S.Supporter
פורסם: שבת 16 יול',11 08:35
לפי מה שאתה מתאר, יתאימו לך אחד משני מסלולים:
1. לימודי מוסיקה באוריינטצית הפקה\סאונד, בדיוק כפי שמציעים ברימון.
2. לימודי אחה"צ במסגרת של בית ספר פרטי, שיעניק לך את הכלים להקליט את עצמך.
מסלולי ההנדסאים (ספיר, גרא, כנרת\עמק-הירדן) הם הרבה יותר טכניים באוריינטציה וכוללים גם הרבה תחומים שכנראה פחות מעניינים אותך.
פורסם: שבת 16 יול',11 15:57
קודם-כל אני מתנצל שלא קראתי את השרשור שקישרת, לפני. העטיפה לא נראתה עניינית כמו שהוא באמת.
אכן הבנתי את עמדתך ואני יכול להתחבר אליה לחלוטין.
אבל גם בשרשור ההוא נאמר, כמה פעמים נראה לי, שהתלמיד הוא זה שצריך לחפור עמוק ולהתעקש לקחת כמה שיותר מהלימודים. כוונתי הייתה שחשוב שזה יהיה מקום שיהיה "מכרה" שיהיה עם מה וממה לחפור.
אתה צודק לחלוטין בעניין ה"להרוג זבוב עם טנק". אך זה נובע מחוסר פרטים מצידי.
התהליך שתיארתי בהודעה הראשונה נמתח לאורך יותר זמן ממה שלוקח לקרוא אותה, מן הסתם. אמנם התחלתי להקליט, כגורם גלוי, בשביל עצמי את עצמי. אבל תמיד הייתה קיימת המשיכה ללקחת את זה למקומות מרוחקים יותר, כגורם סמוי.
ההתנסות שלי עם נגנים אחרים היא זו שגרמה לי ממש לרצות את הידע, הנסיון וההתעסקות בתחום.
ההנאה של להגיע עם נגן למתודת עבודה מסויימת, לנהוג לפיה, לעשות בשבילו כל מה שהוא רוצה כדי שהוא יישמע לשביעות רצונו, לדסקס איתו את אופי הסאונד באם הוא נשמע לי לא מתאים....בכללי מצאתי עצמי "בבית".
אני יודע שזה נתפס כחאפריות שאני פשוט אומר "אני לא רוצה ללמוד מתמטיקה ופיזיקה" וזה אכן מטריד אותי שאני כל כך מתקשה בעניינים הריאליים. אבל אני פשוט לא מחפש את תחום ההנדסה.
תודה רבה שוב