תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 22:57
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
Iso Acoustics- מישהו ניסה? שמע?
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה
  tamirpod  
Iso Acoustics- מישהו ניסה? שמע?
הודעה פורסם: חמישי 02 מאי,13 18:23   
שלום חברים,

בעמוד הבית של אקט התפרסמה פרסומת ("כתבה") של פאנקי בנוגע לסטנדים המודולריים של Iso Acoustics.

http://www.isoacoustics.com/index.php

הייתי שמח לדעת אם למישהו יש נסיון אמיתי עם הסטנדים האלה.
dor baruch
הודעה פורסם: חמישי 02 מאי,13 18:49   
אין לי ניסיון ספציפי :
אבל מנקודת מבט טכנית די פשוט לבודד את העברת הרזוננס מהרמקול לרצפה ולהפך...השאלה בעצם כמה זה יותר טוב מבידוד סטנדרטי לרמקולים או סטנדים
...סביר להניח שקצת יותר טוב!? אבל האם זה משמעותי?זו שאלה שרק אתה תוכל לענות אליה #smile

אפשרות נחמדה נוספת לדעתי היא כיוונון שלהם כלפי מטה או מעלה לכיוון האוזניים שלך מה שמקנה דיוק יותר גבוה בתדרים הגבוהים יותר(הכיוונים יותר)

מדוע לא להשתמש בסטנדים לרמקולים (בעלי רגליים קטנות) ולהניח מתחת לרמקול ספוג עם גומי כלשהו ל"ספיגת" הרזוננסֿ?

נב' למרות העצה אינני מבין רב בנושא הספציפי הזה ולכן אשמח אם תקח את דברי בערבון מוגבל #think
yishay1
Act Compatible
הודעה פורסם: חמישי 02 מאי,13 19:09   
לauralex יש ספוגים אלכסוניים שעושים בדיוק את אותו הדבר...
Vintage
נציג עסק/מוסד/שירות
הודעה פורסם: שישי 03 מאי,13 07:43   
הפתרון היעיל והזול אילו ספייקים ממתכת אשר
מונחים על הסטנד והרמקול מונח עליהם.
העיקרון עובד על זה שהמתכת כבדה והרמקול מונח על שפיץ
קטן, הרעידה מהרמקול יורדת למשטח אך אינ חוזרת לרמקול
כך שהרמקול כאילו תלוי באוויר.
התמונה שנוצרת היא ניקיון מאד טוב באיזור ה- LOW MID
ומטה וכך גם כל ה MID והגבוהים נשמעים ברור יותר.
כמובן לשמשקיע הרציני שמים גם ספייקים בתחתית הסטנד.
הודעה פורסם: שישי 03 מאי,13 10:50   
יורם,
קודם כל כבוד גדול... שתדע שאני ואשתי מתכננים בניית בית וזה יצריך גם ביקור אצלך בשביל לתכנן את האולפן הביתי.

ולנושא- הספייקים באמת פתרון טוב, אבל זה לא יגרום לשולחן שלי פשוט להדהד יותר? לא עדיף לי משהו "משכך" שיבלע את הוויברציות?
שולחן העבודה שלי הוא הסאב וופר שלי #sad , התרגלתי כבר לעבוד בסטאפ הזה ואני מכיר את המגבלות ולפעמים זה אפילו נחמד... אבל אני כבר לא זוכר איך המוניטורים נשמעים בלי תוספת הבסים.
alternative-music
Act Compatible
הודעה פורסם: שישי 03 מאי,13 13:28   
שמעתי את המוצר, עושה את אותה עבודה שעושים הספוגים של אורולקס וסטנדים עם ספייקים.

צר לי לאכזב אך הם מאוד דומים אם לא זהים.

יש לי סטנדים עם ספייקים ואורולקס למוניטורים אחרים, שווה מאוד לרכוש משהו מהפתרונות האלה, הם משנים את כל המוניטור מאלף ועד טף !
acidhead
Expert
הודעה פורסם: שישי 03 מאי,13 15:48   
קניתי את הדגם הקטן ואין בכלל מקום להשוות לאורלקסים שיושבים אצלי כבר יותר משנה. בהשוואה הם פשוט לא עשו כלום.
אני עדיין בשוק מכמות הפרטים שהמוניטורים שלי מוציאים עכשיו וכל "הבומיות" בבסים נעלמה. גם פתאום אני שומע כמה נמוך המוניטור יורד.

המופדים הולכים לבזאר #smile
yoramilan
S.Supporter
הודעה פורסם: שישי 03 מאי,13 16:59   
אני חושב שהספוגים האלה עם ההטייה ו"ה-כאילו" הפרדה זה מוצר א'
וספייקים, במיוחד ספייקים שמוברגים לתוך הסטנד או נדבקים אליו כמו שצריך (במקרה שלי מוברגים לתוך המוניטורים) זה מוצר ב'.

ואין לבלבל בינהם.
ואני לא ממליץ על הספוג.
וכן ממליץ בחום על הפיתרון של ספייקים.

אין לי את המוצר העתידני הזה שפתח את הפוסט אבל לעניות דעתי, התוצאה תהיה זהה למה שמתקבל מספייק (שלהבנתי עולה עשירית).
FunkyDJ
נציג עסק/מוסד/שירות
הודעה פורסם: שני 06 מאי,13 17:33   
שלום חברי אקט.

כל מי שמעוניין לבדוק את הסטנדים של ISO Acoustics מוזמן להגיע אלינו לאולפן התצוגה בפאנקי.
הצבנו שני זוגות מוניטורים זהים ( KRK RP6 ) עם מיתוג בלחיצת כפתור בדיוק למטרה הנ"ל.
נציג עסק/מוסד/שירות
הודעה פורסם: שני 06 מאי,13 18:42   
MoPADS הוא המוצר ש"המציא" את ניתוק המוניטורים ממשטח העבודה ושינה את הדרך שבה שומעים מוזיקה באלפי (מאות אלפי) אולפנים ברחבי העולם ובישראל. Auralex מתמחה בשימוש בעקרונות אקוסטיים מוכחים ומקצועיים בדרך זולה וכדאית ביותר - וה MoPADS הם אחד ממוצרים אלו.
למי שמעוניין בפתרון מאסיבי יותר מאשר המופאדס, שנשמע טוב יותר מכל מה שאנחנו בדקנו עד כה כולל מוצרים אחרים שלנו, ועולה קצת יותר, שווה לבדוק את את ה ProPADS שהופיעו בעמוד הראשון של אקט לפני מספר שבועות.
כל המוצרים המקצועיים שהוזכרו עד כה בשירשור זה הם טובים וכל אחד מהם מבצע את העבודה בצורה טובה - בדרכו שלו. מומלץ להתעניין אצל חברים, לחפור ברשת או לבוא לשמוע... המוצרים נמצאים, המחירים ידועים התוצאות מובטחות. כל אחד שיציב את חלקי המשוואה בדרך שמתאימה לו.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון