אז אני אומר לכם מה הרעיון שלי לגבי גן עדן אנלוגי.
לאחרונה אני משתעשע בקונספט של קופסה פשוטה, עם כמה נוביז שכל התפקיד שלה היא לקחת הקלטות דיגיטליות ולהמתיק אותן אנלוגית.
זה לא איקיו וזה לא קומפרסור וזה לא טייפ ולא מנורה, אלא מן קופסת טעמים שכזאת עם כמה קונטרולרים פשוטים ומוזרים שמלאה בכל טוב מעולם האנלוג, כזאת שעושה קסמים עם הקלטות דיגיטליות פשוטות.
ואולי בכלל יש משהו כזה ואני סתם מקשקש על חלומות שמישהו אחר כבר הגשים... _________________ פייסבוק Evish
תלוי מה אתה רוצה להמתיק ובאיזה מיקום בשרשרת, יש שפע של אמצעים אנלוגיים לכל חוליה, חלקם תוארו בחדשות ובפורומים ורבים נמצאים גם בבזאר . _________________ Facebook של אקט ::: חפש לפני שתשאל ::: התקנון! ::: אינדקס ::: האינפו
כנראה לא הבנתי את הרעיון לכן שאלתי "תלוי מה אתה רוצה להמתיק ובאיזה מיקום בשרשרת".
אם נתייחס לתוצאה ולא לדרך, אפשר לפתח שרשרת באורך הגלות, חצייה יהיה פילוסופי, והשני טענות של בעד ונגד, כרגיל
אם אתה מחפש תוצאה ולא דרך, צריך להיות מוגדר היטב, ולא חשוב פחות - בקונטקסט של חומר x. להגיד "קופסת קסמים" שתמתיק כל דבר, זה כללי ויחסי מדי.
הדרך לכשעצמה, יכולה (וקיימת כפי שאמרתי) להיראות בכל צורה, כל עוד התוצאה מתאימה. תהיה זו קופסה שנראית כנלקחה מסיפון אוניה עם שיברים במקום נובים, כבלי הארקה בליפוף השנאים, קבלים מקופסאות גפרורים ונוריות ליבון במקום נגדים. פ?טיש.
גן עדן אנלוגי היה לפני שני עשורים גיהינום עלי אדמות, אתה יודע, רק האנשים והחומר השתנו, לטובה או לרעה זה כבר עניין של כל אחד וטעמו.
אם אתה מתכוון להעביר הקלטה דיגיטלית דרך התקן אנלוגי כדי להעשיר אותה באיזשהו צבע שעושה לך ולחומר טוב, אכן יש כאלה. כל מכשיר אנלוגי, כל התקן יציאה אנלוגי, כל צמד סטריאו אנלוגי. אם תרצה אפשר להוסיף על זה, בדומה לכמה פלגים וקופסאות, כפתורים של "יותר אנלוגי", "טמפרטורה", "זליגה", "עיוות הרמוני" וכדומה. כל אלה קיימים, אם בפועל או שיווקית, על גבי הציוד (והפלגים) הנ"ל. _________________ Facebook של אקט ::: חפש לפני שתשאל ::: התקנון! ::: אינדקס ::: האינפו
כן
מלכתחילה ידעתי שהירייה מופשטת מידי ולא ממוקדת וזה בסדר.
אני כן רוצה לשים ידי על מוצר בוטיק נסיוני לחלוטין שמישהו הרכיב מרכיבי איכות שהיו לו במחסן שגם לא יהיה יקר מידי כמובן, זה עדיין לשם שעשוע ולא לשם שמיים.
תודה רובנק'ה _________________ פייסבוק Evish
אבישי קח פטנט שלמדתי מטכנאי ענק,
שים קונדנסר או זוג מול המוניטורים ותשמיע וי אס טי שנשמע כמו בית מרקחת,
הסאונד של החדר שלך (אם הוא נשמע טוב) יניב תוצאה אנושית ומדליקה. _________________ יעקב רביץ - מורה לגיטרה .
"Tubes can really warm up a signal fast, giving it depth and character. Though transistors have succeeded the technology... has 16 selectable preamp voicings designed to give anything from microphones to guitars to pianos that vintage tube vibe."