פורסם: רביעי 06 נוב',02 22:16
ראיתי את הכרטיס - m-audio omni studio ב- 399$, 40 דולר משלוח airborne express.
בארץ היבואן מוכר ב-3500 ש"ח.
"מנסיונם של אחרים"...מהי העלות אחרי מיסים?
מישהו רכש מ- MTLC ויכול לחוות דעה על השרות שלהם?
תודה
פורסם: חמישי 07 נוב',02 00:22
סחטיין על התגובה...מצחיק , האם אתה כרגע בשימוש עם השליש שכן הגיע?...
דרך אגב, עם כל הכבוד ליבואנים המקומיים כל שקל שהבן אדם חוסך זה משמעותי ואם אפשר מחו"ל אז נביא מחו"ל,מה קרה? יש כסף מיותר?
לקנות במחיר גבוה ב- 40-50% (אחרי 18% מע"מ ודמי משלוח) מיבוא אישי זה טרוף, וזה לא מוצר תוצרת כחול לבן...
למדינה נתרום את המע"מ...
אז שהיבואנים יתחשבו בציבור הקטן שעוסק במוזיקה ומחשבים וימכרו במחיר סביר ולא מפוצץ
וזה רק יעשה יותר טוב לענף ותהיה אפשרות לעוד חברה להכנס לתחום.
כמובן שאני לא מתיימר להיות במקומם ואין לי משכורות לשלם וכו... אבל לדעתי את מרבית המכירות הם עושים על כלי נגינה בעיקר ומכיוון ששוק מכירת כרטיסי קול מקצועיים לא מפותח בארץ כמו בחו"ל הם יכולים להקפיץ מחירים ולתת הנחה כדי שתרגיש טוב...
מה הסבירות שהמוצר פגום? נמוכה מאוד, מתי בפעם האחרונה לקחת את המחשב שלך לתיקון?
מאיפה אתה חושב הגיעו החלקים למחשב שלך? לא, לא יצרו אותם בארץ...
בחסכון של למעלה מ-1000 שקל אני מוכן לקחת את הסיכון הקלוש.
אני בעד לקנות בארץ אבל יש גבול למחיר שאפשר לשלם.
בכבוד רב,
פורסם: חמישי 07 נוב',02 13:08
עצה של אחד שהזמין מחו"ל
אם אין לך מי שיביא לך את את הסחורה שכח ממנה
לא שווה את הזמן שלך, את הכסף שתזרוק במכס
וגם אתה לא מקבל אחריות
ובסוף בסוף זה יוצא לך הבדל של עוד כמה שעות עבודה
פורסם: חמישי 07 נוב',02 19:44
הממ...פשוט יש דברים שכדאי ויש דברים שלא..
במקרה של כרטיס הקול הנ"ל, הוא לא חייב במכס תחת הגדרת "ציוד מחשב", אבל תהיה בטוח שמע"מ אתה הולך לשלם, וייתכן שבאותו היום יתחשק למוכס להגדיר אותו כ"ציוד הגברה" (100% מכס), הרי יש שם פריאמפ...כמו כן תשכח מאחריות או כל דבר דומה, למרות שעל כרטיסים גם ככה היית מקבל רק חצי שנה ממילא..
כשמדובר על 100% מכס על ציודים כמו מגברי גיטרות או מוניטורים (MACKIE HR824 - 11,000 שח HOOCHI MAMA!!) אני אומר קח בכיף איתך בטיול הבא לחו"ל..כאן משלוח ממילא לא עוזר...כשיש הפרשים אדירים (חלק בגלל היותו של היבואן מונופול במקרים מסויימים וחלק בגלל העלויות הכרוכות בלהיות נותן שרות ויבואן) כדאי *לפעמים* להזמין. כשהסכומים קטנים יותר זה לא נורא אם הפריט "נעלם" או נשבר בדרך..
באופן אישי הזמנתי בעבר מיקרופון RHODE NT1000 ממיוזישנס גיר מתוך שיקול שהפריט קטן וגם ככה בנוי כמו טנק, וההפרש באמת עצום, אפילו אחרי 70% מכס. גם ככה לא הייתי מקבל שירות נורמלי בארץ על קונדנסר או שפשוט הייתי צריך לשלוח אותו לאוסטרליה..
בסופו של דבר, באופן מדהים למדי הם לא חייבו כלל על מכס, רק 17% מע"מ..מי יודע..
על כל מקרה, לא הייתי מזמין דרכם שוב כיון שכפי ש JS אמר בעבר, הם העבירו את הביזנס המזרח תיכוני שלהם לדובאי, כולל תשלום לבנק בדובאי...לא ממש מתאים לי.