תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 17:10
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
מחפש המלצה לפיזיותרפיסט כף יד לנגנים.
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בריאות
  Anglister  
מחפש המלצה לפיזיותרפיסט כף יד לנגנים.
הודעה פורסם: חמישי 08 יול',10 16:42   
לפני כשבוע עברתי תאונה הזויה ומאוד לא צפויה שכתוצאה ממנה נחתך לי הגיד המכופף בערך באמצע האצבע השלישית ביד שמאל+העצב הדיגיטלי.
עברתי ניתוח אצל דר' בתיה יפה בתל השומר שהוגדר כ"הצלחה של 100%". עוד 3 שבועות אני אמור להתחיל פיזיותרפיה/ריפוי בעיסוק, ובינתיים אני בסד פלסטיק שמקבע את האזור מפרק כף היד עד האצבעות.

אולי מישהו מהחברים כאן יכול להמליץ על מומחה בנושא שעזר לו או למכרים שלו לחזור לתפקוד מלא?
העניין כאן הוא נגינת גיטרה. אני רוצה לחזור ליכולת מירבית כמה שיותר מהר, ולהתמודד עם הנושא הזה בצורה הכי טובה שאפשר.

תודה.
electric monk
Act Compatible
הודעה פורסם: חמישי 08 יול',10 20:00   
קודם כל, עברתי ניתוח תיקון שבר מרוסק בזרת שמאל בתל השומר אצל בתיה יפה לפני 10 שנים, ואני בהחלט יכול להעיד שהם יודעים שם את העבודה. לגבי פיזיותרפיה - בתל השומר יש מכון פיזיותרפיה מצוין, אם כי אני לא יודע כמה הם מומחים בבעיות של מוסיקאים. אני יכול להעיד שככל שתפעיל את האצבע יותר זה יעזור לך יותר, שזה יכאב מאוד בהתחלה ושאתה צריך להתייחס לכאב הזה כעניין חיובי.

כשאני עשיתי פיזיותרפיה כל מי שהתייעצתי איתו בתחום אמר שנגינה היא הפיזיותרפיה הטובה ביותר. המלצה שלי? ברגע שמורידים לך את הסד תתחיל לנגן כמה שיותר.

Solstice Coil
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בריאות

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון