פורסם: ראשון 03 יול',11 23:10
שלום לכולם
למדתי סאונד-קורס של משרד העבודה-בבי"ס של יואב גרא.זה היה קורס אינטנסיבי ,1300!שעות לימוד.הקורס מיועד להכשיר אנשי סאונד להגברה ובמסגרתו למדתי,בין היתר,קיובייס וזה מה שתפס אותי יותר מהכל.הגברה זה לא בשבילי.מצאתי את עצמי יושב שעות ויוצר מוזיקה באמצעות הקיובייס שהותקן לי על המחשב ומספר מצומצם יחסית,של VST(כלים אלקטרוניים).גיליתי שאני ממש אוהב ליצור מוזיקה וזה מה שאני רוצה לעשות.
עכשיו אני רוצה להתמקצע!עד עכשיו התייחסתי לעצמי כאל מתאמן.אני עדיין לא מעז לקרוא לעצמי מוזיקאי.
מבדיקה שעשיתי מצאתי שני בתי ספר שנראים לי רציניים ועונים על דרישותיי:1.מסלול ליצירה והפקת מוזיקה אלק' בבי"ס BPM
2.מסלול מוזיקאי אלקטרוני בבי"ס MUZIK
כמו כן,יש פרסום,גם כאן באתר,למקומות נוספים ואני מאד מבולבל.אני רוצה מקום שמתייחס ברצינות ובכבוד לתלמיד ושיכשיר אותי להיות מוזיקאי רציני עם כל הידע הדרוש לשם כך.
אני ממש זקוק להמלצות של אנשים שלמדו איפשהו ויוכלו להמליץ לי מנסיונם על מקום בו הם למדו והוכשרו כראוי ויצאו מרוצים.
עקב נסיון לא טוב בקורס שעשיתי אני לא ממהר להרשם.הרגשתי שמחפפים ומחרטטים אותי ויצאתי מאד מתוסכל.
אשמח לשמוע חוות דעת חיוביות או שליליות על המקומות שציינתי וגם על כאלו שאני לא מודע לקיומם,כך שאוכל לגבש החלטה סופית ולהרשם.
תודה רבה
פורסם: שני 04 יול',11 12:00
צוקי ושי תודה על התגובה-
צוקי-שמעתי על עודד ואני לוקח אותו בחשבון
שי-לא מעניין אותי העניין האקדמי.מה שחשוב לי זה לקבל הכשרה אמיתית ולא מחפפת כמו זו שניתקלתי בה במסגרת לימודי אצל יואב גרא.
אני מחפש מקום שבאמת אכפת לו מהתלמיד ודואג לתת תמורה מלאה עבור התשלום .אני חושש להוציא הרבה כסף לשווא ולקבל לימודים מונוטוניים ממורים שבאים להקיא את החומר וללכת הביתה.
חשוב לי לשמוע,לקרוא כאן המלצות מאנשים שלמדו ויכולים לספר מנסיונם האישי .
תודה
תומך
פורסם: שני 04 יול',11 12:58
הלן,
אני בטוח שלא תקבל יחס מחפף בבי"ס "רימון", ובטח שלא אצל אסף דר, (את האחרים איני מכיר מניסיוני), ובטח ובטח לא במסגרת פרטית.
כל הנקודה שלי היא שלדעתי, צורת הלימוד האידאלית למקצועות המוזיקה, היא במסגרת פרטית, וזאת מכיוון שבמוזיקה, כל אדם מגיע עם ניסיון שונה ועם יכולות שונות לחלוטין.
בכל מקרה, בהצלחה וזכור - כדאי תמיד להגיע למפגש היכרות ראשוני חינמי, בין אם זו מסגרת פרטית ובין אם זו מסגרת "ציבורית".
פורסם: שלישי 26 יול',11 23:51
אם אתה אכן הולך בכיוון של מורה פרטי, על יתרונותיו וחסרונותיו
אין לי מספיק מילים כדי להחמיא לעודד, אני במוסיקה 11 שנה (למדתי גיטרה ופסנתר אצל מספר מורים)
ולא היה לי מורה כזה by far!