תומך
פורסם: שישי 08 יול',11 17:56
אז מה עושים, נותנים לאפליקציות לרוץ כל הקיץ?
להרוס את המוניטורים והרמקולים בבית בשביל להרחיק יתושים?
עזבו אתכם קנו תכשיר חשמלי שמחברים לקיר, מנסיון זה פטנט שעובד.
קונים אותו עם 2 מיכלים בעלות של 45 שקלים ויש שקט ל 90 יום.
Act Compatible
פורסם: שישי 08 יול',11 19:11
ניסיתי לפני כמה שבועות את האפליקציה נגד היתושים, דווקא אותו יום לא היו לי יתושים בחדר אז בשביל הניסוי פתחתי את רשתות החלון נכנסו 3 יתושים, הפעלתי את האפליקציה בגלאקסי.. והפלא ופלא 2 יתושים התיישבו על המכשיר.
אחרי זה רדפתי אחריהם עם חולצת הטריקו שהייתה זרוקה לי על הרצפה במשך חצי שעה ב3 לפנות בוקר.(זה השלב שהייתי כבר חצי ישן והברירה הייתה לוותר ולהעקץ או להתבאס לקום ולהלחם בפולשים המוצצים(דם) )
Act Compatible
פורסם: שישי 08 יול',11 21:19
גם אני עם המנורות, עובד כמו גדול.
פורסם: שישי 08 יול',11 21:28
ויש גם סתם סנו דיי או כל אלתוש אחר. מוצר חובה גם כשיוצאים להליכת ערב בפארק. הכי יעיל
פורסם: שישי 08 יול',11 21:57
אני חושב שהמכשיר החשמלי הזה שעולה 50 ש"ח ועושה רעש שכביכול מרחיק יתושים זו הדרך הכי יצירתית שראיתי בזמן האחרון לקחת כסף על כלום. אני לא מכיר אף אחד שזה עובד אצלו, אבל כולם קונים כי זה אחלה רעיון וזה משנע הגיוני. השלב הבא, מכשיר שמשדר בעשרה תדרים בו זמנית ומרחיק גו'קים, נמלים, יתושים, ברחשים, חומיינים, זבובי פירות, גנבי מכוניות וערסים.
והפתרון האמיתי ליתושים זה לחקור אנשים כמוני, אני לא יודע למה, אבל יתושים לא עוקצים אותי כבר 20 שנים. עכבישים כן, יתושים לא. גם שכל בני הבית עקוצים, בי הם לא נוגעים, אני לא יודע למה, לפעמים זה קצת מעליב.