אלקטרון, החברה האחראית על ה-monomachine, octatrack, machinedrum, analog four, פירסמה שהיא עומדת לקיים מסיבה בעשרים ושלושה בנובמבר, בעוד כשבועיים, בה היא עומדת להשיק מכשיר חדש:
מסתבר שלמרות זאת, הם גם הציגו תיבה סגורה בשרשראות והבטיחו שבפנים נמצא מוצר נוסף אותו הם עדיין לא חושפים. אני מנחש שב-namm 2014 אנחנו נדע מה המוצר החדש השני שלהם.
הגיוני, כל הקטע של מוזיקה מבוססת סטפ סיקוינסר היא נחמדה (בעיקר למוזיקאים שהם Non musician שיש כאלה היום המון) אבל יש גבול... _________________ www.Soundcloud.com/tomervalve - פרויקט מת.
www.Soundcloud.com/tomtomz פרויקט עכשיו.
"זה עולם אלקטרוני, קצת קשה (לסינטים) לדבר"
סלח לי שלא הבנתי את הפואנטה שלך, אבל לא הבנתי את הפואנטה שלך
אני קלידן שמנגן בקלידים מכיתה ב', ועדיין אוהב הרבה פעמים - מבחינת יצירתיות - ליצור סיקוונסים בעזרת סטפ סיקוונסר, לפחות כחלק או מרכיב בטרק. יש מספיק תפקידים אחרים שמצריכים כשרונות נגינה וידע. אבל מה רע בלשלב בטרק תפקיד של 303/x0xb0x/ future retro 777 או החדש של אלקטרון או כל כלי שמציע גישות שונות ליצירת ליינים של מלודיה?
אגב, בסינט של אלקטרון לא מדובר רק במלודיה. יש גם את ה-parameter locks. זה מאפשר לך לקבוע משתנים שונים עבור כל step בסיקוונס. אתה יכול לשנות דברים בסיסיים מצעד לצעד כמו המלודיה עצמה, אורך ה-gate, מצב הפילטר וכולי - עד לשינוי ה-preset עבור כל צעד. זה מאפשר לך ליצור סיקוונסים יצירתיים שאתה לא יכול לנגן בעצמך גם אם נורא תרצה.
אז לא, לא כל מי שאוהב להשתמש ב-step sequencer לא מצוי "בעיקר" אצל מוזיקאים שאינם מוזיקאים (אין לי מושג איך הגעת למסקנה הזאת...).
וכמובן, גם בשביל לעשות סיקוונס טוב - צריך בהחלט ידע לפחות בסיסי טוב במוסיקה.