פורסם: שלישי 02 נוב',10 10:28
כמה שאלות בסיסיות תודה מראש לכל המשיבים:
א.במיקסר שלי יש 24 ערוצי מיקרופון ועוד כמה סליידרים של ערוצי sub grou שישה כמדומני. למה הם משמשים (ערוצי הסאב גרופ)? כמו כן, ראיתי שיש יציאות pl גדול כנגד כל סליידר - איך אני אמור לעבוד איתן אם בכלל.
ב.מה סדר החיבורים לגבי יציאות אוקס למוניטורים:
מיציאת אוקס --- לאקולייזרים ----- למגבר והרמקולים
או שמכניסים את האקולייזר לתוך הערוץ בצורה כלשהי (insert?) ואז הכבל יוצא ישירות מהערוץ של האוקס למגבר והרמקולים?
ג.ואותה שאלה בהקשר למאסטר - כשאני משתמש בפרוססור/אקולייזר לכיול ה-p.a האם אני מוציא כבלים מהמאסטר לאביזרים השונים (פרוססור /אקולייזר) ומשם לכיוון המגברים או שאני מכניס בצורה כלשהי את העיבוד לתוך המיקסר ואז מוציא כבלים ישירות מהמיקסר למגברים והרמקולים.
התשובות חשובות לי גם לצורך הבנה בסיסית וגם כדי להבין איזה כניסות/יציאות אני צריך למולטי כבל שאני רוכש.
תודה רבה!
פורסם: שלישי 02 נוב',10 14:06
ממש משמח שאפשר לקבל כאן בקלות ובמהירות תשובות רציניות של אנשי מקצוע במקום לבזבז אלפי שקלים על התגלחויות מיותרות.
תודה.
פורסם: רביעי 03 נוב',10 00:33
dabeshet, אתה ממש צודק...
ככל שאני נובר כאן בפורום אני מבין עד כמה יש לי הרבה ללמוד.
ההצעה שלך היא בדיוק התכנון המקורי שלי - להצטרף לכמה אירועים לחברת הגברה רצינית וללמוד ממקור ראשון.
לחילופין או במקביל חשבתי לקחת גם קורס באחד מהמקומות שמתעסקים בהוראת הנושא (כדוגמת ביפיאם, סאונד וכיו"ב...).
ובכל זאת, אני מנצל את החודשים הספורים שנותרו עד לסיום התואר שלי ל"מסע רכישות" (לעניים...) כדי שלא יהיה "בום" של הוצאות בבת אחת.
לילה טוב,