Act Compatible
פורסם: שישי 06 ספט',13 07:23
מעולה מעולה. האמת שאני מחכה הרבה זמן שמשהו כזה יצא. :thumbsאברר לגבי המכשיר ואולי אקפוץ למים. חג שמח.
פורסם: שישי 06 ספט',13 08:52
אני חושב שאם תנסו את הוריאקס ג'יימס טיילר, תבינו שכל הסידור הזה מיותר לחלוטין, זו גיטרה נהדרת (חוץ מהפיקפאים שהם בסדר לא יותר) שבמקרה יש בה גם וריאקס, וקשה לי להאמין שיהיה לך נוח לעצור באמצע הופעה בשביל להסתובב ולהחליף מודל או טיונינג. ואגב המודלים החדשים שיצאו לפני חודש נשמעים מעולה.
Act Compatible
פורסם: שישי 06 ספט',13 10:42
יש לי וריאקס 700 שקיבלתי מוירץ בטרייד לפני מספר חודשים, אני חייב להגיד שזו גיטרה נוחה ובנויה היטב.
והיא נשמעת... כמו וריאקס. יש את כל המגוון וזה אחלה כלי, אבל חלק מהמודלים טעונים שיפור.
אני מאוד מתלבט אם למכור אותה (היא עכשיו בבזאר) ולקנות את אחת החדשות. גם לטעמי הן מכוערות. בווילד גיטר שמעתי אותן ללא העדכון והן נשמעות דומה מאוד לישנות. אבל... יצא עדכון לחדשות ולא לישנות, אז תכל'ס זה מוצר גמור כבר. אני אוהב ב-700 את האקוסטיות, 12 מיתרים וטלה. וחלק ממצבי הלס פול. אבל גיטרות הנפח לא נשמעות טוב (וזה דווקא משהו שיש לי שימוש בשבילו) חלק ממצבי הלס פול מאוד "מנוזלים", והססטיין בסטראט קצת מידי ולא טבעי. לכן אני שוקל לשדרג.
למישהו יש נסיון עם הדגם החדש וגם הישן ויכו לחוות דעה מנסיון?
פורסם: שישי 06 ספט',13 20:44
בחיפוש מהיר ולא מעמיק לא ראיתי אף איזכור ל LINE 6 באתר , זה קשור אליהם או לא ?
Act Compatible
פורסם: שישי 06 ספט',13 22:16
ממה שאני זוכר, ניסיתי jtv69 בווילד גיטרס (ובסה״כ היא נשמעה כמו ה700 ולכן לא לקחתי אותה אז) אבל מה שמאוד הרשים הוא שהמודלים של הסטראט נשמעים בול כמו הפיקאפים המגנטיים על גיטרה שהיא, אהמ, סטראט.
ובכל זאת, משהו בהרגשה - יש לי שתי סטראטיות - יפנית שנמצאת אצלי מכיתה ט׳ וסקווייר שקניתי ב400 ש״ח למשרד ושידרגתי לה את האלקטרוניקה - בכל זאת שתיהן נשמעות יותר ׳בריאות׳ - בהעדר מילה אחרת - מה700 (שאני מאוד אוהב, שלא יהיו אי הבנות).
בלילה, כשהילד ישן והמנורות לא יכולות לצרוח, זה רק אני, הפוד והוריאקס שלי.