תומך
פורסם: שני 13 מאי,13 01:13
היי,
לא ברור אם יש חיה כזאת אבל התופעה שסבלתי ממנה ועדיין סובל כבר קרוב לשנה לא הולכת ולא מראה סימנים כאלה. אני מושבת מנגינה ועבודה כבר 10 חודשים, חזרתי בעקבות הבעיה לארץ מתהליך של לימודים ופרוייקטים בחו"ל, באופן כללי החיים שלי תקועים בגלל זה.
כמו שכתבו בשרשראות קודמות. עושה רושם שזה משהו ממשפחת הRSI, CTS, דלקת גידים כרונית.
עברתי בדיקות כוללות ורחבות, הכל עד עכשיו מראה תקינות - צילומי צוואר, EMG, דם, אולטרה סאונד, בדיקה תנועתית, הכל תקין.
פגשתי רופאים, אורתופדים, נוירולוגים ראומטולוגים. הלכתי לרופא סיני, מדקרים ומרפאים שונים. לא קיבלתי תשובה אחת עקבית.
כאבים לאורך הידיים, דקירות בכפות הידיים, מיחושים, כתפיים כואבות, חולשה, קשיון. כאמור אני מזמן לא עובד (עובד מלשון עורך,ממקסס וטוחן מחשב) ועל לנגן אין מה לדבר.
אני מיואש עד כאב. חיי משובשים לחלוטין, אפילו בת הזוג שהיתה גילתה פנים חדשות (וגבר חדש על הדרך). הצעות עבודה הוחזרו אחר כבוד, לימודי MA הופסקו, השארתי דירה בגרמניה, חשבונות וחיים.
לא מוצא תשובות. וגם לא מרגיש שפגשתי מישהו רציני שמטפל בבעיה מסוג זה ויודע להגיד "חביבי זה X, עליך לעשות או לא לעשות..."
הפיזיוטרפיה בכללית זה עלבון. מסאז' זה נחמד בצימר, נוגדי דלקות זה קישקוש.
הייתי אומר ששיניתי צורת עבודה אם בכלל הייתי עובד. אני על לאפטופ כשעה שעתיים כוללות ביום.
גיטרה, בס קלידים - הכל כואב אחרי 10 דקות.
הרופאים שפגשתי לעיתים היו מרגיזים עד יאוש - מוזיקאים זה לא עם "עובד" או "מתפרנס" אלא הובי. היתה אחת שטרחה להתייחס לעובדה שאני גר ועובד בחו"ל כבעיה אידיאולוגית (בחורה עם כיסוי ראש וגישה ציונית בריאה) "למה אתה רוצה ללמוד בחו"ל, למה מוזיקה?, למה גרמניה? בוא לארץ" - אמיתי.
אני כותב פה כי אני כבר נואש על אמת. הבעיה מתמשכת כבר כמעט שנה.
אני קראתי את כל מה שנכתב פה בעבר על הנושא, ורבים סבלו מזה בצורות כאלה או אחרת, אבל שום דבר קוהרנטי לא גיליתי. אצל רוב האנשים זה נפתר מעצמו, כשהבעיה לא היתה אחת אלא אצל חבר'ה שונים הבעיה נבעה ממקור שונה, ואף אחד לא אמר בדיוק איך יצא מזה.
(להוציא את ברק שושני שאיתו דיברתי לאחרונה ואסף בניו יורק, ששניהם עושה רושם, סבלו מבעיות ספציפיות).
אצל רוב מי שפגשתי או דיברתי או קראתי, זה אמור לעבור עד 6 חודשים. עכשיו כמעט שנה ללא נסיגה.
אני זקוק למומחה בעל שם שיקח ממני בוכטה ויקדיש לזה זמן מחשבה ותכלס. בעיקר תכלס.
אשמח לכל עזרה.
(ראובן, יש לך איזה המלצה ישירה על הזו שעזרה לך עם הכאב יד-צוואר?)
דרור
Wavelab 9.5 Pro/Nuendo8.3/Pro tools 12.5