פורסם: שלישי 04 ספט',12 00:03
בעבר כתבתי מאמר גדול מאד בעצמי (בפורום שניהלתי) על המחשב ומפרטיו.
לא אוכל לפרט כל מה שרשמתי אך לדעתי יסייע למשתמש המתחיל אם תציין במאמר המושקע שרשמת לגבי נצילות זכרון RAM לדוגמא קיובייס 32 ו64, הרי לי יש במחשב האולפני שלי 12 ג'יגה RAM ואני משתמש בגלל תאימות פלאגינים בקיובייס 32 ביט.
התכנה ולאחר מכן גם פלאגינים וVSTI של 32 סיביות מנצלות בקושי רבע מהRAM שבמחשב שלי כשרוב זכרון הRAM הרי מלכתחילה נלקח על ידי הWindows, אולי 4 RAM בלבד מנוצל מהזכרון.
כנ'ל שווה לך לטעמי לרשום לגבי Texas Instruments כחיבור מועדף בכל הנוגע לFireWire.
דבר אחרון, לטעמי מומלץ לציין כי המחשב [B]חייב[/B] לעבור אופטימיזציה על ידי חברה המתמחה בכך, פיסי פאוור (עופר ו'בניו'), אודיולאב או רון היקר חבר הפורום, כמובן שיש עוד כמה, קח שני מחשבים בעלי אותו מפרט, אחד שעבר אופטימיזציה ואחד שלא, מה שבטוח לא יעבדו אותו דבר.
כל אלו יתרמו לך לטעמי לכתבה רחבה יותר ועונה ליותר צרכים.
הצלחה רבה,
Expert.
פורסם: שלישי 04 ספט',12 02:13
[Quote]קיבלת קרדיט במאמר [/Quote]
בחיוך אני כמובן יכול לומר שלא תרמתי בשביל הקרדיט אבל חן חן לך.
במידה ואתה זקוק לסיוע כללי, קונספטים חדשים (יושבים לי בראש קרוב לשנה כמה), האתר (מאד Well Written לטעמי), סיוע בכתבות ויצירתיות נוספת למה שאתה כבר הוכחת שאתה מסוגל להציע " התוכן שהייתם רוצים לראות באודיופילים " - תמונות של חתולים :D
ודאי שאתה רוצה לקדם את עצמך אך נשמע שאתה עושה את זה באופן שהוא נטול אגו שגם תורם לאחרים לא פחות, על כן אתה מוזמן לדואר האישי שלי, אקט וGmail
פעמיים כי טוב
תומך
פורסם: שלישי 04 ספט',12 11:13
לוח של אינטל מול לוח של AMD?
או לוחתומך אינטל מול לוח תומך AMD? זה מהותי ההבדל הזה.
P67 או H67 אולי בכלל משהו אחר?
מעבד i3 מול i7 יש גם רמות אמצע עם HT או בלי. 2 ליבות או 4 . כמה cache l2 יש על המעבד. כל הדברים האלו מהותיים.
זכרונות dual channel vs triple channel .... זה לא נגמר... אבל התחלה טוב. פשוט יש מקום לציין שהפרטים בהרחבה יגיעו בהמשך.
עלה והצלח.