תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 20:04
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
תיקון פנדר רודס
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth
  hitphy  
Act Compatible
תיקון פנדר רודס
הודעה פורסם: שישי 18 יונ',10 16:16   
אהלן,

ברשותי פנדרודס MK2 משנת 76' שנקנה לא מזמן במצב סביר, אך מצריך שיפוץ.
מהזה מצריך שיפוץ? 5 קלידים שלא ממש עובדים, ובנוסף כל הפיידרים עושים קצת 'קרחצים' ובווליומים מסויימים הכלי מגיע לדיסטורשן בכל נגיעה, חוץ מזה סאונד מעט 'עמום'..
מבחינה חיצונית מצבו מעולה.

לאחר המלצות הפורום לקחתי אותו (4 קומות ללא מעלית - בוקסה+מקלדת..) לקובי המתקן הידוע(עובד עם בודגוב, החנות שלו בגרוזנברג).

ההצעת המחיר שקיבלתי די הפתיעה אותי.

המחיר היה -4000 ש"ח לתיקון הכלי (שלימתי עליו 6).

זה כולל שיפוץ (ולא החלפה) של הפיקאפים הדפוקים, (טוען שזה ע"מ לשמור על סאונד אחיד), החלפה של כל מני קבלים ונגדים שכבר לא עובדים כמו שצריך וכיוון קומפלט של הכלי.

האמת שתכננתי לשלם בערך חצי מזה, והקטע שאני לא ממש מבין הוא שהוא לא מסכים לתת לי הצעה מפורטת של מה צריך לעשות וכמה כל דבר עולה בטענה שאז אני פשוט אלך לטכנאי אחר ואתקן הכל בחצי מחיר.

בסוף הצלחתי לסגור איתו על 2600 ש"ח שכל הקלידים יעבדו ולא יהיו קרחצים - אבל בלי לתקן דברים שהוא מצא ואני לא יודע עליהם בכלל...

שאלותיי -

מישהו יודע כמה אמורים לעלות הדברים האלו?
המחירים האלה נשמעים לכם סבירים?
מה הקטע עם לא לתת את המפרט של החלפים?
אין לי שום ידע באלקטרוניקה ואני לא מתכוון לנסות לתקן אותו לבד..

הצעות למישהו?

תודה!
הודעה פורסם: שישי 18 יונ',10 21:11   
אז קודם כל תשלים עם העובדה ששילמת 6000 בגלל(!) המצב הנוכחי שלו. אם הכלי היה במצב מצויין וכשיר ל"טיסה", היית משלם הרבה יותר, וכנראה שזה מסביר את אותם 4000 שקל נוספים #smile
קח בחשבון שגם אחרי שהוא יסודר ויהיה פרפקט, זה כלי מאד רגיש שדורש תחזוקה תקופתית, לפחות כמו כל פסנתר אקוסטי, וקובי נחשב האוטוריטה בתחום הזה כבר שנים רבות. היו לי שני rhodes suitcase 73 בחיי, ושניהם עברו את הידיים של קובי. הוא לא זול, אבל הוא הכתובת.

חבל רק שאתה מקבל את כל זה כהפתעה. אני במקומך הייתי משלים עם העובדה, ודואג להביא את הכלי הכל כך מיוחד הזה למצב עבודה מלא. נכון, זה נשמע יקר, אבל תסתכל על התמונה הגדולה. עדיין כלי כזה ב-10000 זה מציאה, לדעתי.
הודעה פורסם: שישי 18 יונ',10 21:50   
ואני יכול לומר לך רק דבר אחד, קובי מקצוען זה נכון אין ויכוח, אבל הוא שוחט ! #thumbsdown
ואני מדבר ברמות שגובלות בגועל נפש
שומר נפשו ירחק
את הקומבינה שעשה לי אני לא שוכח עד היום, וכנראה לא אשכח אף פעם, לא שזה היה באלפי שקלים אבל זה היה עדין בסכום לפחות פי 2 ממה שהייתי צריך לשלם, אבל הייתי חרמן על הציוד שהבאתי מארה"ב אז לא חשבתי פעמיים, מה שהכי עיצבן אותי זה שהוא התקשר אלי אחרי שכבר אמר לי שהציוד מוכן אבל פתאום הוא נזכר שיש "עוד משהוא" ויאללה, עוד כמה מאות ש"ח התעופפו להם.
השיא היה שאחרי כמה חודשים נשרף חלק מסוים בציוד מכיון שהאינטיליגנט לא טרח לשנות לו חיווט או להחליפו מלכתחילה, פעולה שלוקחת 3 דקות ברוטו וחלק שעולה אולי 50 ש"ח.

אני מציע לך לחפש עוד כמה טכנאים, לא חסר, ולקבל הצעה מלפחות עוד 2.
C172
Expert
הודעה פורסם: שישי 18 יונ',10 22:10   
מה אני אגיד לך....אתה צודק, אבל לא הייתי נותן למישהו חסר נסיון בכלי הספציפי הזה לגעת לו בקרביים. יש שם עדינויות שלא רבים יודעים לגעת בהן בלי להרוס.
הבעייה היא שאנחנו חיים במקום קטן שבו נורא קל לבנות מונופולים וזה מה שקרה גם כאן.
כואב, אבל זו המציאות.
אם זה היה סתם איזה כלי אלקטרוני, היו לך יותר אפשרויות, אבל זה לא המקרה.
מה תעשה, תשלח את הכלי לחו"ל? לא פרקטי....

מעצבן....
הודעה פורסם: שישי 18 יונ',10 22:31   
אני בטוח שעם קצת חיפושים ימצא טכנאי הולם לכלי הנדיר הזה.
יש כמה וכמה מקצוענים בתחום.
אני מאוד ממליץ לנשוך את השפה ולהתאזר בסבלנות עד להימצא טכנאי שידרוש מחיר הולם.
במקרה הכי "גרוע", לא מצאת מישהוא שאתה מרגיש נוח למסור לו את הכלי ? אתה תמיד יכול לחזור לשוחט #sad
בהצלחה.
stern
Act Compatible
הודעה פורסם: שבת 19 יונ',10 09:11   
העלתי את זה בעבר ואני מעלה את זה שוב פה. המחירים של הפסנתרים האלה בארץ הם שערוריה במקרה הטוב ועוד לא התחלתי בכלל לדבר על התיקון. עדיף לחפש בשקט וסבלנות כלי כזה באי ביי במצב חדש (למרות עליית מחירים לא מוסברת...) ולא לרכוש פה מכל מיני שרלטנים נפחני מחיר שבדרך כלל גם מוכרים כלים במצב מזעזע.

הנה מלא קישורים לטיפים של עשה זאת בעצמך (יו טיוב מפוצצת בכאלה). יש גם כל מיני DVD שנמכרים בגרושים ומסבירים בצורה מפורטת מאוד איך לתקן, לשפץ ולכוון את הכלי הזה. לא מדובר בכלי מאוד מורכב וגם ערכות תיקון וחלקי חילוף ניתן למצוא בלי סוף.

בהצלחה.
הודעה פורסם: שבת 19 יונ',10 09:46   
שיט, למה לא היה לי גישה לאותם קליפים מדהימים בשנות השמונים, כשהסתבכתי עם ה-suitcase 73 שהיו לי.....
#faint
הודעה פורסם: שבת 19 יונ',10 12:55   
אני חושב, ויכול להיות שאני טועה, שעודד מסיגנל גם מטפל בכלים מהסוג הזה.
אני חושב (2) שהוא עושה את זה ברמה טובה מאוד ויש לו נסיון רב בזה.

נסה.
סיגנל

אייל
הודעה פורסם: ראשון 02 ינו',11 23:00   
מנצל"ש / מוסיף
עומדת בפני האפשרות לרכוש רודס מדגם Suitecase 73, סה"כ במצב טוב
פותח השרשור: איפה תיקנת בסוף?
אילו עוד טכנאים מומלצים בתל אביב?

תודה

Solstice Coil
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון