S.Supporter
פורסם: ראשון 11 ספט',11 11:17
אם כן, בדומה לנושאים טכנולוגיים אחרים, גם הרלוונטיות של הנושא הזה מחייבת ריענון שנתי (אם לא חודשי).
אני מחפש אזניית בלותות' שתזדווג עם ה E71 הקשיש שלי (שאין לי כוונה כרגע להחליפו, לפחות עד גמר החוזה בשנה הבאה).
ההודעה האחרונה בנושא ממאי 2009 - בהחלט עתיק.
אני ארשום כמה ממאפייני ההתקשרות הסלולארית שלי, כדי שתוכלו לכוון אותי נכון.
אח"כ אני ארשום דרישות ואני אנסה לסדר אותן על פי סדר החשיבות (מתוך שברור לי שלפעמים המציאות קונפליקטיבית):
אם כן:
* אני לא זקוק למכשיר שיתחבר לכמה אותות. יש לי רק טלפון אחד, אני לא אשמע בו מוזיקה. אולי אולי לחבר ללפ-טופ לצורך ענייני סקייפ שקטים אבל לא נראה לי הכרחי - עד היום לא הרגשתי בזה צורך ואני לא ממש סבור שזה יישתנה.
בכל מקרה, רב האזניות שראיתי מהשנתייים האחרונות תומכות
* אני לא צריך טווחי תקשורת ארוכים. במיוחד מטעמי קרינה אבל גם מההיבט הפראקטי. בתחום הדירה החד מפלסית שלי (20 מטר מקצה עד קצה, עם כמה קירות כמובן).
* בלי נצנוצים. זה דוחה
* בלי מראה חייזרי, זה ממש ממש דוחה
* לא צריך סטיראו
* לא צריך מכשיר שיעמוד בלחצי רעש של מטוס סילון. סביבת העבודה והמחייה שלי די שקטה. אם זה ישתנה אני אחליף את סביבת המחייה ולא את האזניות, ובשביל הפעמים שאני נוסע באוטובוס או נמצא באמצע יד-אליהו, אי אתכבד ואדבר ישירות מהמכשיר, או, אתאפק ואנהל את השיחה מאוחר יותר).
דרישות:
1. אמינות. כל חוות הדעת שאני קורא הן של מכשירים שרק נקנו. מעטים האנשים שמעדכנים את ההודעה שלהם או שמחכים שנה מהקניה ואז רושמים את חוות הדעת שלהם. דווקא מה שנרשם כאן בפורום עזר לי להבין שאין בכלל טעם להתייחס להתרשמות של אדם לפני שמלאו חודשיים שלשה לקיה.
2. משקל. אני לא יודע מה נחשב סביר אבל ברור לי שאני אסבול מאזניה כבדה.
3. נראה לי שעדיף in-ear. אבל הדרישה היא שהאזנייה תרגיש יציב ותחושת ההיצמדות שלה לאוזן לא תסיח את דעתי.
4. שכפתור ההפעלה יהיה רגיש. לא לחיצה ארוכה מדי, לא לחיצה חזקה מדי. שיעבוד כמו שצריך.
5. זיווג מושלם. אוטומטי, בלי לחפש, בלי ססמאות ואישורים. מדליק את הסלולארי. אם האזניה דולקת הוא מזהה אותה. אם לא אז לא.
6. כן - שתהיה איכות שמע טובה, ברורה, חזקה.
7. ופשוט. סולידי, יפה = בלתי נראה ובלתי מורגש.
וכמובן - מחיר. אז אני אשמח למשהו זול. ממה שראיתי הדברים האלה מתכלים במהירת. אני מעדיף מכשיר שעולה 200 שיוחלף בשנה הבאה, ממכשיר שעולה 400 שיחזיק שנתיים.
אשמח להמלצות קונקרטיות
תודה גדולה
פורסם: שני 12 ספט',11 23:22
זה חייב להיות שתי האזניים או אזנית בלוטוס רגילה?
יש לי משהו ממש טוב של מוטורולה אם תרצה אני אבדוק מה הדגם. קטן וממזר ולא מרגישים אותו על האוזן.
פעם כמעט עליתי לבמה איתו בלי לשים לב עד שהעירו לי.
S.Supporter
פורסם: שלישי 13 ספט',11 15:55
זה ממש ממש לא חייב להיות סטריאו - להיפך.
אוזניה אחת קטנטונת ועמידה
S.Supporter
פורסם: שישי 16 ספט',11 10:49
תקשיבו, אני מצטער על החפירה
אני מקפיץ שוב פעם כי אני ממש מסרב להאמין שאין בפורום הזה אף אחד (כמעט) שיש לו משהו לומר על אזניות בלוטות'.
אין, אין מצב, נתנו פה כבר המלצות על מכונת כביסה - אני בטוח שאנשים פה צברו חוויות עם הצעצוע הזה
אשמח לתגובות
ג'ורס
S.Supporter
פורסם: שבת 17 ספט',11 11:06
אז איך אתה מגן על המוח שלך ומפנה שתי ידים למלחם ולבדיל?