תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 06:42
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
זקוק לעצה לגביי אקוסטיקה בחדר..תודה מראש..
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה
  אורח  
זקוק לעצה לגביי אקוסטיקה בחדר..תודה מראש..
הודעה פורסם: שישי 24 פבר',12 17:56   
שלום לכולם.. "בניתי" לי בבית אולפן קטן לצורך הקלטות וכו". החדר ממש לא אקוסטי ואני רוצה לטפל בבעיית ההדהוד..
יש לי 4קולטי בס, כמה ספוגיי ביצים וקצת מהספוגים העבים יותר המשולשים.
אשמח לעצות וטיפים איפה למקם אותם
הדלת ממוקמת ברוחב החדר בפינה.
גובה:2.70
אורך:3.50
רוחב:2.00
תודה מראש..
ליאור...
  אורח  
הודעה פורסם: חמישי 01 מרץ,12 12:08   
מה קורה? אין אפילו אחד שיכול ליעץ בכמה טיפים?
israele
הודעה פורסם: חמישי 01 מרץ,12 12:24   
http://www.act.co.il/forums/viewtopic.php?t=16565

זה יעזור לך לא מעט.
  אורח  
הודעה פורסם: חמישי 01 מרץ,12 19:24   
תודה ישראל על הלינק אבל זה לא כל כך עזר במיקרה שלי , קראתי כבר את הכתבה הזאת לפני, אני יודע את ההבדלים בין בידוד לטיפול אקוסטי וכל מה שקשור למושגים הקוסטים בסיסיים הודות לכתבה הזאת ועוד כמה כתבות אבל סימני השאלה שלי הם יותר ספציפים ואין עליהן תשובות בכתבה.
אני ישתדל להיות יותר ספציפי בשאלות שלי...
א: קולטי הבסים - צריך למקם אותם לאורך כל הפינה של החדר או רק בגובה מסוים נגיד שהמוניטור נמצא באמצע של הקולט?
ב: הספוגים המשולשים העבים יותר האם יש להם מיקום עדיף לאומת הספוגים הבייצים , למלע למטה גובה המוניטור איפה?

אני יודע שטיפול אקוסטי הוא עיניין ספיציפי לכל חדר ואופיו אבל אני בטוח שיש איזשהו סטנדרט מינימלי לאקוסטיקה בסיסית. אין לי עיניין להעתיק את החדר העלוב שלי לאייבי רוד פשוט רוצה שהוא ישמע סביר..
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: חמישי 01 מרץ,12 20:33   
דווקא בכתבה שישראל הפנה אותך אליה מדובר ממש בנושא ההחזרים וכיצד לאתר ולמנוע אותם בכל מקרה. וזה הנושא שעליו התלוננת לא? מה הקשר למשולשים והקרנות שיש לך, אלה מיועדים לטיפול פינתי או בלימת משוב נמוך מקיר סמוך במיקום מסוים, כפי שבטח יישמת. אם עדיין יש הדהוד, כוון לכתבה ובהתאם למיקום והסביבה שלך, נסה לאתר מהיכן הם מגיעים ולבלום אותם בנקודת הפגיעה.
כמובן שהאזור מאחורי המוניטור רגיש, כמו גם כל שטח פגיע לגלי הקול. בהתאם לסוג התדרים הפוגעים והמשטח המחזיר, כך ייש את הבלימה/ספיגה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון