תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 19:16
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
digidesign 001 איזה תוכנה מומלצת לכרטיס
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (95) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies
  גרובא  
digidesign 001 איזה תוכנה מומלצת לכרטיס
הודעה פורסם: שישי 04 נוב',11 12:08   
אהלאן
קניתי מחבר כרטיס קול דיגידיזיין 001 ואני רוצה להתקין אותו על המחשב שלי
מערכת
wicrosoft windows xp
professional
גירסה 2002
service pack

מחשב
intel(r(core(tm( cpu
1.80ghz@4300
ram של 0.99GB .1.80GHZ
איזה התקנות אני צריך? איפה משיגים? איזה תוכנה מומלצת לכרטיס ועוד טיפים יתקבלו בברכה.
UV
Supporter
הודעה פורסם: שישי 04 נוב',11 15:00   
- יש סיכוי שהכרטיס לא יעבוד אם מדובר בלוח אם חדש - יש בעיית תאימות עם כרטיס ה-PCI. הבנתי שיש לוחות אם חדשים שכן תומכים אבל לא רבים כאלה.
נכתב על כך בעבר - חפש.

- אם הכרטיס כן תואם אתה צריך להתקין protools גירסה 6.4 (גרסאות חדשות יותר לא נתמכות). התקנה זו מהווה בעצם גם דרייבר ASIO שמאפשר להפעיל למשל קיובייס, כולל גרסאות חדשות.

- קיים גם דרייבר ASIO stand-alone שמאפשר לעבוד ללא התקנת PT. ניתן (היה?) למצוא אותו באתר של AVID.

הכרטיס בעיני הוא אכן די מוצלח אבל אתה נכנס כאן לבעיות של מוצר מיושן עם בעיות תאימות ומעט מאד תמיכה. בכל זאת מכיוון שכבר קנית - בדוק את כל האופציות. אני זוכר שהיתה איזו קבוצת תמיכה ברשת ל"משוגעי 001" שווה לך לבדוק.
  גרובא  
עוד שאלה על הדיגי001
הודעה פורסם: שישי 11 נוב',11 15:47   
windows7
יודע להתקין את הדיגידיזיין 001?
אם לא האם פרו טולס 5.1 זה גם סבבה?
ואם גם זה לא אז
יש לי את הדרייבר Digidesign ASIO Driver 6.1.1
מבחינת הלוח אם הכרטיס הפנימי מתאים אשמח להכוונה.
תודה מראש.
UV
Supporter
הודעה פורסם: שישי 11 נוב',11 17:13   
בעיקרון 001 לא נתמך ב-win7 למרות שאם תחפש בגוגל "001 עם ווינדוס 7" באנגלית כמובן תמצא שיש מישהו שטוען שהצליח לגרום לזה לעבוד.

אם לוח האם שלך תומך בכרטיס תוכל בעיקרון להריץ פרוטולס 6.4 עם ווינדוס XP. אם אני זוכר נכון הכרטיס דורש מתח מסויים מהפינים של נישת ה-PCI, שלא נכלל בהגדרות הסטנדרטיות של נישות PCI חדשות (עניין של משהו כמו 4-3 שנים לדעתי). אם אתה רוצה אינפורמציה בדוקה יותר היה על כך פוסט כאן בפורום ואני מאמין שתוכל למצוא זאת ע"י חיפוש. אם לא תמצא כאן תצטרך לחפש באופן כללי על הכרטיס. לדעתי לא ייגרם נזק אם פשוט תנסה לחבר את הכטיס ולראות אם הוא נדלק, אבל שוב, אם אתה רוצה אינפורמציה בדוקה תצטרך לכתת את אצבעותיך ואת גוגל ולחפש.

אם זה סבבה? אני מכיר שני מוסיקאים רציניים שעשו כך תקליט, אחד מהם בשנה האחרונה. אני אישית חושב שהסאונד של הכרטיס בסדר גמור ואם אתה לא צריך את כל מה שיש בפרוטולס 8 ולמעלה אז כן, הייתי אומר שזה עונה להגדרה של "סבבה". אפשר גם לעבוד עם קיובייס ותוכנות אחרות תומכות אסיו גם בגרסאות מתקדמות.

לא הייתי הופך הרים כדי להפעיל דווקא את ה-001. אם כבר קנית נסה לגרום לזה לעבוד. אם לא הולך - עזוב את זה ועבור הלאה, יש מספיק פתרונות אחרים.
  גרובא  
ממשיך בסאגת ה001
הודעה פורסם: שלישי 15 נוב',11 23:46   
חיברתי את הכרטיס ללוח אם הנורית של הpower נדלקה
הורדתי והתקנתי פרו טולס 6.4 אבל כל פעם שאני לוחץ על הבאנר שלו על שולחן העבודה המחשב נכבה .
התקנתי גם את הדרייברים אבל הם לא מזהים את הכרטיס ומופיעה לי שאלה האם הדיגי מחובר.

יכול להית שאני פשוט מפספס משהו?
UV
Supporter
הודעה פורסם: חמישי 17 נוב',11 11:04   
לא נתקלתי בבעיה כזו - אבל גם לא ניסיתי 001 במחשב מהשנים האחרונות...

יש כאן כמה רעיונות. בין השאר קראתי שם ברפרוף על העברת הכרטיס לסלוט אחר והרצה של digitest.

נסה גם כאן.

עריכה:

מכיון שכבר קנית שווה לך לנסות "לחפור" עוד קצת, אבל זכור ש:
אני (ואחרים) לא יכולים לבצע את המחקר עבורך - מעבר למה שנאמר כבר תצטרך להריץ כמה חיפושים בגוגל ולצלול לכל מיני פורומים שונים ומשונים ואז אולי תמצא את הפתרון. עניין נוסף, אם המטרה היא להפעיל את ה-001 אין בעיה. אם המטרה היא לעשות מוסיקה הייתי מקציב זמן מוגבל לנסיונות האלה. גם הוצאה נוספת על כרטיס קול חדש יכולה להיות עדיפה בראייה כוללת. לשיקולך.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון