תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 21:14
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
הספר הנכון..
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (95) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » לימודים, הוראה, ספרות מקצועית ומוסדות לימוד
  yariman  
Act Compatible
הספר הנכון..
הודעה פורסם: ראשון 17 אוק',10 22:46   
לפני שאתחיל, ולפני שתפנו אותי לחיפוש ולשרשראות אחרות (במיוחד לאיזה ספר יושב על המדף שלכם) רק רציתי שתדעו שקראתי אותן, ובכל זאת יש לי כמה שאלות:
את הספר של אומנות הרעש כבר יש לי, ואני חייב לומר שאני ישן אוכל נושם אותו מתי שאני רק יכול, וכבר קראתי אותו כמה פעמים, והוא באמת מדהים, אבל יש גבול לכמה אפשר לקרוא את אותו הספר.....
לכן אני בחיפוש אחרי הספר הבא, ומאחר והסתכלתי במיוזיק בוק שופ כל ספר הוא הספר הממומלץ על ידי טכנאים ועוד כל מיני בולשיט שהמטרה שלו למכור, ואני דיי אבוד...
בהתחשב בכל מה שקראתי אני חייב לציין שיש כמה מתמודדים, אבל בואו נראה לאן השרשרת הזאת תתפתח...
אני מפיק בבית, וכל הזמן מחפש דרכים להשתפר.... אחד החסרונות שלי הוא המיקס, ולכן הספר יכול להיות רק על מיקס, בעיקר, או פשוט מאוד ממצה בו.... ברור שאין קסמים בנושא, אבל שיטות יעילות לכל מיני מקרים, ובכלל הנחיות עבודה בהחלט יכולות לעזור.....
מן הסתם אני מעדיף בעברית, אבל המבחר דל ביותר, ככה שחוץ מסאוונד אני לא יודע מה נשאר...
שוב, אני מחפש ספר עם כתיבה קלילה, שייתן לי את האקסטרה אדג' הזה שאני צריך בעיקר במיקס...
תמיד שמח לשמוע מ"טכנאי סאוונד" אמיתיים - לא כמו שכתוב על כל העטיפות #wink
Yehuda_K
ממליץ בחום
הודעה פורסם: ראשון 17 אוק',10 22:56   
מומלץ!
"סאונד" של חיים גוזלי http://www.discclub.co.il/product.asp?Product_id=7665&Cat_id=225
הודעה פורסם: ראשון 17 אוק',10 23:00   
ציטוט:
מן הסתם אני מעדיף בעברית, אבל המבחר דל ביותר, ככה שחוץ מסאוונד אני לא יודע מה נשאר...

הכוונה הייתה לסאוונד של חיים בוזגלו, אבל תודה בכל זאת #wink
Yehuda_K
בוזגלו?...
הודעה פורסם: ראשון 17 אוק',10 23:06   
תנסה את של גוזלי
נראה לי שיהיה יותר מעניין #smile

בהצלחה #thumbsup
הודעה פורסם: ראשון 17 אוק',10 23:11   
חחחחחחחחחחחחחחחח
מצטער, זה מה שקורה כשדאתה ער מ6 ועד לעכשיו #lol
כמובן ששמו הוא חיים גוזלי, אני בשעות כאלה רואה ג'' וז' וישר זה בוזגלו #lol
oh-babie
S.Supporter
הודעה פורסם: ראשון 17 אוק',10 23:33   
חלק בלתי מבוטל מהספרים בלינק שצירפת הם גרועים עד גרועים ביותר. יש שם כמה יציאות טובות (כמו הספר של אולסון, ושל הלמהולץ), אבל לא ממש קשורות למה שאתה מחפש .

אם במיקס אתה חושק - לך בכיוון של הספר של רועי יצחקי שקיבל כאן תגובות נלהבות מאוד (אני חושב שהשרשרת עדיין קיימת).

ספר נוסף ששווה בדיקה, הוא Mixing with your mind של Stavrou. שהוא אמנם בסיסי מאוד ברמתו, אבל בעל גישה מעניינת.
אסף
S.Supporter
הודעה פורסם: שני 18 אוק',10 00:46   
ציטוט:

שוב, אני מחפש ספר עם כתיבה קלילה

1. "קליל" ו"עמוק" נמצאים בשני קצוות מנוגדים.
2. אתה מניח שמה שאתה זקוק לו הוא ספר. אל תהיה שבוי בקונספציה הזו. אולי מורה פרטי הוא הדרך?
3. ראיתי שני ספרים על סאונד בעברית ושניהם לא הרשימו אותי. בלי אנגלית לא תוכל להגיע לדברים המעניינים באמת.
4. רועי יצחקי הוא אופציה טובה. אופציה ראויה נוספת:
http://www.amazon.com/Production-Mixing-Mastering-4th-Book/dp/0974843865/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=software&qid=1287355149&sr=8-3

בהצלחה.
Act Compatible
הודעה פורסם: שני 18 אוק',10 21:54   
כתיבה קלילה = שווה כתיבה משעשעת או מצחיקה כדי להגיע ביותר קלות וכיף אל הקורא... לדוגמה, באומנות הרעש, הקטע עם לאסי מחכים לך בבית הצחיק אותי נורא, ועדיין היה ממצה מבחינת החומר שהוא מעביר....
הכתיבה יכולה להיות קלילה, אך מעמיקה - זה לא סותר....
אשמח לעוד המלצות #thumbsup
oh-babie
S.Supporter
הודעה פורסם: שני 18 אוק',10 22:06   
ספרים שכתובים "קליל" (או משעשע) בד"כ מטרתם לידד את הקורא עם החומר, וככאלה הם בסיסיים ברמתם.

לא שיש בזה משהו רע, חלילה.

אני מאוד מבין ללבך - פעם גם אני חיפשתי כאלה ספרים, עד שהבנתי שכדי ללמוד לעומק צריך לשנס מותניים ולהתמודד גם עם שפה יותר רצינית.

באיזה שהוא שלב צריך לעבור את שלב ה"דאחקות" ולהתעמת עם טקסטים יותר קשים. ככה זה.

את הדברים הבסיסיים קל להעביר לקורא באמצעות מטאפורות והקבלות מהעולם האמיתי, ולכן ספרים בסיסיים יכולים להיות קלילים לקריאה וידידותיים.

באיזהשהוא שלב, החומר הופך למעמיק ברמה שרק הקבלות מהתחום עצמו עשויות לעזור לקורא להבין. זה טוב - זה סימן שעלית רמה.

קשים הם החיים של הסקרנים - וזה ההבדל בין גנרליסט (כזה שיודע קצת על הרבה) לבין מומחה (כזה שיודע הרבה על קצת).

אני נוהג להגיד שאם בקריאה ראשונה של ספר הבנת יותר מ-30% ממנו "על המקום" (ז"א בלי לחשוב על זה יותר מדי או לקרוא שוב ושוב), כנראה שאתה צריך ספר יותר מתקדם.

האמן לי - תפסיק לחפש ספרי קריאה "לייט", ותעבור לשלב הבא.
  yariman  
Act Compatible
הודעה פורסם: שני 18 אוק',10 22:08   
ציטוט:
איזה שהוא שלב צריך לעבור את שלב ה"דאחקות" ולהתעמת עם טקסטים יותר קשים. ככה זה.
את הדברים הבסיסיים קל להעביר לקורא באמצעות מטאפורות והקבלות מהעולם האמיתי, ולכן ספרים בסיסיים יכולים להיות קלילים לקריאה וידידותיים.
באיזהשהוא שלב, החומר הופך למעמיק ברמה שרק הקבלות מהתחום עצמו עשויות לעזור לקורא להבין. זה טוב - זה סימן שעלית רמה.
קשים הם החיים של הסקרנים - וזה ההבדל בין גנרליסט (כזה שיודע קצת על הרבה) לבין מומחה (כזה שיודע הרבה על קצת)

איך אומרים? אמרתי מקובל #wink
מקבל את הארה #thumbsup
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » לימודים, הוראה, ספרות מקצועית ומוסדות לימוד

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון