה ההערכה שלי כששדרגתי. שהפיוי יתנו לי יותר ולא פחות.
הטעות שעשיתי היא בעיקר שהחלפתי בבת אחת גם רמקולים וגם את המיקסר, כי היתה לי הזדמנות. ועכשיו קשה לי יותר לבודד את הבעיה ולשים את האצבע על מה גורם לה.
ועוד שאלה נמרוד, מכיוון שיש לך נסיון עם שתי המערכות כמו שאמרת, נוצר אצלי הרושם שלפיוי יש קצת קטע של בוץ? מין גודש לו-מיד ושהם קצת מעוננים. האם גם אתה הרגשת כך?
Expert
פורסם: ראשון 15 יונ',14 01:30
אני מכיר את המיקסר הישן שלך. אני לא מכיר את המיקסר החדש, אבל הוא נראה מספיק דומה. אני לא אוהב את המיקסרים האלה אבל הבעיות שלהם (על פי הנסיון שלי) לא ברגיסטר שאתה מתאר (אלא אם יש איזה קומפרסור מובנה?)
בוץ? לא. לא ממש. לא בהגברה בחוץ, ובמקום סגור זה תלוי גם במקום. אבל יש איזה עודף לו-מיד, שאני בד"כ חותך.