תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 11:22
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
איפה לשים את השולחן עבודה שלי?
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה
  CORE  
איפה לשים את השולחן עבודה שלי?
הודעה פורסם: ראשון 14 אפר',13 10:08   
שלום כולם, שאלתי כאן שאלה דומה לפני כמה חודשים אבל מאז קרו כמה שיפוצים וגם למדתי כמה דברים, אז אני מעלה מחדש את השאלה.
המבנה הוא מעין קראוון גדול, מבפנים הכל גבס, הקירות החיצוניים ממה שנקרא באנגלית ג'יפ-בורד (גם סוג של גבס יותר עמיד).
כמו שניתן לראות בשרטוט הככה-ככה שלי, אני רואה שלוש אפשרויות:
1) בנישה, איפה שהחצים האדומים. נראה לי נוח אבל אולי בעייתי בגלל המרחק מהקירות ובגלל חוסר סימטריה?
2) להזיז את המיטה לנישה ולחסום את הדלת הצדדית על הקיר הימני - חץ סגול. שימו לב מתחת לדלת (איפה שהמיטה בשרטוט) יש חלון גדול.
3) איפה שהחץ הירוק, אפשרות די נוחה אבל אני מניח שמבחינת המבנה לא טובה בגלל חוסר סימטריה?

מבחינת מוניטורים השתתפתי בסדנת הקלטה ועריכה, השתמשנו בgenelec ואהבתי אותם, חשבתי לקנות את ה8030 בכלי זמר. גודל הרמקול 5" זה אמור להספיק מבחינת גודל החדר שלי נכון?

למי שרוצה לשמוע, הנה מה שהקלטנו ומיקססנו בסמינר, 3 קטעים:
https://soundcloud.com/efrenlopez1972/sets/seminar-on-home-studio

השרטוט...
הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא
הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא
tulipcorp
Act Compatible
הודעה פורסם: ראשון 14 אפר',13 13:31   
אהבתי מאוד את המוסיקה.
באיזה סדנה מדובר? ראיתי שהקלטתם ביוון.
הודעה פורסם: ראשון 14 אפר',13 14:19   
זה היה בבית ספר מדהים למוזיקה בכרתים שנקרא לבירינת'. יש שם הרבה סדנאות בעיקר על כלי וסגנונות אקוסטיים מזרח תיכוניים.
http://www.labyrinthmusic.gr/en/seminars/efren-lopez-2

שמח שאהבת את המוזיקה, אבל אשמח גם להתייחסות לשאלה שלי #smile
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: ראשון 14 אפר',13 16:43   
ה-"5 יספיקו לך.
רצוי להניח את השולחן על הצד הקצר כדי שיהיה יותר מרחק לגלי הקול מאחוריך, לפני החזרים. אם יש שם חלון ותרצה לשמור על סימטריה תוכל להניח עליו ווילון בולם.
הודעה פורסם: שלישי 30 אפר',13 08:11   
טוב אני חוזר עם שאלות בלתי פתורות. הקיר הימני (איפה שהחץ הסגול) לא כל כך בא בחשבון בסופו של דבר כי אני לא רוצה לחסום את הדלת האחורית. אז בהנחה שהבחירה היא בין הנישה (חצים אדומים) לקיר התחתון בשרטוט (חץ ירוק), אני מנסה להבין מה עדיף ומה היתרונות והחסרונות של כל מקום.

איך שאני רואה את זה הבעיתיות עם הנישה היא שהמוניטורים די קרובים לקירות הצדיים (פחות מ50 ס"מ). כך אני יושב כרגע, אני חושב שאני מאבד די הרבה נמוכים. גם בערך איפה שאני יושב ומאחורי החדר כבר לא סימטרי זה בטח משפיע על התמונת סטריאו נכון? אגב החדר עדיין לא מטופל וכולו בנוי מגבס, שהוא בולע נמוכים ממה שקראתי #sad.

הקיר התחתון אפשרות סבירה אני יכול יותר להתרחק מהקירות הבעיה היא שוב עיוותים בתמונת סטריאו.

בטוח שיש פה עוד צדדים שאני מפספס. בכל מקרה מצטער לחזור לאותה שאלה אבל מבין הנישה והקיר התחתון מה יכול לעבוד יותר טוב\פחות גרוע?
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון