פורסם: ראשון 20 מרץ,11 16:15
אי אפשר לתת לך תשובה חד משמעית לנושא הזה בגלל שלכל אחד מאיתנו יש טעם שונה ואלה החיים וזה טבעי.
אתה צריך ללכת על מה שמרגיש לך יותר טוב, בעיני 2 הגיטרות האלה הן ברמת בנייה גבוהה ביותר, ככה שמשם
זה רק עניין של טעם, אין פה נכון ולא נכון.
לדעתי המיוזיקמן גיטרה ממש רזה בצליל, ממש קטנה ונשמעת מאוד עמום ולא חי כלל, בניגוד לאיבנז שהיא
הכל חוץ מגיטרה "רגועה" באופייה. יחד עם זאת המיוזיקמן החדשות יותר של פטרוצ'י נשמעות טוב בהרבה מהדור הקודם.
יחד עם זאת, הצוואר של ה RGT שונה מאוד מהRG הרגילות שהתרגלנו להחזיק ביד, אני אישית לא אהבתי אותו.
מדוע אינך שוקל את ה J CUSTOM? זה נחשב לליין הכי טוב של איבנז ועד לאחרונה היתה אחת בכלי זמר
שלדעתי פשוט נשמעה והרגישה יותר טוב מכל כלי אחר שהחזקתי שקשור לז'אנר כזה של כלים.
למיוזיקמן פטרוצ'י יש דגמים מוצלחים יותר כיום עם כל החארטה של ה BFR, אבל עדיין מדובר בגיטרה מאוד אישית
שנבנתה עבור הנגן הנכבד פטרוצ'י ולדעתי היא לא מתאימה לשום דבר חוץ מהמוסיקה שלו.
אישית אני נגד לקנות גיטרות סיגנצ'ר של אמן כזה או אחר כי לדעתי הן לא יכולות לשקף את האמת שלך כנגן.
מה הטעם לקנות גיטרה שעוצבה לנגן אחר? אני מאמין בלחפש את הסאונד שלי, וזה מה שאני מצפה מכלי X או Y,
שיתאימו לי בדיוק למטרה הזאת.
פורסם: ראשון 20 מרץ,11 21:46
אני בן 13 ומנגן 3 וחצי שנים, התקציב שלי הוא 13,000 ש"ח בערך.
בקשר לשאלה על ה - J Custom, אני לא חושב שיש כזאת בארץ וה - Ibanez RGT320Z זה הדבר הכי קרוב שיש. זה מאותו מפעל ומאותו צוות יפני..
פורסם: ראשון 20 מרץ,11 23:04
נראה לי שאתה חושב ככה רק בגלל הגיל, נכון ?. אני בטוח שאם מישהו בן 20 היה שואל את אותה השאלה לא הייתה עונה אותו דבר.
חושב לי גם לציין שבאמת אני לא מושפע מהשם, והגיטרה הזאת הייתה המלצה של המורה. שקלתי הרבה אפשרויות לפני שהגעתי לגיטרה הזאת..
פורסם: שני 21 מרץ,11 09:36
שמע, אתה ממש מלכלך כאן ובכלל לא שמעת אותי או יודע איך אני מנגן..!. והמורה שלי הוא מהטובים בעיר, ולטכניקה אני יכול להגיד שהוא הכי טוב בעיר.