פורסם: שלישי 31 יול',01 06:43
מה מצב ?!
קניתי לא מזמן פרוטאוס 2 XR משומש מאיזה שהוא בחורצ'יק נחמד במטרה להוסיף קצת צלילים לסינטים הקיימים שלי ... (יש שם איזה ששה שבעה סאונדים נחמדים :smile: )
להפתעתי נתקלתי בבעייה די מטומטמת ! אפשר דרך הסקוונסר (קייק-ווק) לבחור רק את 128 הסאונדים הראשונים (מתוך 384) וזהו !!!
הורדתי את חוברת ההוראות של המודול ונדהמתי לגלות שכתוב שם שבאמת אפשר לבחור דרך MIDI רק את הצלילים האלו . אני לא מאמין שאי אפשר לפתור את זה , זה אינפנטילי !!!
אם יש למישהו תשובה בשבילי , אשמח עד מאוד !!!
יום מצויין !
נציג עסק/מוסד/שירות
פורסם: שלישי 31 יול',01 07:50
יש לי את הxl-1 של emu והוא שייך למשפחת הפרוטאוס , בעיקרון כולם עובדים אותו דבר.
בxl הסאונדים מחולקים ל3 בנקים ובכל אחד 128 פריסטים (לא סאונדים , פריסטים , הסאונדים הם ברמה הבסיסית , כל פריסט מורכב מסאונד אחד או יותר ועובר דרת מעטפת שונה , פילטרים , אפקטים וכו' , רק לידע כללי.) וכידוע 128 כפול 3 = 384.
אני מניח שגם אצלך הסיפור דומה , ניסית לשנות בנקים ? , אני חושב שזה יפתור את הבעייה.
פורסם: רביעי 01 אוג',01 04:01
כפרות שלי !
בוודאי שאני יודע שאפשר להחליף בנקים בMIDI - כפי שאמרתי יש לי עוד שני סינטים חוץ מהפרוטאוס . העניין הוא שבפרוטאוס אין חלוקה לבנקים , אלא יש 384 סאונדים וזהו !
ניסיתי את כל שיטות "החלפת הבנקים" שיש בקייקווק , פלוס ניסיתי לחשב לבד לפי איזה נוסחא שיש שם בקובץ עזרה (ככה הJV עובד לפי מה שהבנתי) , וחוץ מזה , הרשו לי לצטט את חוברת ההוראות של הפרוטאוס :
This
feature also allows you to call up the presets 128-383, which are not
normally accessable over MIDI.
זה לא הגיוני , אבל זה מה שכתוב !!!
חברים , אני לא כזה אדיוט , אבל אני צריך עזרה !!!
יום העעעשר !
נציג עסק/מוסד/שירות
פורסם: רביעי 01 אוג',01 06:37
נשמה עיניים !
לא זילזלנו בך לרגע ואני מרשה לעצמי לדבר גם בשם sushi , רק ניסינו לעזור , תודה שזה הדבר הראשון שעולה לך לראש כשמציגים לך בעייה כזו , מה גם שבפורום הזה נמצאים גם אנשים מתחילים ומאיין לנו לדעת מה רמת הידע שלך ? :wink:
anyway נמשיך לחפש עד שנמצא , אתה לא לבד.
S.Supporter
פורסם: שבת 25 אוג',01 10:53
א. הטרד את EMU... שלך דואלים לבקשת פתרון ותודעת השירות האינטרנטית תגיע גם אל ביתך.
ב. חפש, אולי הוא כן מחולק לבאנקים והCAKEWALK למכוון על מספרם. בנוסף לי בזמנו היה בעיות עם CAKEWALK באופציה של הבחירת שיטת העברה (עם ה100 או 128 וכל הבנקים) יש אם אני לא טועה 3 אפשרויות.
בהצלחה ואם היית מודע/ישמת את אחת מן ההצעות אני מתנצל.