פורסם: שישי 15 מרץ,13 10:26
בתור בעלים של hd desktop אני יכול לומר שעם קצת עריכה(ואם יש לך את הידע) post prod' אתה יכול להגיע לתצואות מדהימות
פורסם: שבת 16 מרץ,13 21:54
לדעתי, אחרי כמה וכמה ניסויים שעשינו, ה-HD לא מחזיק הקלטה בעליל. לקלין קצת יותר, דיסטורשן בטוח לא. לפחות אני לא הצלחתי למרות הרבה נסיונות. להופעות הוא בסדר, מאוד נוח זה בטוח.
בתוכנות הסאונד הטוב ביותר נכון לכרגע הוא לדעתי בגיטר ריג 5. האמפליטיוב 3 גם טוב. שניהם טובים יותר בהקלטה מהפוד, אבל גם הם רחוקים מתוצאה ממש מעולה. אם אתה רוצה לשפר אפילו יותר את התוצאה, יש מדמי בוקסות בשיטת IR שמשפרים את הסאונד משמעותית. אם אתה יכול להשיג את התוכנות - לך על זה.
אם בא לך להשקיע בפוד, זו אחלה בחירה להופעות. לך על הריצפתי לדעתי.
פורסם: שבת 16 מרץ,13 22:07
לא דרך, חס וחלילה. במקום הפוד. לדעתי הם נשמעים משעותית טוב מהפוד. להסביר לך מה בדיוק יהיה בעייתי קצת, יש בפוד איזה תדר מיד שאי אפשר להשתחרר ממנו ובכללי הסאונד יוצא קצת קטן. אני הייתי בטוח שמצאתי אחלה סאונדים להקלטה, בדיקת A/B של שתי שניות שעשינו מול פרה של מגבר ל-IR ומול פלאגינים והבנתי את גודל הטעות.
אז שוב - גם האמפליטיוב שלוש וגם הגיטריג חמש נשמעים, לדעתי, טוב יותר מהפוד בהקלטה. זה גם עניין של תכנות, אולי היום הייתי מצליח טוב יותר, בטוח לא מושלם.
פלאג IR מגניב MIXIR2 של REDWIREZ. שווה לנסות.