תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 14:57
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars
  Ctzvi  
שוקל לקנות carvin DC400A - אשמח לשמוע על עוד גיטרות בסגנון
הודעה פורסם: חמישי 08 מרץ,12 23:56   
שלום לחברי הפורום וחג פורים שמח #biggrin

כבר כמה חדשים שאני משתעשע ברעיון של רכישת גיטרה נוספת.
התחלתי לבדוק אילו גיטרות נמכרות כרגע בארץ בסגנון שאני מחפש (שני המבקרים, 24 סריגים ואם אפשר אז neck-through).
הבנתי שהרבה מהשמות הגדולים (PRS לדוגמא) זה לא מה שהיה פעם והרבה מהמחיר הוא בגלל מה שכתוב על ההדסטוק.
חיפשתי אתרים של חנויות בארץ והגעתי לווילד גיטרז שהם הנציגים של carvin.
התחלתי לקרוא ביקורות והבנתי שמדובר בגיטרות מצויינות שמהוות תמורה מעולה למחיר. באותה תקופה העלה אריאל לטסטר את הביקורת שלו על גיטרה שלהם - מה שרק גרם לידיים שלי לדגדג קצת יותר.
חפרתי באתר של carvin ומצאתי את ה - DC400A.
בדיוק סוג הגיטרה שאני מחפש ועם הרבה אופציות מבחינת סאונד (אפשרות לעבוד עם או בלי EQ אקטיבי, פיצולים והיפוך פאזה וכו') - מה שמאוד חשוב לי. אני רוצה גיטרה שעדיין תהיה כמה שיותר רב-גונית.
אחרי קסטומיזציה הגעתי למחיר של סביבות 8000 ש"ח (נחמד מאד שהמחיר מופיע באתר בשקלים #thumbsup ).
מדובר בדי הרבה אופציות לא זולות - צביעה יקרה, כיסוי של ה-neckthrough, גימור satin לגב הצוואר, חומרה מוזהבת, סריגים קשיחים, רדיוס של "14 ועוד כמה פיצ'יפקס. #wink
ידעתי שמגיעה תקופה מאד לחוצה בעבודה ששכרה בצידה. החלטתי שכאשר אוכל, אקפוץ לחנות לבחון את הגיטרות של carvin ואולי להזמין לי אחת.
היום (אחרי שכבר קיבלתי על החודש שעבר משכורת רוויית שעות נוספות) התבשרתי שאני עומד לקבל בונוס נחמד.
נכנסתי שוב לאתר של carvin ושמתי לב שהמחיר קפץ מעלה. 'בניתי' שוב את הגיטרה שאני מעוניין בה וקיבלתי מחיר גבוה בכ-3000 ש"ח מהמחיר הישן (10849 שקלים ליתר דיוק).
אמנם, אני יכול להרשות לעצמי לקנות את הגיטרה והאפשרות לבנות בדיוק את הגיטרה שאני רוצה עדיין מטה את הכף לטובת העניין , אבל אני צריך להשתכנע לגמרי.

אשמח לשמוע מכם-
האם הגיטרה הזו שווה מחיר שכזה לדעתכם?
האם ישנן עוד אופציות בטווח המחיר הזה שאני יכול לבדוק בארץ?

אני אשמח לשמוע גם עוד רשמים של אנשים מהגיטרות של carvin באופן כללי.

תודה מראש וחג שמח
צביקי

נ.ב - אני יודע שיש אפשרות להזמין גיטרות מחו"ל אבל די חשוב לי שיהיה לגיטרה 'בית' בארץ (אלא אם כן תשכנעו אותי אחרת...)
arch23
הודעה פורסם: שישי 09 מרץ,12 08:41   
לא מכיר את הדגם הזה ספציפית, אבל יש לי קארוין אחרת והיכרות עם החברה.
לא הבנתי אם כבר היית בווילד גיטרז או לא. אם לא - קפוץ לחנות ותתרשם מהגיטרות של קרווין.
בגדול הצוואר שונה מרוב הגיטרות - יותר דק ויותר רחב, משהו כמו ג'קסון של שנות השמונים. על הפרטים יש תמיד תלונות שהם לא משוייפים בקצה ודוקרים (די נכון), אבל חוץ מזה עבודת הגימור היא באיכות גבוהה.
כמו גם שאר החומרה - בדרך כלל אין בעיות לא משתמשים בחומרה זולה.
הפיקאפים של קרויין הם מקוריים של החברה וזה כבר עניין של טעם. הסינגלים שונים מפנדר וההאמבקרים גם ייחודיים. אני אישית ביחסי שנאה אהבה איתם לאורך השנים.

אם אתה מחפש אידיאולוגיה - אז המפעל הוא בארה"ב והעובדים מועסקים בתנאים מכובדים והוגנים. לא מדובר על כוח עבודה זול ממקסיקו שבונה כלים בעבודת פרך. כדי לאפשר את זה הם מוכרים אונליין ללא מלאי.

קפוץ לוויליד גיטרז ובהצלחה.
shayshez
Act Compatible
הודעה פורסם: שישי 09 מרץ,12 09:18   
כל העניין הזה של לבנות גיטרה בהזמנה אישית נראה לי כמו סיכון שאני לא הייתי לוקח.
גיטרה זה לא אוטו וגימור מיוחד, עם שופינים וחישוקי מגנזיום לא מבטיחים לך נוחות וסאונד טוב...

אני מעדיף גיטרה שבנויה כבר ואפשר לראות אותה, להרגיש אותה, לנגן ולהקשיב לסאונד שלה.
זהו רק זה, חוץ מזה זה ממש לא הטעם שלי בגיטרות.
ליאו פנדר המציא את הטלקסטר ב 1950 ומאז אף אחד לא הצליח לשחזר את השלמות ההנדסית של הגיטרה הזאת.
#bass
בנימין מילר
נציג עסק/מוסד/שירות
הודעה פורסם: שישי 09 מרץ,12 10:17   
קח בחשבון שהפיקאפים שקארוין משתמשים בהם הם בדיוק קצת-קטנים-מדי בשביל שתוכל להחליף אותם בפיקאפים אחרים בלי לחצוב בגיטרה - מה שמייד מפר את האחריות על הכלי. חוץ מזה - גיטרות סבבה.

כמו כן, שלחתי לך הודעה פרטית בקשר לבניית גיטרה.

כורזין 5 גבעתיים

052-4212959 / 03-5712869

http://www.millarguitars.co.il
  Ctzvi  
הודעה פורסם: שישי 09 מרץ,12 11:35   
תודה. נתתם לי עוד נקודות למחשבה.

לגבי חישוקי מגנזיום ( #nene ) - רוב המחיר כאן הוא על הגיטרה כשהתוספות הן פינוק (אם כבר מזמינים קסטום אז למה לא?).
ובתור בעלים של G&L אני יודע שליאו עשה עוד כמה דברים בחיים #think
ArielY
Supporter
הודעה פורסם: שבת 10 מרץ,12 21:01   
הקסטום של קארבין הן גיטרות מצוינות ונותנות תמורה גבוה בעד המחיר, יש לי נסיון עם 2 מסדרת הקסטום (עם הדגם שסקרתי בזמנו - DC135 וגם עם ה C26).
גיטרות פצצה!
אבל (תמיד יש אבל #smile ) אם בנימין צודק במה שהוא כתב למעלה (בנוגע לגודל הפיזי של הפיקאפים - אפשר לבדוק זאת בקלות) זה יכול להיות בעיה אם בעתיד תרצה להחליף פיקאפים וזה קורה כש"מתרגלים" לסאונד ורוצים לגוון מבלי לזרוק אלפים על קניה של כלי חדש (אני עושה את זה קבוע בכל הגיטרות שלי אחת לכמה שנים).

אל תתיחס למחיר שמופיע לך באתר של קארבין, מנסיון שלי אישי בעבר (בזמנו כמעט הזמנתי קסטום מויילד גיטרז) המחיר האמיתי יקבע ע"י החנות פה בארץ ולא לפי מה שמופיע באתר מה גם שכפי שאתה יודע, מחיר זה תמיד משהו שניתן למו"מ לדוגמא אם אתה משלם מזומן או תשלומים וכו.

אז כאמור זו אפשרות אחת והיא אפשרות מעולה שאני ממליץ עליה בחום.

אפשרות שניה זה לבנות קסטום פה בארץ, אני מוצא לנכון להעלות את האופציה הזו כי אני גם התלבטתי בין קסטום קארבין ובין קאסטום פה בארץ וזה מה שבחרתי בסוף ואני אסביר גם למה.

המחיר יהיה גבוה יותר אבל אני לא חושב שבהרבה מאוד, תלוי כמובן כמה תתפרע.
הפלוס הכי גדול בבנייה פה בארץ זה שאתה מעורב בכל השלבים ואתה מחליט מ א' ועד ת' מה ואיך ואתה גם שותף להתקדמות וזה כשלעצמו תהליך מאוד מעניין לראות איך מחתיכת עץ חסרת חן יוצא בסוף כלי נגינה שהוא פשוט אומנות!

מצד שני, ישנה פה מידת הסיכון בגלל העובדה הזו שאתה יכול להזמין מה שאתה רוצה ואין שום מגבלות, יש מצב שבסוף תקבל כלי שויזואלית אולי לא ימצא חן בעינך או שלחילופין המיזוג של הפיקאפים עם העץ לא יהיה שידוך מי יודע מה ועוד.

ללא ספק, אם אתה בונה גיטרה 100% קסטום, אתה צריך לדעת ממש אבל ממש טוב מה אתה רוצה והבנה בסיסית של איך עץ כזה או אחר ופיקאפים כאלה ואחרים מתנהגים תעזור מאוד.

הסיבה העיקרית שלבסוף לא הזמנתי קסטום אצל וילד גיטרז היתה הרצון שלי ל100% קסטומיזציה, אני ידעתי בדיוק מה אני רוצה ואיך וזה תהליך שהבשיל אצלי במשך כמה שנים טובות!

מה שלא תבחר, קסטום בארץ (ERG - שם בניתי את שלי) או לחילופין קארבין קסטום דרך ויילד גיטרז - אלה 2 בחירות מעולות !

מעל הכל - אם אתה כבר בונה קסטום אז אל תתפשר ותשקיע בהכל כולל ויזואליות, גיטרה כזו זה לא רק איך היא נשמעת אלא איך היא גם נראית ואם כבר אתה עושה משהו אישי שלך אז תן לו גם את הטאץ' האישי, ההרגשה הזו שווה הרבה.

בהצלחה ושתף אותנו בהמשך.
  Ctzvi  
הודעה פורסם: ראשון 11 מרץ,12 19:46   
תודה אריאל #thumbsup
ArielY
Supporter
הודעה פורסם: ראשון 07 אוק',12 18:34   
נו....צביקי, אז מה נסגר בסוף, קנית או לא קנית ? #smile
  Ctzvi  
הודעה פורסם: ראשון 07 אוק',12 22:23   
בינתיים עוד לא #sad
לצערי הרכב שלי שבק וקניתי אחד חדש מה שגרם לכמה שינויים בתזרים המזומנים...
אני מקווה שזה עוד יקרה בעתיד.
תודה על ההתעניינות בכל מקרה #thumbsup
groomage
הודעה פורסם: שני 08 אוק',12 21:27   
ציטוט:
קח בחשבון שהפיקאפים שקארוין משתמשים בהם הם בדיוק קצת-קטנים-מדי בשביל שתוכל להחליף אותם בפיקאפים אחרים בלי לחצוב בגיטרה

זה לא נכון. הפיקאפים אמנם קטנים יותר מפיקאפים סטנדרטיים, אך הגיטרה חצובה
בגודל סטנדרטי. סה"כ תצטרך לקנות פיקגארד
יש לי carvin bolt (סטראט). קניתי אותה מהתצוגה של וילד גיטרז
היא מגיעה בתצורה s,s,s אך החציבה היא hss בגודל סטנדרטי
בובה של גיטרה, לוקחת כל סטראט בטווח מחירים שלה וזה כולל G&Lים למיניהם
גם אני ביחסי אהבה-שנאה עם הפיקאפים שלהם.
אני לא בטוח אגב שלוילד גיטרס נשארו קרוין בתצוגה, לפני חודשיים היו להם 2
(סטראט ולס פול) ואני קניתי אחת
ציטוט:
קיבלתי מחיר גבוה בכ-3000 ש"ח מהמחיר הישן

אל תתבלבל בין המחיר ההתחלתי של הדגם, לבין המחיר הסופי שתקבל לאחר
שסיימת לבנות את הדגם כרצונך. מפתחות ננעלים, טופים שונים מייקרים מן הסתם את העסק
ציטוט:
ליאו פנדר המציא את הטלקסטר ב 1950 ומאז אף אחד לא הצליח לשחזר את השלמות ההנדסית של הגיטרה הזאת.

+1
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון