תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 10:26
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies
  Rami Abu Jabal  
הפקה אלקטרונית בסגנון טראנס מלודי, קלאב טראנס, פרוגרסיב
הודעה פורסם: שני 21 אוק',13 23:37   
שלום רב לכוווולם #smile

אז ככה. החל מחודש ינואר האחרון, אני התחלתי להתעסק באופן רציני ומעמיק בכל מה שקשור ליצירה והפקה של מוסיקה אלקטרונית.
אחרי שלמדתי תוכנה, קיובייס 7, סינתזה בסיסית, הפקה בסיסית ותיאוריה מוסיקלית ברמה טובה אני מעוניין לעלות שלב.
מזה כבר תקופה ארוכה שאני לא מצליח להפיק/ליצור את הסגנון שאני רוצה. מדובר בגדול בטראנס מלודי, קלאב טראנס ופרוגרסיב טראנס. אני מתכוון לכל מה שמושמע ב-A State Of Strance של ארמין וכל מה שמופיע בקטגורייה של "Trance" ב-"BeatPort"..ממש לכיוון הזה.
אני הקשבתי למבנים של הטרקים, מה עושים ולא עושים בסגנונות האלה, אך עדיין אני לא מצליח להגיע להפקות בסגנונות הנ"ל. אני לא מתכוון לרמת ההפקה, כי זה בהחלט יבוא עם הזמן וההתמדה. אני יותר מתכוון לסגנון עצמו. הכל יוצא לי האוס, אלקטרו האוס ליתר דיוק.
התוכנה שלי מקורית כמובן, יש לי כרטיס קול לא רע למחילים (Komplete Audio 6), מוניטורים נחמדים (Tannoy Reveal 601A).
הסינתים שיש לי הם: Massive, Sylenth1, Absynth 5 וכל מה שמגיע עם קיובייס 7.
די ברור שחלק מהבעיה היא בחירת סאונדים נכונה ושימוש בסינתים, אפקטים וצורת עבודה נכונה.

אני רוצה לבקש מכל מי שיכול לעזור לי, בבקשה תתנו לי סינתיסייזרים (VST), אפקטים כמו Guitar Rig, כל מה שקשור לדינמיקה, EQ שקופים וטובים, כאלה עם צבע מגניב, לימטרים, קומפרסורים, גייטים וכל מה שאתם רק יכול להמליץ לי שיכול לעזור לי בהפקה שלי.
אני גם מאוד צריך סאמפלים שיאתאימו לסגנון שלי. יש לי וונג'נס אבל לא את כל החבילה וזהו. מאוד אשמח לשמות או חבילות נוספות.

וחשוב לא פחות, אני מאוד אשמח לטיפים שיעזרו לי ליצור ולהפיק את הסגנון שאני רוצה.

אני די תקוע ולא מצליח להתקדם אז אני מאוד אשמח לכל דבר ועזרה קטנה שאתם רק יכולים להציע.

נ.ב. אני לא מבקש דברים חינמיים (למרות שבכיף אם יש כאלה אשמח לקבל לינקים ובתנאי שזה לא עובר על חוקי הפורום), אין לי בעיה לרכוש את כל מה שציינתי מקודם. החל מ-VST, כל הדינמיקה, סאמפל באנקס ופשוט הכל. אני אשמח לשמות של חברות מומלוץ או יותר טוב מוצרים ספציפיים. יהיה נחמד לקבל לינקים לקנייה ואם לא אז שם מספיק #smile...

חשוב מאוד: כל מה שקשור ל-UAD לא רלוונטי.

דוגמא לסגנון ולמה אני מתכוון: http://www.youtube.com/watch?v=xiShOEd6K_w

תודה רבה לעוזרים ולילה טוב #smile))))))))))))))))))))
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון