לאחר חודשיים וחצי של המתנה (ככה זה שהגיטרה עדיין לא נמצאת במלאי שוטף בחו"ל,ושהמכס עוצרים אותה לכמה ימים ) ובאדיבותו של זיו מwest la music
הגיעה אלי לפני יומיים הvariax jtv-59 למי שלא מכיר זו הסדרה החדשה של הואריקסים בעיצוב של ג'ימס טיילר הדגם שלי הוא עם גוף בסגנון לס פול יש גם בסגנון סטראט ואיבנז ,מהתרשמות ראשונית גם מהמראה (במקור בכלל רציתי סאנברט מאילוצי מלאי עברתי לטובקו ולא מצטער היא נראית לדעתי מדהימה,אם כי בתמונות היא יוצאת קצת פחות פוטוגנית) וגם מניגון עליה אין ספק שהיה שווה לחכות !
עוד מס' שבועות שאצבור עליה שעות נגינה משמעותיות אכתוב סקירה לטסטר
בנתיים הנה כמה תמונות
אלון
תתחדש
אלון היתה לך וריאקס לפני ?
ראיתי ביוטיוב שהסאונדים של הוריאקס הקודמת נשארו,אני לא מבין האם הם שינו את הטכנולוגיה והפיקאפים משמשים לדגימות,
או השינוי שהם עשו שזו גם ואריאקס וגם חשמלית רגילה.
ספר על רגל אחת מה החידושים. _________________ יעקב רביץ - מורה לגיטרה .
אכן הייתה לי עד לפני מס' חודשים ואריקס 700 שחורה ויפיפיה שמאוד אהבתי אבל מכרתי אותה בשביל לממן את הקנייה של זאת (האמת שלהפתעתי הוספתי הרבה פחות ממה שחשבתי שאצטרך להוסיף)
ציטוט:
ראיתי ביוטיוב שהסאונדים של הוריאקס הקודמת נשארו
הסאונדים הם אותם סאונדים בדיוק אחד לאחד אין סוגי גיטרות חדשות או נוספים אומרים שבחדשות האיכות טובה יותר אין לי יכולת לחוות דעה על הנושא כרגע וגם אין לי עוד גיטרה לעשות A/B
ציטוט:
או השינוי שהם עשו שזו גם ואריאקס וגם חשמלית רגילה
זה בדיוק השינוי המהותי ,חוץ מיכולות הואריקס ומשינויים שתכף אפרט למטה הגיטרה הזו היא גיטרה חשמלית רגילה לכל דבר שבלחיצת כפתור עוברת ממצב של פיקאפים רגילים (במקרה שלי שני המבקרים) לכל המצבים של הואריקס .
ציטוט:
ספר על רגל אחת מה החידושים.
חוץ ממה שציינתי למעלה שזו גיטרה חשמלית רגילה לכל דבר אז ככה:
א. מעבד חזק יותר שגורם למעבר חלק ומהיר בין הפריסטים
ב.כפתור עם בורר מצבי כיוון (אם תשים לב בתמונה העליונה יש 2 מתגים עם כיתוב עליהם אחת כמו בקודמת עם סוגי הגיטרות ואחת עם סוג הכיוון):יש 10 כיוונים אלטרנטיבים שאתה יכול לשייך אותם לכל פריסט בניגוד לואריקס הקודמת ששם כיוון הגיטרה היה חלק מהפריסט ויכלת לשנות רק בתוכנה כיוונים שהיו מוטבעים בתוך הפריסט ולא יכלת באותו פריסט פתאום לשנות רק כיוון.
ג.סוללה חזקה יותר
ד.ממשק workbench מצורף חינם בד"כ כרוך בעלות נוספת
אגב עוד חידוש הוא שאתה יכול לקבל שתי שרשראות נפרדות במקביל של סאונד אחד מהפיקאפים המגנטיים והשני מהיציאה הדיגיטלית של הואריקס אגב בשילוב עם POD HD לדוגמא אתה יכול ליצור שתי שרשראות נפרדות של סאונד לגמרי של גיטרות שונות לחלוטין