מה הדרך הכי פשוטה לפצל סיגנל מפיקאפ אחד (חיבור PL רגיל) לשני פדלים שלא יהיו תלויים אחד בשני? זאת אומרת שתהיה שליטה בכל פדל בנפרד בלי שהסיגנל מאחד יעבור לשני.
וגם בהנחה שהפדלים מגיעים למיקסר אז אפשר להשתמש בשני ערוצים. אם אפשר להשתמש רק בערוץ אחד או שרוצים להתחבר למגבר, האם יש דרך לחבר את שני הסיגנלים מהפדלים כניסה אחת שתקבל את שניהם?
הכוונה ב"הדרך הכי פשוטה" גם ל"כמה שפחות לסחוב דברים להופעה".
אני רוצה לחבר שני פדלים (כאלה כמו של גיטרה למשל בוס וכו') לקלרינט בס שמוגבר עם פיקאפ מסוג פייצו (תמונה מצורפת למקרה שזה עוזר). הפיקאפ מחובר בכבל שבצד של הפיקאפ הוא RCA ובצד השני הוא PL רגיל (כמו של גיטרה אני חושב). אני רוצה להיות מחובר לכל אחד מהפדלים בלי שהסאונד מהפדל הראשון יעבור אל הפדל השני כששניהם פועלים, כמו שהיה קורה אם הם היו בשרשרת (או שאני טועה?). הייתי רוצה לחבר את הסיגנלים משני הפדלים למגבר או לכניסה אחת במיקסר (זאת אומרת לא להיות תלוי בזה שבמקום יהיו שני ערוצים לחבר אליהם).
הדרך הפשוטה היא פיצול ה-PL שמגיע מהפיקאפ, אם ישירות מתוך ה-PL - להוציא חוט נוסף מההלחמות של ה-PL, שבקצהו PL שיוחדר לפדל השני, או שימוש במפצל/מסכם PL מהמדף (ספליטר).
שים לב שבמקרה כזה יש עומס של 2 פדלים על הפיקאפ. השאלה אם ניסית כבר כל אחד מהם בנפרד ואם יש נפילה בעוצמה/סאונד עם/בלי חיבור לפדל.
יש לבחון/לאתר מה העכבה במוצא של הפיקאפ כדי להיות בטוח שלא צריך מפצל מורכב יותר. _________________ Facebook של אקט ::: חפש לפני שתשאל ::: התקנון! ::: אינדקס ::: האינפו
נועד לפצל לשלוש. אני עובד איתו די הרבה ויכול להגיד רק דברים טובים. יש לו גם כפתור בוסט לפצות על ההנחתה שנוצרת מהפיצול. יש עוד רבים וטובים בשוק.
בכל מקרה, נקודה חשובה: למה לא להשתמש בשני פדאלים ולכבות ולהדליק את הרלוונטי בכל פעם? יש בפיצול קצת כאב ראש, תבדוק טוב אם אתה בטוח שאתה צריך שני ערוצים נפרדים לגמרי.
המפצל הזה יכול להיות אופציה אבל נראה קצת גדול... יש המלצות למפצלים לשניים (כדי שיהיה יותר קטן)? אני ממש לא מבין בזה (שמות של חברות וכו').
אני אבדוק מפצל פשוט כמו שReuvenM הזכיר. אם זה לא יפעל אני אבדוק מפצל כזה או אולי עדיף שמישהו יבנה בדיוק את מה שאני צריך שיהיה קטן (קופסה קטנה עם כניסה ויציאות סטריאו עם שליחות (כמו ימין ושמאל).
ציטוט:
למה לא להשתמש בשני פדאלים ולכבות ולהדליק את הרלוונטי בכל פעם? יש בפיצול קצת כאב ראש, תבדוק טוב אם אתה בטוח שאתה צריך שני ערוצים נפרדים לגמרי.
מה כאב ראש בפיצול? כן, אין שום דרך לכבות ולהדליק את הפדל הרלוונטי כי לצורך העניין שניהם דולקים כל הזמן וצריך שלא יעבירו מאחד לשני.
זה שני ערוצים. סאונד לכל ערוץ, המיקס בין הערוצים, התפקיד שאתה רוצה שיעבור בכל ערוץ בנפרד, ותפקידים שיעברו בשניהם... לא חסר. אם זה עניין פשוט בשבילך, אז אחלה.
ציטוט:
המפצל הזה יכול להיות אופציה אבל נראה קצת גדול
הוא בגודל של פדל גיטרה בינוני. אם אתה צריך שליטה על איזה ערוץ ינגן מתי אתה חייב פדאל (או סאונד מן צמוד). אם שניהם מנגנים כל הזמן אז מה שהוצע קודם פשוט, זול וחכם יותר.