תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 23:24
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
BOSS PS-3 PITCH SHIFTER DELAY
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (95) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars
  dkdar  
BOSS PS-3 PITCH SHIFTER DELAY
הודעה פורסם: ראשון 24 נוב',02 14:00   
אני מחפש את האפקט הנ"ל ולא מוצא בחנויות או באתר של boss.
הפסיקו לייצר אותו?
Insomniac
הודעה פורסם: ראשון 24 נוב',02 15:15   
הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא
הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא
Boss PS-3 Pitch Shifter Delay

מתוך guitargeek.com:
This discontinued gem offers 11 different modes of delay, chorus, arpeggiator and pitch shift variations. As a delay pedal this is very similiar to most of the Boss DD series. Up to 2 seconds of crisp dependable delay, with just a hint of of that trademarked metallic ping. It’s not the most musical delay but really seems to cut through onstage and on tape. The Chorus functions are useful and surprisingly lush. Depending on the settings you can even muster up a faint vibrato or weak flanger. The Shift Modes, despite their slight tracking quirks, are a lot of fun. If you need spot on shifting, get a Whammy, but for all around noisemaking at a decent price, the PS3 is right on! The typical octave up and down functions behave nicely and manage all sorts of synth-like duties. Dialing in harmonies is a little tough and definitely not one of the PS-3’s high points. The remaining arpeggiator and expression pedal functions make this one useful stomper.

נשמע טוב, אני מודה. רוב הסיכויים שגם אני הייתי קונה אותו אם הייתי נתקל בו. להזמין אותו דרך 'חלילית' (היבואנים הרשמיים של Boss בארץ) זה לא אופציה, מאחר והוא ירד מפס-היצור.
1. תנסה לפרסם מודעות בלוחות שונים באינטרנט ולקוות שלמשהו יש ורוצה למכור
2. תנסה להגיע לחנות בשם וינטג', ברח' קינג-ג'ורג' בתל-אביב. הם מטפלים בהרבה פדלים יד-שנייה והרבה פעמים ניתן למצוא דווקא שם המון פריטים שלא מייצרים יותר (המלאי, כמובן, מתחדש כל יום אז שווה לבדוק פעם בשבוע-שבועיים)
3. תנסה את e-bay. מי יודע - אולי תמצא...

בהצלחה
Grieg
הודעה פורסם: שני 25 נוב',02 07:35   
Insomniac
הודעה פורסם: שני 25 נוב',02 08:22   
319.20$?!?!?!!??!!?!??! אחותי, על מה?!
giladse
הודעה פורסם: רביעי 27 נוב',02 20:49   
בהתחשב במה שהוא מציע זה ממש לא מחיר גבוה (טוב נו אולי קצת)
אני זוכר שהיה פה בארץ בחור נחמד שמכר ב-900 עם הפדאל שליטה.
Grieg
הודעה פורסם: שני 02 דצמ',02 11:54   
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון