פורסם: שני 04 יול',11 15:25
יש לי סטראט אמריקאית שעברה סטאפ אצל פאר גולן ביום חמישי האחרון, והיא נשמעת סבבה והכל.. אבל הוא החליף לי מיתרים, ותוך ארבעה ימים הם כבר שחוקים וחלודים, כאילו הם אצלי כבר כמה חודשים..
מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני מטפל בבעיה הזאת ?, כי זאת לא פעם ראשונה שזה קורה..
תודה לעוזרים
פורסם: רביעי 06 יול',11 14:12
אני תמיד משתמש ב Dadadrio 0.09 הסטנדרטיים. בקשר לאקס ווקס הזה, זה כמו פסט פרט, או שזה חומר שונה ?, כי אני יודע שלא בריא לשים פסט פרט בתדירות גבוה. על איזה מיתרים הייתם ממליצים ?
Expert
פורסם: רביעי 06 יול',11 17:14
גם אני עם דדאריו ולמרות שדדאריו הם אכן מיתרים שנגמרים מעט מהר יותר מאחרים, יש להם צליל נפלא והם אמורים להחזיק יותר ממה שציינת ,
כמה שעות אתה מנגן ביום , ולמה אתה מתכוון כשאתה אומר חלודים ?
זה נשמע מעט קיצוני , אם אתה מתכוון לזה שהם מתחילים להשחיר כי אתה מנגן הרבה שעות ביום אז זה בסדר , אבל הם ממש חלודים כמו מיתרים של מספר חודשים אז משהו פה לא הגיוני.
חומרי הניקוי למיניהם לא תמיד עושים את העבודה ומשנים קצת את התחושה של המיתרים ולא מתאמים לכל אחד , אני אישית לא מסתדר אתם ,
השיטה היחידה להחיות מיתרים זה להרתיח אותם בסיר קטן למשך מספר דקות, מה שגורם למיתרים העבים המלופפים לצלצל שוב כמעט כמו חדשים , אבל זה מחזיק ליום יומיים בלבד ,
אין תחליף אמיתי למיתרים חדשים.