תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 18:13
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars
  Ctzvi  
צבע מיותר בחיבור בין הצוואר (bolt-on) לגיטרה - שיתוף ותהיה
הודעה פורסם: שישי 27 ינו',12 02:17   
שלום חברים.

במהלך סט-אפ לגיטרה נפל לי האסימון לגבי טיפול סריגים שעליו שאלתי בפורום.
בינתיים המשכתי בסט-אפ בנסיון להגיע למצב אופטימלי במגבלות המצב (נסיון שצלח בצורה מוצלחת מהצפוי #smile ).
כחלק מהתהליך יש לשחרר מעט את ברגי הצוואר ואז להדק אותם שוב, כדי שהצוואר 'ישב' צמוד לחלוטין לגוף.
קראתי שכדאי לפרק את הצוואר ולנקות את איזור החיבור לפני ביצוע הסט-אפ, כדי למנוע הפרעה מלכלוך שאולי חדר לרווחים במידה והם קיימים. עשיתי זאת בשמחה גם כדי לגלות על הדרך את תאריך הלידה של הגברת.
כשפירקתי את הצוואר גיליתי - די לחרדתי - שבאיזור החיבור בגוף הגיטרה יש מעט צבע ולכה שנזלו פנימה ולא נוקו בצורה נאותה ולמעשה מפריעים לצוואר להיצמד לחלוטין לגוף.
יותר מזה - אני בטוח שהזווית בה ישב הצוואר לא הייתה אופטימאלית מכיוון שבחלק הפנימי ביותר במגרעת הייתה הצטברות משמעותית יותר של לכה מאשר בחלק החיצוני (ובגיטרה הזו אין מנגנון לכיוון זווית הצוואר ביחס לגוף). זה היה מורגש אחר כך בסט-אפ.
כמובן שכל הפיכס המיותר פונה מיידית והשטח הוחלק לגמרי.
כמו שאמרתי - זה הורגש מבחינת אקשן שהצלחתי להוריד למרות הבעיות עם הסריגים עצמם.
קשה לי לומר עד כמה העניין משפיע אצלי מבחינת הידהוד וכו' כי אחרי כל העניין הזה ושאר הכיוונים לא היה לי ממש כוח לנגן (אפילו אינטונציה עוד לא עשיתי). לא היו לי תלונות עד עכשיו אבל אולי יצא מזה משהו גם בתחום הזה #biggrin
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון