Expert
פורסם: שישי 09 יול',10 19:30
הי כולם.
אני צריך קצת המלצות ל-Line Mixer. הדרישות פשוטות:
1) 1-2U
2) לפחות שליחה אחת לאפקט עם חזרה סטריאו (כמובן)
3) סאונד נקי וטוב (כמובן)
4) אין צורך בכניסת מיקרופון
5) לפחות 3 כניסות סטראופוניות (או 6 מונו) לכלים (חוץ מחזרה של אפקט)
6) יציאות balanced
מישהו?
פורסם: שישי 09 יול',10 21:40
סתם מחשבה נוספת: אולי כדאי לשקול לקנות כרטיס קול מרובה כניסות (אם זה לאולפן הביתי), ואז לחסוך את המיקסר (ואת השפעותיו).
Musix.
פורסם: שישי 09 יול',10 22:52
תודה רבה.
עודד, ברינג'ר, במחילה מכבודם, ממש לא על הרדאר שלי. לא נראה לי שאני אשים כסף עליהם.
לגבי ה-SM 82S של Rane, מעניין, אבל זה בדיוק המקום שאליו אני מכוון. פשוט חשבתי אולי אשמע על עוד אופציות. כן, אני יודע שהוא יקר יותר, אבל מנסיון עבר עם החברה הזו, יש לי הרגשה שהבדל המחירים מתבטא יפה מאד בתוצאה. המחיר הוא בסביבות 500 דולר, וזה נשמע לי סביר לגמרי למוצר איכותי מהסוג הזה.
Musix, אולי לא הסברתי את עצמי טוב. המטרה שלי לא מעורבת בשום צורה עם מחשבים וכרטיסי קול.
כל מה שאני רוצה זה לבנות סט נוח לגיגים. אבל תודה בכל זאת.
פורסם: שבת 10 יול',10 10:53
תודה זיו. ה-Rolls בהחלט נראה מעניין, אבל סליחה על הסקפטיות (כבר באירופה הייתי סקפטי....), אבל כל התכונות האלה...וזה המחיר? איפה ה-catch? האמת שזו פעם ראשונה שאני שומע עליהם...
אני אבדוק.
לגבי האלסיס שהוזכר פה, קצת בדקתי לגביו והבנתי שיש איתו קצת בעיות, אז ירדתי מזה, וה-Alto קצת נחות מבחינת מה שאני מחפש.
אוקיי, אז כרגע זה ה-Rane מול ה-Rolls.
שוב תודה