תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 12:18
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
שאלה|מידי באצמעות USB
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth
  InnerConfusion  
שאלה|מידי באצמעות USB
הודעה פורסם: שלישי 04 ספט',12 04:08   
שלום לכל חברי הפורום,
אני משתמש במקלדת שליטה מסוג
"M-Audio Radium 49" (לא משהו בכלל אני יודע), מידע המידי עד עכשיו היה עובר אצלי דרך יציאת המידי במקלדת הישר אל ממשק המידי אשר מגיע כתוסף יחדיו עם כרטיס הקול שלי Waveterminal 192M
מה שאני מנסה לעשות הוא, לשלוט עם המקלדת גם במודול חיצוני של רולנד, שיושב אצלי כבר הרבה זמן במנוחה על המדף, וגם כמובן בערוצי מידי בקיובס.
אני יודע שינה דרך "עקיפה" לחבר אותם ביחד בשרשת אבל אז ללא מתח של המודול המידע לא מגיע לקיובס, אז הפתרון הוא פשוט מאוד לחבר את המקלדת בנפרד דרך דרך USB. הבעיה היא, שאין אות, אמנם אני רואה את הדרייבר פעיל ותקין, הוא גם מופיע לי כמובן בערוץ מידי לבחירה בקיובס אבל אין אות, ושמתי לב שיש יציאת מידי נוספת במקלדת לצד זאת שהיתה מחוברת עד עכשיו שנקראת USB. כן משמע, חשבתי שאותו ה USB שמביא לו את המתח גם יכול לשלוח מידי.
השאלה שלי היא כזאת: האם פרוטוקול מידי יכול לעבור דרך יציאת ה USB (מהמקלדת) לכניסת USB (במחשב), האם בעצם, אני לא חייב לקנות כאבל שהוא מתאם בין מידי ל USB?
מקווה שלא סיבכתי את השאלה, בתודה מראש לכל העוזרים! #smile .
הודעה פורסם: שלישי 04 ספט',12 05:10   
יכול גם יכול....

אני למשל חיברתי מקלדת (דגם רדיום כמו שלך רק עם 61 קלידים) למחשב בעזרת
כבל USB שגם סיפק לה מתח וגם העביר מידע מידי למחשב. בסיקוונסר(ProTools)
פתחתי ערוץ מידי, ה-Input היה מוגדר לכל אות מידי שמגיע וה-Out נשלח ל-Midi out של הכרטיס קול ומשם בכבל מידי לווירוס B שלי. עבד חלק.
  InnerConfusion  
אז זהו
הודעה פורסם: שלישי 04 ספט',12 13:08   
אצלי ראיתי את ההתקן בכניסה של המידי אבל אין סיגנל, בכל אופן עכשיו שוב ההתקן נעלם. או שיש בעיה בדרייבר או צריך לזרוק את המקלדת כבר לפח. #sad
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון