S.Supporter
פורסם: שני 19 דצמ',11 00:48
למה לפרק בסוף אירוע?
חשמל במה (בלי מגברי מוניטורים) מספיק שיהיו מספר נקודות "ישראליות" מותקנות בגוף הבמה עצמה ומשם ללכת עם כבל מאריך לאיזה נגן שצריך. אין צורך באמפראז' גבוה ומערכת מורכבת.
מקסימום, הייתי עובר להתקנה של cee form כחולים כדי למנוע חיבור פיראטי. שקע אחד בצד הבמה ושרשור של כמה פסי שקעים לפי הצורך.
לחברות גדולות יש צורך במערכות גדולות ונייידות כדי לענות על צרכים משתנים ולטובת חיבור מהיר בזמן הקמה ופתרון תקלות.לך אין צורך בארון פיצול 63 עם שעונים שמזין שתי עגלות מגברים עם 32 בשני צדדי במה, פלוס עגלת מוניטורים וחשמל במה... זה נראה סופר מקצועי, אבל לא פרקטי בתוך מועדון, והעלויות של זה מצטברות יופי בסופו של דבר...
לגבי תליית כבלי חשמל - יש תקנות לעניין הזה, לתלות עם כבל פלדה לא נראה לי תופס(הא הא).
עיצוב שמיצוב, צריך לתלות פנסים איכשהו, וחשמל אלחוטי עוד אין . די אם איקס דווקא יש...
אם יש בעיה להשאר צמוד לקיר ולתעלות, מורידים קו אחד אל הצוג/טראס ובונים ממנו גרילנדה שתגיע לאן שצריך.
S.Supporter
פורסם: שני 19 דצמ',11 01:56
תקנה ליד הבית. כולה כבל פנדל וכמה מחברים.
רק לשים לב שהכל בנוי טוב ולא סתם זבל. סי-פורמים שהולכים ללוח במה או קיר (מה שנקרא "להתקנה") חשוב שיהיה להם גוף שיהיה מסוגל להתמודד עם העומס שברגי התקנה (הנענוע שלהם יותר נכון) יוצרים וגישה נוחה להתקנה.
ראיתי יותר שקעים מתפרקים מהלוח/קיר מאשר כאלה שנמסו או התפרקו בעצמם.
פורסם: שני 19 דצמ',11 12:55
מה זה "סופיות" נמרוד? ואיך זה אמור להתחבר בקצה הכבל? האמת שאני מלחים את קצוות הכבלים לפני ההתקנה זה לא מספיק?