תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 15:36
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
Line Mixer
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » כלי נגינה - כללי
  C172  
Expert
Line Mixer
הודעה פורסם: שישי 09 יול',10 19:30   
הי כולם.

אני צריך קצת המלצות ל-Line Mixer. הדרישות פשוטות:
1) 1-2U
2) לפחות שליחה אחת לאפקט עם חזרה סטריאו (כמובן)
3) סאונד נקי וטוב (כמובן)
4) אין צורך בכניסת מיקרופון
5) לפחות 3 כניסות סטראופוניות (או 6 מונו) לכלים (חוץ מחזרה של אפקט)
6) יציאות balanced

מישהו?
הודעה פורסם: שישי 09 יול',10 20:03   
אני יודע שזו סוג של מילה גסה, אבל אני חושב שהברינגר הזה יתן לך בדיוק את מה שאתה מחפש.

האמת שיש גם את זה של RANE, שהיא חברה מצויינת.

אין לי נסיון עם אף אחד מהנ"ל אבל אני מניח שהRANE יתן איכות טובה יותר, אבל הוא יקר משמעותית מהברינגר.
הודעה פורסם: שישי 09 יול',10 21:40   
סתם מחשבה נוספת: אולי כדאי לשקול לקנות כרטיס קול מרובה כניסות (אם זה לאולפן הביתי), ואז לחסוך את המיקסר (ואת השפעותיו).

Musix.
הודעה פורסם: שישי 09 יול',10 22:52   
תודה רבה.

עודד, ברינג'ר, במחילה מכבודם, ממש לא על הרדאר שלי. לא נראה לי שאני אשים כסף עליהם.
לגבי ה-SM 82S של Rane, מעניין, אבל זה בדיוק המקום שאליו אני מכוון. פשוט חשבתי אולי אשמע על עוד אופציות. כן, אני יודע שהוא יקר יותר, אבל מנסיון עבר עם החברה הזו, יש לי הרגשה שהבדל המחירים מתבטא יפה מאד בתוצאה. המחיר הוא בסביבות 500 דולר, וזה נשמע לי סביר לגמרי למוצר איכותי מהסוג הזה.

Musix, אולי לא הסברתי את עצמי טוב. המטרה שלי לא מעורבת בשום צורה עם מחשבים וכרטיסי קול.
כל מה שאני רוצה זה לבנות סט נוח לגיגים. אבל תודה בכל זאת.
הודעה פורסם: שבת 10 יול',10 08:37   
פרט ל-Rane שהוא באמת האופציה הטובה ביותר למה שאתה מחפש יש גם את ה-Rolls RM219 שיכול להיות אופציה טובה במידה והתקציב לא מאפשר את הRane.

ישנם עוד כמה אופציות אחרות כגון Whirlwind, SM Pro Audio ואחרים אבל הם לא ממש עונים על כל הדרישות שלך כיוון שלרובם אין Aux.
ziv.gross@gcpro.com
www.gcpro.com
Anglister
הודעה פורסם: שבת 10 יול',10 09:59   
כשחיפשתי ליין מיקסר לריג של הגיטרות נתקלתי בכמה מוצרים זולים יחסית שאמורים לעשות את העבודה:

http://www.alesis.com/multimix8line

http://www.fullcompass.com/product/256345.html
  C172  
Expert
הודעה פורסם: שבת 10 יול',10 10:53   
תודה זיו. ה-Rolls בהחלט נראה מעניין, אבל סליחה על הסקפטיות (כבר באירופה הייתי סקפטי....), אבל כל התכונות האלה...וזה המחיר? איפה ה-catch? האמת שזו פעם ראשונה שאני שומע עליהם...
אני אבדוק.

לגבי האלסיס שהוזכר פה, קצת בדקתי לגביו והבנתי שיש איתו קצת בעיות, אז ירדתי מזה, וה-Alto קצת נחות מבחינת מה שאני מחפש.

אוקיי, אז כרגע זה ה-Rane מול ה-Rolls.

שוב תודה
הודעה פורסם: שבת 10 יול',10 19:39   
Rolls חברה ותיקה שמתמקדת בעיקר במוצרים "פונקציונליים" פשוטים (דיירקט בוקס, ספקי מתח פאנטום, מפצלים למיניהם) שעושים את העבודה מצויין בלי רוח וצילצולים.
תנסה לחשוב מה היה קורה אם בהרינגר היתה מתמקדת ביצור של מכשירים פשוטים וזולים בלי ערמת לדים זרחניים ובלי שימוש בשמות תואר כדוגמת "אולטרא" #biggrin
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » כלי נגינה - כללי

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון