MakeMusic, בלוג חדש - מאמרים ומדריכי וידאו לאולפן הביתי
פורסם: שני 10 דצמ',12 22:48
שלום לכולם!
אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לפרסם בו. אם לא, אשמח ש"המושכים בחוטים" יעבירו למיקום המתאים
בשעה טובה, הקמתי אתר\בלוג חדש, MakeMusic, הנוגע ביצירת מוזיקה באולפן הביתי ופונה למוזיקאים ואנשי סאונד באשר הם.
מדי שבוע יתפרסמו בו מאמרים ומדריכים (גם וידאו) בנושאים השונים (הפקה, הקלטה, מיקס, מאסטרינג, DAW, פלאגינים וכו') שיתבססו על ניסיוני האישי וידע שצברתי וממשיך לצבור ככל שעובר הזמן (בחלקו גם בעזרת אקט כמובן), במטרה לעזור ולהועיל למי שרק אפשר.
האתר לא קשור לשום עסק או בית ספר לסאונד כזה או אחר ונוצר אך ורק מתוך האהבה למוזיקה וליצירה ולסקרנות הבלתי נגמרת שמובילה אותנו קדימה ומשאירה אותנו בתחום.
כולם מוזמנים להיכנס ולהתרשם, להגיב כאן ובאתר עצמו ולקחת חלק בקהילה.
היי אבירם,
יוזמה מבורכת.
נראה מעולה ! , שיהיה בהצלחה עם האתר ...
מחכה לראות איזה עוד תכנים תעלה לשם .. _________________ עמית לייב - ללמוד אבלטון לייב בעברית
www.Amit-live.com
Ableton Live Certified trainer
אתר מושקע! עדיין לא צפיתי באף סרטון אבל ממבט ראשוני אני בטוח יעשה את זה עוד היום!
יוזמה מבורכת, עלה והצלח ועוד נגיב _________________ אלעד לוין- קול המוסיקה וסאונד- אולפני הקלטה ומוסיקה לאירועים באזור רחובות 054-488-6328
co.il.מוסיקהלאירועים
gusti,
תודה על התגובה ואני שמח שהוספת למועדפים (glad to have you on board)
האמת שבתפריט הראשי יש חלוקה לנושאים (ויתווספו עוד ככל שיעלו פוסטים שרלוונטיים לנושאים חדשים) הפקה, הקלטה, מיקס ומאסטרינג ויש קטגורית וידאו שמכילה אך ורק את הפוסטים עם הסרטונים, למי שלא אוהב לקרוא ומעדיף רק לצפות
העמוד הראשי הוא מעין ציר זמן שמראה את הפוסטים האחרונים ללא חלוקה לנושאים ומתעדכן כל הזמן.
תודה על החיזוק,
שיהיה אחלה יום! _________________ www.MakeMusic.co.il - טיפים, טריקים, מאמרים ומדריכי וידאו לאולפן הביתי