פורסם: שלישי 17 אפר',12 15:43
שלום חברים
לאחרונה התקנתי (לא אני אישית אלא איש מקצוע) סט המבקרים של דימארציו: טון זון בגשר ואייר נורטון בצוואר של גיטרת סוליד בודי, גוף מהגוני עם מייפל טופ.
הפיקאפים החדשים נשמעים מאד מאד עמומים. ניסיתי לשחק עם הגובה שלהם אך לא הבחנתי בהבדל כלשהו.
יש לציין כי הפיקאפים הללו ידועים כבעלי מיד ובאס מאד דומיננטיים אך גם כבעלי תגובה וחלקות אשר חסרים לי.
האם ייתכן כי אופן התקנת הפיקאפים משפיעה על הסאונד שלהם?
האם ניתן להפוך אותם ליותר "בהירים" ?
אני לא פוסל את האפשרות כמובן שאלו הם הפיקאפים והם פשוט לא מתאימים לטעמי, אך לפני כן אני רוצה לבדוק את כל האפשרויות.
תודה
VIC
פורסם: שלישי 17 אפר',12 16:10
הייתי בודק את ההמלצות שראובן נתן לך ובאופן כללי לדעתי אלה פיקאפים שלא משתלבים טוב על מהגוני, אלה פיקאפים שנועדו לעבוד בעיקר על עצים כמו אלדר או בייסווד שהם בהירים בהרבה, טון זון גם עובד טוב לפעמים על ash על סמך נסיון העבר.
פורסם: שלישי 17 אפר',12 16:46
תודה לכולם,
אריאל , הסאונד שאתה מתאר זה בדיוק מה שחיפשתי ולצערי אני לא מקבל.
הגיטרה היא איבנז קסטום מתחילת שנות ה-90 שיוצרה בקסטום שופ שהיה להם אז בארה"ב. כמובן שהיא לא באמת הזמנת קסטום אלא חלק מסדרת קאסטום שהם ייצרו באותם שנים אך עדיין האיכות נראית ומורגשת. באופן אישי אני מאד אוהב את האיבנז האכותיות מאותן שנים וזאת ספציפית מעולה בעיני. הקטע הוא שקניתי אותה מיד שנייה והיא הגיעה עם סט של EMG שנתן לה סאונד מעניין אך חנוק משהו ולכן החלטתי להחליף.
האמת היא שלא שמעתי על בעיה בהתקנת טון זון ואייר נורטון בגוף מהגוני ואף ראיתי שדגמים חדשים של גיטרות הקסטום שופ היפניות של איבנז בעלות גוף מהגוני מגיעות עם הסט הזה של פיקאפים והם נשמעות מעולה ולא רק הן.
בכל מקרה, ייתכן כי האלקטרוניקה לא מתאימה לפיקאפים ?
אשמח לקבל עוד תובנות
VIC
פורסם: רביעי 25 אפר',12 13:46
ככל הידוע לי, כדי להעלות תמונה תהיה חייב להעלות אותה למקום אחסון חיצוני ולהטמיע בהודעה. פיתרון אחר ולא אלגנטי הוא ליצור חשבון פיקטיבי בג'ימייל, לשלוח את התמונות לשם ולפרסם את היוזר והסיסמא.