Act Compatible
פורסם: שישי 06 דצמ',02 02:32
זו הדילמה... אנו מתלבטים זה זמן רב ברכישת קונסולה בת 24 ערוצים
הסט אפ האולפני מורכב בעיקר ממכשירים חיצוניים או כלים מבוססי מחשב
המחשב:
AMD 1.8
לוח אם: GYGABITE 7DXR+
זכרון - 512MB
כרטיס קול RME MULTIFACE
הצורך הוא 24 ערוצים מחוברים בו זמנית. הקלטה נעשית ממילא ישירות לכרטיס הקול ולא דרך הקונסולה, הערוצים נדרשים בעיקר לצורך זמינות של כניסות רבות ככל האפשר למודולים.
האפשרויות:
1. קונסולה 24 של בהרינגר (היחידה שעוד עומדת בתקציב של 3000-4500 ש"ח)
2. להוסיף עוד 16 כניסות A/D (אין צורך ביציות נוספות על אלה של ה RME) ולהוסיף לחבילה איזה פאנל שליטה שיאפשר נגישות פיזית נוחה למיקסר של CUBASE SX.
הייתי שמח לשמוע את דעתכם איזו אפשרות להעדיף.
אם אופציה שתיים אז איזה סט ממירים כדאי ואיזה פאנל, סדר גודל של עלויות (במיוחד בעניין הפאמל) יהיה ממש SWEET.
תודה
עזרי
פורסם: שישי 06 דצמ',02 08:19
לדעתי, עדיף לך להוסיף עוד ממירים. זה משתלם לטווח הרחוק . אני בשישי- שבת שעבר,הקלטתי הופעת אולפן מלאה- 16 ערוצים במשך שעה לתוך המערכת שלי.P4 2.2' 512 . רק ש16 ערוצים פרושים לך על הסיקוונסר אתה מבין עד כמה זה השתלם. אם בכל מקרה מיקסר לא נחוץ לך.. אז למה בכל זאת ההתלבטות?
ממירים נחמדים מאוד ויחסית לא יקרים- אולטרה 16.
פורסם: שישי 06 דצמ',02 15:38
גם אני מציע ללכת על ממירים... אם אין לך צורך במודולים של הקונסולה, דוגמאת ה-EQ וכו... אז חבל להעביר את האות המוקלט דרך עוד כבלים וחלקי אלקטרוניקה של הקונסולה בכלל ובכלל לא של קונסולה זולה דוגמאת ה-BEHRINGER שהיא לא סתם עולה כך. חלקים פשוטים, אלקטרוניקה זולה, לא אמינה. גרמנים גרמנים, אבל לא במקרה של הקונסולות של BEHRINGER...
ממירים!
Act Compatible
פורסם: ראשון 08 דצמ',02 18:01
מה בנוגע לקונסולה דיגיטלית ???
גם תספק לך ממירים וגם קונסולה....
שמעתי שהרולנד ירדו במחיר (אני אישית לא מת עלייהם בגלל אי הנוחות למשתמש אבל ב 8000 ש"ח בערך תוכל להשיג 24 ערוצים ואם אני לא טועה 12 פרהאמפים)
לא בדקתי לעומק יותר מדי אבל שווה לבדוק
בהצלחה
פורסם: ראשון 08 דצמ',02 19:50
אם אתה מדבר על ה-7200-VM, שהיא הקונסולה של רולנד, 24 ערוצים, כדאי שתתחיל לחשוב על להכפיל את המחיר שאמרת, לפחות...