פורסם: ראשון 04 דצמ',11 17:48
אהלן חברי פורום,
קוראים לי דור, אני חדש פה וגם חדש בכל העניין של הקלטה בבית.
קניתי לפני כחודשיים ציוד, אבל אין לי כל ניסיון בשימוש בו, וכעת אני מחפש מקום טוב ללמוד בו את הקורס "הפקה באולפן הביתי".
הייתי כבר במספר פגישות במכללות השונות וגם קראתי הרבה בפורום, וכעת אני מתלבט בין שתי אפשרויות: BPM או MUZIK.
ב Muzik הקורס עצמו יותר מעניין אותי כי הוא מתמקד יותר במיקסינג, אבל גם מBPM התרשמתי לטובה.
אם מישהו עשה את הקורס הזה במקרה, או מכיר, או בכלל לומד באחד מהשניים - אשמח לקבל כל חוות דעת.
תודה,
דור.
פורסם: ראשון 04 דצמ',11 22:48
את האמת, שאתה לגמרי צודק ולא רשמתי פרטים עליי,הסקרנות עיוורה אותי.
אני מנגן על גיטרה כ-6 שנים ומלחין באופן קבוע מוזיקה ללא שירה, בעיקר בתחום המטאל/מוזיקה קלאסית, והרצון העיקרי שלי הוא לדעת להקליט ולערוך אותם.
עכשיו שאני קורא את זה, זה באמת נשמע כאילו פשוט לא היה לי את הכוח לשבת
וללמוד, אבל האמת שלא ישבתי על זה בגלל כמה סיבות (עבודה חדשה, לא היה לי מחשב מספיק חזק ועוד כמה סיבות) ודווקא עכשיו התחלתי לברר ולהתעסק.
בנוסף הקורס שלהם גם לא מתמקד במיקסינג, אלא מלמד את הבסיס ומהתחלה, אבל הוא בהחלט נוגע בו יותר מאשר בקורס ב BPM, אפשר לקרוא על הסיליבוס בשני האתרים.
בנוגע למורה פרטי, זה בהחלט נשמע מעניין, ואני מתכוון לבדוק את זה לעומק, אבל עדיין אשמח לקבל כמה שיותר מידע על שתי המכללות האלה.
תודה רבה על התגובה שלך.
אשמח לשמוע עוד : )
תומך
פורסם: שני 05 דצמ',11 08:49
אהלן,
הרשה לי להצטרף להמלצות על מורה פרטי. אני הייתי בצומת החלטה דומה לשלך לפני כמה שנים, ואחרי שסקרתי את השוק הבנתי שבסופו של דבר, בתחום אישי כמו מוזיקה, כל אדם מגיע עם ידע מסוים ויכולות שונות מאחרים.
לקחת את קבוצת האנשים הלא אחידה הזו וללמד אותם את אותו חומר זה מאוד בעייתי. אם תוסיף לזה שלכל אדם יש קצב לימוד אחר, תקבל סלט...
למרות שנמנעתי מכך בהתחלה, בסוף למדתי אצל מורה פרטי ואני מאוד מבסוט מההחלטה. כל שיעור היה מוקדש... לי אישית, בקצב שלי ועם תשובות ודוגמאות שנבנו עבורי.
בנוסף, אני בחרתי את לוח הזמנים ויכולתי לדוגמא "לדחוס" הרבה שיעורים בזמן קצר, כשהיה לי זמן לכך.
בשמחה אמליץ לך על המורה שאני בחרתי בו, אם תבחר בדרך זו...
איתי
פורסם: שלישי 06 דצמ',11 09:29
טוב, אחרי שהרבה פה המליצו על התחום הפרטי, הלכתי לפגישה באחד מהאולפנים שהמליצו פה (כן זה ממש מהיר יחסית לתגובה, הספקתי לקבוע באותו יום) והתרשמתי לטובה, ללא ספק יש בזה הרבה יתרונות, למשל:
* כל מה שנאמר פה עוד עכשיו, 1 על 1, יחס אישי, עיצוב הלו"ז כמו שאני רוצה וכ'ו..
* עקב כמות השעות הקטנה אני יכול לסיים את הקורס מהר יחסית, וככה להתחיל אולי קורס יותר מתקדם באחת המכללות מוקדם יותר ממה שחשבתי.
ויש עוד, אתם מכירים אני מניח.
כמובן יש לי כמה שאלות למי שיש פה ניסיון עם לימוד פרטי:
1. כמות השעות בקורס פרטי קטנה פי 6 בערך מכמות השעות שיש בקורס באחת המכללות שציינתי, יכול להיות שאני ייצא עם פחות כלים ממה שאני יכול במכללה? כמובן שיכול להיות שאני טועה ופשוט קצב ההתקדמות ב1 על 1 הוא יותר מהיר ממה שנראה לי.
2. מה החשיבות של תעודת סיום בקורס הפקה באולפן ביתי במכללות? זה משהו שכדאי לקחת בחשבון?
3. shaul naim - למה דווקא אמרת שלמידה במכללות מקצרת את הזמן שבו אני יגיעה לתוצאה? דווקא בקורס פרטי אני יכול להגיע לתוצאה בפחות זמן
משהייתי מגיע במכללה בעיקר בגלל כמות השעות ואפשרות הדחיסה של השיעורים בזמן קצר.
תודה
דור.