תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 08:13
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
חיבור פדאלבורד לאפקט לופ
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars
  VIC  
חיבור פדאלבורד לאפקט לופ
הודעה פורסם: חמישי 12 דצמ',13 18:12   
היי חברים,
אני בונה כעת את הפדאלבורד הראשון שלי, משהו צנוע: וואה, אוברדרייב, דיסטורשן, קורוס, דיליי, ריברב.
במצב אידיאלי הייתי מחווט את אפקטי המודולציה והזמן בלופ נפרד כדי שאוכל לחבר אותם לאפקט לופ של המגבר. אבל.... לא תמיד יש מגבר עם אפקט לופ זמין היכן שמנגנים. האם יש דרך שבה אוכל לחווט את האפקטים בפדאלבורד בצורה כזו שאוכל לפי הצורך לחבר פעם את כל האפקטים בטור ופעם להפריד את המודלוציה והזמן בלופ נפרד? משהו נוח ופרקטי, איזו קופסת פיצול כזאת ?
אשמח לרעיונות,
VIC
ArielY
Supporter
הודעה פורסם: חמישי 12 דצמ',13 18:26   
יש אבל לא נראה לי שזה במסגרת הפדאלבורד ה"צנוע" כדבריך שאתה בונה.
מדובר על זה.
אתה יכול לעשות שם איזה מניפולציות ראוטינג שבא לך אבל כאמור זה גם עולה בהתאם (כ 400$ בארה"ב) וזה לראק וכו וכו.
תכלס - הפדאל בורד שלך פיצפון שלא לומר המינימום שבמינימום, מה הבעיה לקחת כמה כבלים וג'אמפרים וב 60 שניות לחווט בהתאם למגבר במקום ?
dekelrainer
הודעה פורסם: חמישי 12 דצמ',13 22:40   
הי,
אני מחבר הכל לפני המגבר ולא מתעסק עם אפקט לופ.
זה יוצא ממש מגושם, כבל מהגיטרה לפדאלים (האלה שלא מודולציה ודילי רוורב), משם עוד כבל למגבר ועוד שניים מהלופ ובחזרה בשביל יתר הפדאלים.
הרבה חוטים ולא נוח.
נראה לי שזה לא נצרך, אלא אם כן אתה ממש חייב דווקא את הדרייב של המגבר (ואתה עצמך העדת שאתה משתמש בכל מיני מגברים - כך שבטח תעדיף את הדרייב שלך בפדאל)
אני שם דיליי ורוורב מהנובה סיסטם שלי ישר למגבר, בלי לופים והכל נשמע נהדר.
ArielY
Supporter
הודעה פורסם: שישי 13 דצמ',13 13:25   
ציטוט:
אני שם דיליי ורוורב מהנובה סיסטם שלי ישר למגבר, בלי לופים והכל נשמע נהדר.

ייתכן, אבל בנובה כל האפקטים בקופסא אחת והדרייב מראש נמצא לפני המודולציות למינהן אבל אם תיקח דיליי קורוס ריורב בלבד ותנגן דרך הערוץ דיסטורשן במגבר אתה תקבל סלט.

הרעיון של לחבר את המודולציות בלולאה ודרייב לפני המגבר בא בשביל להפריד מה שבא לפני הפרהאמפ ומה שבא אחריו.

אם הוא יחבר מודלוציות אחרי ודרייבים לפני (פרהאמפ) אז הוא יוכל לעבוד גם עם הדרייב שלו וגם עם הדיסטורשן של המגבר.

קפיש ? #smile
dekelrainer
הודעה פורסם: שבת 14 דצמ',13 20:04   
כן, אבל לא אמרתי משהו אחר, רק אמרתי שלכאלה שאת הדרייב שלהם מפיקים מפדאל (ואותו ימקמו מן הסתם לפני המודולציות והדילי/רוורב), אין סיבה להסתרבל.
  VIC  
הודעה פורסם: ראשון 15 דצמ',13 00:05   
היי חברים,
תודה על העזרה, נראה לי שאני פשוט אחבר בטור ישר לפני המגבר ולא אסתבך עם האפקט לופ.
Vic
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון