תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 17:37
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
חיווט ופלאגים לפדלבורד
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (140) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars
  SyNth  
חיווט ופלאגים לפדלבורד
הודעה פורסם: שני 07 יונ',10 11:17   
אני נמצא בשלבי סיום בניית הפדלבורד שלי ועכשיו אני אשמח לשמוע המלצות על הפלגים, ידוע לי שאיכות הכבל מבחינת התנגדות משפיעה מאוד על הצליל ופה אין לי יותר מדי שאלות, מה שכן מעניין אותי זה יותר זה בחירת הפלגים, קראתי בפורומים שרובם משתמשים ב switchcraft או neutrik , אולי יש עוד פתרונות שפחות יקרים אבל עדיין אמינים. תודה
ועוד שאלה קטנה בדרך האם למישהו יש נסיון בעבודה עם אפקטים של חברת 4ms , אם כן, הייתי רוצה לשמוע תגובות ,כי אני חושב לרכוש אחד כזה
ogeva
Act Compatible
הודעה פורסם: שני 07 יונ',10 11:29   
באורכי הכבלים הקצרים האלה התנגדות הכבל פחות משמעותית.
התנגדות הכבל גורמת לאובדן תדרים גבוהים (סאונד עמום) ככל שהכבל ארוך יותר. לכן כבל עם התנגדות נמוכה יהיה שקוף יותר באורכים הגבוהים.
אם יש לך שרשרת אפקטים עם true bypass, אז אורכי הכבלים הקצרים מצטברים למשהו שתרגיש אולי.
למיטב נסיוני בסביבת עבודה ביתית, לא ממש שמעתי הבדל בין כבלים צבעוניים ב-30 שקל מכלי זמר, וכבלים איכותיים של sommer שהלחמתי בעצמי עם מחברי ניוטריק. בכל זאת השקעתי את הזמן והכסף אז אני מעדיף להשתמש בכבלים שבניתי, אבל אם אני הוגן עם עצמי אז אני לא באמת מרגיש הבדל...
בגדול מחברים פשוטים יעשו את העבודה, ולפעמים יותר נוח לעבוד איתם מאשר עם הניוטריקים המגושמים. אבל רק אתה יכול להחליט בעזרת האוזניים והכיס...
הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא
הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא
http://www.rashgash.co.il/product/gls-plug
הודעה פורסם: שני 07 יונ',10 12:34   
אורן,תודה על התגובה ומה לגבי אמינות, האם המחברים ב 6 שקלים יחזיקו מעמד הרבה זמן ?בעיקרון הכל יהיה מורכב חד פעמי ואני לא אצתרך להוציא ולחבר הכל מחדש כל פעם
ogeva
Act Compatible
הודעה פורסם: שני 07 יונ',10 13:17   
ספציפית אלה שבתמונה כן. אבל הכל תלוי באיכות ההרכבה כמובן...
מה שכן, ההכבלים של סומר/ניוטריק יותר עמידים למשיכות חזקות וכאלה דברים.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון