אני מנסה למצוא אלתור כלשהו לחיבור מתאם של סטנד מיקרופון (הכוונה לחלק בסטנד שמחבר בין הבום למיקרופון) לבית מנורה.
כלומר, לבנות מן מוט שבצד אחד שלו תהיה הברגה שמתאימה לבית מנורה סטנדרטי, ומצדו השני הברגה שתתאים למתאם מיקרופון סטנדרטי.
האם יש למישהו מחברי הפורום רעיון איך אפשר לעשות דבר כזה?
ראיתי אנשים שונים שהפכו סטנד מנורה של איקאה לסטנד מיקרופון, אבל הם עשו זאת עם קונדנסר - פשוט החליפו את בית המנורה בShockmount, כי מדובר בחיבור שהוא בהברגה בלבד. העניין הוא שעם דינאמי זה בעייתי כי לא ניתן יהיה לסובב אותו, וזו אופציה חובה...
עשיתי את השעטנז הזה בעבר עם סטנד מנורה (דגם 'פיקסאר'... ) מאסיבי אבל הוא כבר לא אצלי...
במקרה, אני ממש עכשיו מכין מתאם דומה עבור חבר. הוא העביר לי רק את קצה המנורה
(הגוף/כיסוי של הנורה עם ה'צ'ופצ'יק שנתפס בקצה הסטנד ומאפשר סיבוב של כמעט 360 מעלות)
ואני מרכיב לו במקום הנ"ל חת' בורג "3/8 NC (זאת ההברגה התקנית (ה'קטנה') בתפס המיק').
אם תעלה תמונה של קצה הסטנד הרלוונטי יהיה ניתן להתייחס קונקרטית.
... על כזה בדיוק אני עובד אני יכול על הדרך להכין גם לך/את שלך (זה כרוך בחריטה, קידוח והלחמת כסף באוטוגן)
אם מתאים לך, תצטרך לפרק את כל הראש, ולשלוח אלי רק את חתיכת הציר שמחברת בין הסטנד לכיסוי הנורה (מוחזק עם 2 ברגים)
תוך כמה ימים תקבל חזרה את הציר/מתאם מוכן, תרכיב חזרה למקומו, תבריג תפס מיק' ואתה מסודר.