תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 16:27
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
חייב לחלוק חוויה ממסיבת סיום
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הגברת ותאורת מופעים - PA
  djbarak  
חייב לחלוק חוויה ממסיבת סיום
הודעה פורסם: שלישי 19 יונ',12 00:43   
שלום חברי אקט היקרים!
הייתי חייב לשתף אתכם בחוויה מהיום:

היום הייתה מסיבת סיום ט' שלי (סופסוף נפטרים מהחטיבה הזו #redface ) שהתרחשה באולם כלשהו, המיקום לא קריטי.
כבר מהבוקר עשינו שם חזרות והסאונד היה מזעזע. לאנשי הסאונד לא היה איכפת בכלל מהאיכות, הווליומים או אם בכלל שומעים מוזיקה במוניטורים על הבמה. זלזול מגעיל שלא נתקלתי בו מעולם.
גם במופע עצמו היו לא מעט פאשלות. מיקרופוני מדונה שלא עבדו שהם לא טרחו לתקן או למצוא להם חלופה, הם ניתקו כבל שהיה אמור לחבר בין גיטרה מוגברת לDI כדי לחבר מיקרופון (שבכלל לא עבד) ושוב - לא ניסו אפילו למצוא חלופה. מוזיקה בווליום צורם ובלאגן נוראי... לא נתקלתי בכזה דבר מעולם.
מילא עובדי הבמה היו מראים דאגה.. אבל זרקו זין. אחד אמר "לא איכפת לי".

#Microwave
juval
עצוב עצוב
הודעה פורסם: שלישי 19 יונ',12 09:29   
מה שקרה יכול להיות בגלל שני דברים (לדעתי מנסיון בעבודה)
הכל מתחיל מהמנהל אומנותי שיש לו תקציב דליל מאד!
ואז מחפשים חברות הגברה חלטוריסטים עם ציוד כושל וזול, וטכנאים שמקבלים שכר עלוב ליום עבודה. ויש בארץ לא מעט כאלו
ודבר שני זה שנותנים לחברת ההגברה מפרט טכני מסויים ובפועל צריכים פי שלוש ציוד וכו' ואז אין תאימות בין מה שמבקשים לבין מה שיש בשטח.
טכנאי עם ציוד מוגבל לא יכול להגיע לתוצאה.(הרגשה נוראית לטכנאי חסר אונים מול מקבלי שרות)
ברק היית צריך להגיד לכולם שזה בדיחה כל העסק הזה ושהם סנלרים ולא טכנאים ושכך לא עובדים. ואומר אישית לסאונד-מן שהסאונד מחריד!
shaharv
S.Supporter
הודעה פורסם: שלישי 19 יונ',12 12:23   
או שקרה ההפך לגמרי, אבל אותו הדבר #smile

מנהל אומנותי (עלק) עם הגזמות היסטריות (אבל אותו תקציב) , מוציא מפרט של פי 3 ממה שהוא באמת צריך/ריאלי, אבל התקציב שלו מאפשר לו לקחת רק את הכי זול שהוא מוצא בשוק.
דורש הקמה ב6 בבוקר כדי שהילדים יבואו ב8 ויעשו חזרות עד 2 בצהרים, וב4 עושים ראן נוסף (אם זה באולם ממשיכים גם בצהרים...) . הצוות אכול מרמור (בנוסף על זה שהוא מראש לא צוות מדהים) והתוצאות בשטח.
החברת הגברה עושה עוד אירוע באותו היום (כי משלמים לה באגוזים) ולכן כל הציוד שיש לה (שלא מרשים גם ככה) מתחלק בין 2 עבודות.

עד כאן ענייני תקציב.

עכשיו לצד הארגוני:
המורים לא שולטים בתלמידים, 400 ילד שמסתובבים בין הרגלים וצועקים. אין ניהול זמן נכון. המפרטים שהעבירו לא כוללים את ה"אני צריך רק עוד מיקרופון אחד בשביל הילד שנכנס ואומר חצי מילה".

ילדים שלא צריכים להיות שם, דברים שלא קורים בזמן המיועד שלהם ועוד.
כמות המיקרופונים שהוספתי בחיים שלי למקהלות רק כי הילדות החמודות לא באמת ידעו לשיר והיה צריך להגביר אותן פי כמה וכמה מהמקובל, או מיקרופונים שהוספנו כי בשטח התגלה שיש 4 סולניות למקהלה והן צריכות מיקרופון אישי.
במפרט כתוב "גיטרה באס קלידים" אבל בסוף מגיעות 3 גיטרות... וכולם רוצים מוניטור, למרות שבחיים הם לא עמדו מול מוניטור ואין להם מושג איך זה צריך להשמע.
ילדים שיושבים ליד העמדת סאונד ומשחקים באייפאד/טלפון/שומעים מוזיקה/צועקים ולא חסר.

מצד אחד, תתעודד, אתה רק בן 15, יש לך לפחות עוד 3 מסיבות סיום.
מצד שני, אני מבטיח לך שזה ככה גם עם חברות הגברה אחרות, בתי ספר אחרים, גם בתיכונים ואפילו בהפקות שפותחים בהן קופה #biggrin
ואם אתה אחד המוזיקאים בהפקה, קח את זה בקלות. תתמיד ויהיו לך במות הרבה יותר מעניינות להופיע עליהן #thumbsup
dushi
Act Compatible
הודעה פורסם: שלישי 19 יונ',12 13:31   
אני מבין לליבך.
טורחים הרבה לגבי מופעים כאלה גם ברמת תוכן וגם ברמה טכנית ומאזב לראות תוצאות נמוכות...
הודעה פורסם: שלישי 19 יונ',12 23:02   
הבעיות מתחילות כי מתעסקים יותר מדי ב"רמה הטכנית". כל מורה של מגמת מוזיקה מחליטה שהיא יודעת הכי טוב. היו לי עשרות אם לא מאות כאלה.
לצערי, רובם לא ממש מבינים, לא ממש מופיעים או עוסקים בצד הטכני, ובהרבה מקרים הגישה ה"ידענית" שלהם והדחפנות המוגזמת והראוותנות היא מה שדופק לילדים את החוויה.
במקום ללמד את הילדים לנגן ביחד, מביאים אותם למופע ובפעם הראשונה בחיים הם עומדים מול מוניטור (אמיתי), ובמקום להסתמך על הכישורים שלהם (וראיתי המון כשרון צעיר) גורמים להם להסתמך על מכשור שהם לא מבינים, ולהרגשה (שנשארת איתם לשנים כמוזיקאים) שהטכנאים רוצים לדפוק אותם או משהו כזה...
  djbarak  
הודעה פורסם: רביעי 20 יונ',12 00:05   
הקטע המוזיקלי היחיד שהיה לנו במופע זה ילדה ששרה עם ליווי גיטרה אקוסטית מוגברת שחובה בDI.
כל השאר היה נאומים (3 מיקרופונים שהיו על סטנדים על הבמה), ריקודים והצגה (הרבה מדונות שכמה מהן לא עבדו כמו שצריך, ובמקום לתת מיקרופון אלחוטי ידני לאלו שלא עבדו [למרות שהיו מיקרופונים פנויים] הטכנאי שישב ליד הבמה אמר "שמעו אתכם, הכל בסדר").
אין לי מושג מה הייתה ההתנהלות של בית-הספר מול האולם ויש מצב שזו גם אשמת בית-הספר...

#nene
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הגברת ותאורת מופעים - PA

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון