תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 16:07
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
מתלבט היכן ללמוד יצירה והפקת מוזיקה אלק'
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » לימודים, הוראה, ספרות מקצועית ומוסדות לימוד
  wolf969  
מתלבט היכן ללמוד יצירה והפקת מוזיקה אלק'
הודעה פורסם: ראשון 03 יול',11 23:10   
שלום לכולם
למדתי סאונד-קורס של משרד העבודה-בבי"ס של יואב גרא.זה היה קורס אינטנסיבי ,1300!שעות לימוד.הקורס מיועד להכשיר אנשי סאונד להגברה ובמסגרתו למדתי,בין היתר,קיובייס וזה מה שתפס אותי יותר מהכל.הגברה זה לא בשבילי.מצאתי את עצמי יושב שעות ויוצר מוזיקה באמצעות הקיובייס שהותקן לי על המחשב ומספר מצומצם יחסית,של VST(כלים אלקטרוניים).גיליתי שאני ממש אוהב ליצור מוזיקה וזה מה שאני רוצה לעשות.
עכשיו אני רוצה להתמקצע!עד עכשיו התייחסתי לעצמי כאל מתאמן.אני עדיין לא מעז לקרוא לעצמי מוזיקאי.
מבדיקה שעשיתי מצאתי שני בתי ספר שנראים לי רציניים ועונים על דרישותיי:1.מסלול ליצירה והפקת מוזיקה אלק' בבי"ס BPM
2.מסלול מוזיקאי אלקטרוני בבי"ס MUZIK
כמו כן,יש פרסום,גם כאן באתר,למקומות נוספים ואני מאד מבולבל.אני רוצה מקום שמתייחס ברצינות ובכבוד לתלמיד ושיכשיר אותי להיות מוזיקאי רציני עם כל הידע הדרוש לשם כך.
אני ממש זקוק להמלצות של אנשים שלמדו איפשהו ויוכלו להמליץ לי מנסיונם על מקום בו הם למדו והוכשרו כראוי ויצאו מרוצים.
עקב נסיון לא טוב בקורס שעשיתי אני לא ממהר להרשם.הרגשתי שמחפפים ומחרטטים אותי ויצאתי מאד מתוסכל.
אשמח לשמוע חוות דעת חיוביות או שליליות על המקומות שציינתי וגם על כאלו שאני לא מודע לקיומם,כך שאוכל לגבש החלטה סופית ולהרשם.
תודה רבה
Zooki
למה לא מורה פרטי ?
הודעה פורסם: שני 04 יול',11 01:35   
ממליץ לך בחום רב על עודד רז מאולפני בלנד , איש יקר!מקצועי, נחמד, סבלני ושלא נדבר גאון ! שיכול ללמד אותך הכל מ-א' עד ת' .

http://www.blendstudios.co.il/
shayshez
Act Compatible
הודעה פורסם: שני 04 יול',11 07:42   
בתחילת שנת הלימודים הקרובה הולך להיפתח קורס הפקת מוסיקה אלקטרונית מטורף בית הספר רימון (אחד מבתי הספר הנחשבים ביותר במוסיקה בארץ, תעשיית המוסיקה מלאה בבוגריו).
את הקורס מובילים אסף דר, איתמר אשפר ושחף שוורצמן.
נראה לי שאם אתה מחפש קורס בתנאים אקדמים במוסד מוכר זו ההשקעה הטובה ביותר לכספך ולידע שתצבור.
  wolf969  
הודעה פורסם: שני 04 יול',11 12:00   
צוקי ושי תודה על התגובה-
צוקי-שמעתי על עודד ואני לוקח אותו בחשבון
שי-לא מעניין אותי העניין האקדמי.מה שחשוב לי זה לקבל הכשרה אמיתית ולא מחפפת כמו זו שניתקלתי בה במסגרת לימודי אצל יואב גרא.
אני מחפש מקום שבאמת אכפת לו מהתלמיד ודואג לתת תמורה מלאה עבור התשלום .אני חושש להוציא הרבה כסף לשווא ולקבל לימודים מונוטוניים ממורים שבאים להקיא את החומר וללכת הביתה.
חשוב לי לשמוע,לקרוא כאן המלצות מאנשים שלמדו ויכולים לספר מנסיונם האישי .
תודה
zoharr
תומך
הודעה פורסם: שני 04 יול',11 12:58   
הלן,

אני בטוח שלא תקבל יחס מחפף בבי"ס "רימון", ובטח שלא אצל אסף דר, (את האחרים איני מכיר מניסיוני), ובטח ובטח לא במסגרת פרטית.

כל הנקודה שלי היא שלדעתי, צורת הלימוד האידאלית למקצועות המוזיקה, היא במסגרת פרטית, וזאת מכיוון שבמוזיקה, כל אדם מגיע עם ניסיון שונה ועם יכולות שונות לחלוטין.

בכל מקרה, בהצלחה וזכור - כדאי תמיד להגיע למפגש היכרות ראשוני חינמי, בין אם זו מסגרת פרטית ובין אם זו מסגרת "ציבורית".
shayshez
Act Compatible
הודעה פורסם: שני 04 יול',11 15:35   
לכל אחד מתאימה הכשרה אחרת, יש אנשים שדווקא הלימוד העצמי או הפרטי הכי מקדם אותם ויש כאלה שחייבים את המסגרת המסודרת.

אני מכיר אישית את כל הנפשות הפועלות, גם את עודד רז וגם את קברנטי הקורס ברימון.
מדובר בחבורת מורים מהטובים ביותר שיש בארץ ואני מניח שיהיה לך טוב לאן שלא תלך ובאף סיטואציה לא תיפול מול מורים שבאים רק לשפוך את החומר.

אלו לא המוסדות היחידים שיש בארץ, יש המון מסגרות מעולות, אני מציע לך ללכת לימים פתוחים ולקבוע פגישות לפני שאתה מחליט.

שיהיה לך בהצלחה.
רונן חרותי
נציג עסק/מוסד/שירות
הודעה פורסם: שלישי 05 יול',11 06:08   
ההיצע הנרחב שיש כיום בתחום לימודי המוזיקה האלקטרונית צריך לעודד אותך – זה אומר שיש תחרות בין בתי הספר. תחרות זה דבר בריא, כי היא גורמת לכל המשתתפים בה להתאמץ ולהשתפר. המרוויחים הם התלמידים.

ההחלטה הראשונה שעליך לקבל היא בדבר דרך הלימוד המתאימה לך – האם בשיעורים פרטיים או במסגרת מסלול / קורס במוסד לימוד. לכל אחת מהדרכים יתרונות וחסרונות. יתרונו העיקרי של הלימוד במסגרת פרטית, עם מורה טוב (ועודד שהוזכר כאן הוא אכן מורה מצוין) הוא בכך שתכנית הלימודים וקצב הלימוד מותאמים אישית לצרכיך וליכולותיך. מאידך, יתרונותיו המרכזיים של מוסד לימוד הם בכך שאתה לומד אצל מספר מורים, שכל אחד מהם מתמחה בתחום ספציפי ומביא לשיעור את גישתו וניסיונו; ובעיקר – האפשרות להכיר ולשתף פעולה עם תלמידים אחרים.

כמו בכל מצב של היצע נרחב, כדאי לבדוק היטב. קבלת המלצות בפורום האינטרנטי היא אינדיקציה מסוימת, אך בוודאי לא מספקת. כדאי להסתייע גם בכלים הבאים:

1. לבקר בכל אחד ממוסדות הלימוד הרלבנטיים, לחוש את האווירה בו, לקיים בו שיחת ייעוץ ולשוחח גם עם תלמידיו.
2. במידה שמוסד הלימוד מאפשר זאת - להיכנס לשיעור/י ניסיון בקורס שכבר מתנהל. זהו הכלי הטוב ביותר שיש לך כדי להיווכח בעצמך בשיטת הלימוד, רמת השיעורים, איכות המורים ורמת התלמידים. בתום שיעור שכזה תוכל לתת לעצמך תשובה יותר ברורה - האם אתה רוצה להיות תלמיד בקורס הזה.
3. לבחון את רשימת הבוגרים של מוסד הלימוד בתחום הרלבנטי, לעשות קצת גוגל עליהם, להאזין למוזיקה שלהם ולהיווכח לאן הגיעו ובמה הם עוסקים.

בהצלחה!
מוסיף המלצה חמה במיוחד על עודד רז
הודעה פורסם: שלישי 26 יול',11 23:51   
אם אתה אכן הולך בכיוון של מורה פרטי, על יתרונותיו וחסרונותיו
אין לי מספיק מילים כדי להחמיא לעודד, אני במוסיקה 11 שנה (למדתי גיטרה ופסנתר אצל מספר מורים)
ולא היה לי מורה כזה by far!
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » לימודים, הוראה, ספרות מקצועית ומוסדות לימוד

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון